Danishkydex

Jeg har nu haft produkter fra jer i 1,5-2 år jeg købte en pistol med rig fra jer, uvidende om hvem i var. Kort efter jeg købte sættet, bestilte jeg et specielt lavet hylster til min H&K P30L med lyg... Se mere

Jeg har igennem de seneste år købt en del ved Danishkydex og har altid fået en super service det har vært ved spørgsmål eller ved ordre på når jeg sku have nyt har lige bestilt mit 5 pistol hylser d... Se mere

Man kan ikke argumentere imod god service, og hos Danish kydex, gør de alt hvad der står i deres magt for at yde den... Ligegyldigt hvor specielle ens ønsker er, så prøver de at få dem udført, og ka... Se mere

Danmarks bedste af sin slags. Jeg fik fantastisk vejledning og top klasse produkter ved hvert køb. Alle burde være lige så dedikeret og omhyggelige som gutterne i Danish Kydex

1. Sportsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hylster, og andre ting, lavet i termoplastisk (kydex)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God kvalitet

Varen blev sendt hurtigt og kvaliteten er super. Kan varmt anbefale Danishkydex!

17. december 2018

Besvarelse fra Danishkydex

Mange tak for de fine ord, vi gør vores bedste for at få tingene hurtigt ud af døren.

Super god og personlig service

Super god og personlig service - bestilte et custom lavet produkt og blev vel guidet igennem processen - super!!

5. december 2018

Besvarelse fra Danishkydex

Mange tak Jonