Danitalia - ferieboliger i Italien Anmeldelser 7

3,0

1. Ferieudlejning

Udleje af ferieboliger, lejligheder, vingårde i Italien. Vælg selv online eller lad dig rådgive af os. Vi har boet mere end 20 år i Toscana og har personligt udvalgt og kontrolleret hver eneste feriebolig. Personlig dansk service.

3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

ADVARLSEL: Snyder sine kunder

Update: Svaret viser med al tydelighed lysten til at hjælpe og tonen overfor kunderne. Vi har brugt DanItalia mange gange før og det har været super godt - men noget har desværre ændret sig i måden at lave forretning på. Så dette var sidste gang.

Under al kritik. Vi booker en lejlighed til to voksne og to børn i 14 dage (anden del af en lang ferie også booket samme sted) og der er tydeligvis sket en misforståelse. Beskrivelsen sagde soveplads i stuen (sovesofa) men der var en almindelige sofa kan vi konstatere ved ankomst. Vi taler med ejeren, der har talt med Elisabeth (tideligere ejer af danitalia) og de har misforstået hinanden - Elisabeth havde troet det var en sovesofa, men det er der ikke.

Dette er en udfordring, da vi har to mindre børn, og derfor var vores bookingkriterie, at der var sovemuligheder i begge rum.

Vi kontakter Danitalia (nu åbenbart Landfolk) som er mega flabet i deres svar og mens vi har korrespondance ændrer I beskrivelsen på hjemmesiden. Det korte af det lange er, at en eller anden Karoline ikke ønsker at hjælpe men bare henviser til billederne på hjemmesiden “som tydeligt viser det ikke er en sovesofa”. Hvordan man kan se det er os en gåde, og det stod tilmed som en sovesofa oprindeligt. Men det er ændret nu.

Endnu værre er, at lejligheden lige ved siden er er ledig og har en lille ekstra soveplads, men dette ønsker Danitalia ikke at hjælpe med. De svarer ikke engang på forespørgsel.

Derfor: ADVARSEL - book ikke her. Der er igen kundeservice, de svindler med beskrivelser og er super flabede i deres svar. Især den Karoline. Under al kritik og ikke er sted vi booker igen. De har ikke engang svaret på vores sidste mail og der er tydeligvis ikke noget ønske om at finde en løsning.

Denne sag bliver taget videre til Forbrugerombudsmanden og rejseankenævnet da alt er dokumenteret.

13. august 2025

Besvarelse fra Danitalia - ferieboliger i Italien

Først og fremmest vil vi sige at det er ærgerligt ferielejligheden ikke lever op til jeres forventninger. Det er vi meget kede af, for igennem de snart 30 år Danitalia har eksisteret, har vores eneste mål været, at give vores gæster en god ferieoplevelse.

De 2 ugers ophold I kommenterer på her, er en del af en barselsferie af længere varighed, hvor I fik flere forslag tilsendt. De første 2 uger havde I en lejlighed med sovesofa i stuen. Den lejlighed i hentyder til nu, består af soveværelse med mulighed for opredning, plus opholdsrum med køkken.

I fik lov til at bo 2 voksne plus 2 små børn, selvom lejligheden er registreret til 3 personer, så opholdet kunne holdes indenfor jeres rejsebudget. Beskrivelsen er naturligvis ikke blevet ændret efter jeres booking, men med flere boligforslag at vælge fra, kan det være svært at holde dem adskilte.

Vi har i samarbejde med ejeren tilbudt at møblere om, så I kunne få opredningen flyttet ind i opholdsrummet. Det har I afslået.

Som vi men også ejeren, har fortalt jer på stedet, er alle lejligheder på denne Agriturismo udlejet og betalt. Hvis nogle gæster betaler for en lejlighed men tager på udflugt og ikke benytter den hele perioden, kan vi jo ikke udleje den igen til andre.

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Både service og huset var til 6 stjerner.

1. juli 2025

Besvarelse fra Danitalia - ferieboliger i Italien

Mange tak fordi I giver jer tid til at anbefale Danitalia.
Vi glæder os til at hjælpe jer næste år med en skøn feriebolig.

Team Danitalia

“Skøn feriebolig” blev til “Slidt antikt hus”

Vi kontaktede Danitalia med henblik på at leje en bolig i Italien hvor hele vores familie kunne være og fik anbefalet Huset Panna tæt på Piza
Desværre levede huset overhovedet ikke op til forventningerne - mange ting fungerede ikke f.eks. opvaskemaskinen faldt ud af væggen, når man lukkede den op, håndtaget var i stykker, knager til viskestykker faldt ud af væggen, brusere kunne ikke hænge i holderen, toiletterne kunne ikke trække ordentlig ud og der lugtede forfærdeligt flere gange om dagen udenfor huset.
Der var fans, der ikke virkede, der manglede lamper, parasollen var knækket, noget af loftet faldt ned, mens vi var der og alt i alt et slidt hus, der har set bedre tider. Vi gjorde opmærksom på alle disse fejl og mangler i starten af vores ophold, nogle blev udbedret så det fungerede nogenlunde, andre gjorde ikke. Vi blev ved med at påpege alle disse ting, og da de 14 dage var gået, havde vi stadig ikke fået en afklaring. Danitalia skrev så, at de ville vende tilbage inden for 10-14 dage, og at vi havde lejet et antikt hus, hvilket aldrig tidligere var blevet omtalt som antikt. Nu er der gået 16 dage efter vores ferie er slut og i dag fik vi et svar, hvor de igen skriver at de vender tilbage hurtigst muligt.
Vi har aldrig oplevet noget lignende. Denne ferie var for vores børn og børnebørn og for os årets ferie og blev desværre ikke som forventet. Vi har betalt knapt 52.000 kr i leje for huset som på ingen måde levede op til standarden, der blev lovet. Vi er meget skuffede og har på baggrund af denne oplevelse og Danitalias manglende anerkendelse af problemerne svært ved at anbefale Danitalia til nogen.
Bente Schoubye og Stieg Eriksen

28. juni 2025

Besvarelse fra Danitalia - ferieboliger i Italien

Det er rigtig ærgerligt når gæster og bolig viser sig at være et forkert match. Som vi har skrevet sammen om, havde I op til Corona booket et meget lækkert moderne hus i bakkerne ved Vinci til 8 personer, med tennis og privat pool. Det blev I desværre nød til at annullere.

I år var I blevet flere og valgte selv et typisk toscansk landhus til 12 personer, til en pris der var markant lavere end jeres tidligere 8-personers villa ved Vinci.

Vi har haft mange virkelig tilfredse gæster i dette landhus. Det er korrekt at det er gammelt, noget er skævt og ikke perfekt, men det er også charmen ved en landbolig i Toscana. Mange sætter netop pris på det autentiske og ikke turist-tilpassede. At man bor som en toscansk familie.

Da vi blev bekymrede efter jeres tilbagemelding, sendte vi en person ud for at kontrollere hele villaen igennem og sendte jer rapporten. Her kunne vi konstatere at opvaskemaskinen trængte til at blive skiftet og vi har refunderet jer beløbet, svarende til en bolig uden opvaskemaskine.

Som vi har skrevet om, er problemet i denne situation ikke selve boligen men jeres forventninger til stedet, som var skabt ud fra den moderne villa I havde booket tidligere. Det er rigtig uheldigt, men vi har kikket beskrivelsen og billederne af dette hus igennem, og mener at det svare overens med det, man finder ved ankomsten - hvilket gæster før og jeres ophold også har bekræftet.

Varm anbefaling

Skønt hus, suveræn service, meget fair pris - boede i Lucca i stort hus med hele familien og alt overgik selv vores høje forventninger. Varm anbefaling på Danitalia herfra.

13. oktober 2023

Professionelt og trygt

Vi havde lejet et feriehus ved Lucca.
Servicen fra Danitalia var perfekt. Danitalia tager sig virkelig godt af deres gæster (man føler sig mere som gæst end kunde). Super relevant og fyldestgørende information hele vejen igennem. Man nyder godt af indehaverens store lokalkendskab, og man skal ikke snyde sig for den gode viden man kan hente på hjemmesiden, bloggen og via links i mails fra Danitalia.
Indehaveren er dansk, så man kan ringe og få vejledning også på dansk.
Det er trygt at bestille via Danitalia og alt fungerer professionelt.

24. juni 2023

Besvarelse fra Danitalia - ferieboliger i Italien

Kære Sanne, tak fordi du har givet dig tid til at skrive herinde. Vi gør os umage så derfor bliver jeg ekstra glad for at læse det bliver værdsat. Mange hilsner fra et varmt Lucca og på genhør. MVH Elisabeth

3 år i træk får vi topservice.

For 3 år i træk oplever vi DanItalia med det de er allerbedst til: Kundepleje, kundeforståelse og en service jeg ikke har noget andet sted, hvor vi køber ferierejser.

DanItalia er fra første kontakt hurtig til at svare, lytter til de behov vi har år for år og giver os de forslag til ferieboliger, så man føler sig set og mødt.

Ferien igen i år kan nydes fordi der alt fungerer med udlejer i Italien. Vi havde spørgsmål om en flodvandring og Elisabeth arrangerede guide og det praktisk for os.

Skal du til Italien, så skal du forbi DanItalia og deres fantastiske kendskab til alle deres boliger og områderne.

11. juli 2022

Ikke styr på deres bookinger

Bookede i august en lækker ferielejlighed i Toscana i 2023 via deres hjemmeside.
Betalte og fik en bekræftelse på bestillingen i . Alt var godt - på trods af de ikke vendte tilbage på en mail med et tillægsspørgsmål omkring ankomsttidspunktet.

2 måneder efter får jeg bare en mail, hvor man beklager at jeg har kunnet bestille ferieboligen. At det skyldtes en fejl.
Og de beklager også at de ikke har vendt tilbage på min mail...

Så nu sidder jeg med en rigtig dårlig oplevelse af dette firma.

1. Eén ting er, at de ikke besvarer ens mail.
2. En anden ting er, at de annullerer min bookning.
3. Og bare at sende en mail - istedet for en opringning betyder at dette firma ihvertfald ikke kommer til at stå for mine fremtidige rejser til Italien !

6. oktober 2022

Besvarelse fra Danitalia - ferieboliger i Italien

Du ramte desværre lige ind i et teknisk problem på vores hjemmeside i forbindelse med en opdatering i august 2022, så det lykkedes det dig rent teknisk at lægge en dato for leje af en ferielejlighed ind i vores online system, inden lejligheden var kodet ind med ny 2023 kalender. Den fejl er givet videre til vores teknikere som har ændret i nogle koder.
Du betalte ikke, hvilket du ville have opdaget, hvis du havde kontrolleret din bankkonto, netop fordi der var sket en teknisk fejl på hjemmesiden.

Det er naturligvis meget beklageligt og du har helt ret i at det ikke er i orden, at vi ikke kontaktede dig straks - men din booking var jo ikke i systemet.
Jeg har undskyldt for fejlen overfor dig og tilbudt dig andre lignende lejligheder i samme område. At du istedet for vælger at bruge din tid på at skrive en dårlig anmeldelse af Danitalia her, synes jeg er ærgerligt. Jeg har haft tilfredse gæster i Danitalia i 25 år nu, så jeg ville gerne have haft muligheden for at rette op på denne fejl - specielt nu du gerne vil til Lucca, hvor jeg har boet mere end 20 år.
Heldigvis sker det yderst sjældent men teknik kan desværre fejle og en server kan være nede. Jeg er ked af du ikke tager imod en undskyldning og forslag om anden ferielejlighed, her et år før din ferie.
Mange hilsner
Elisabeth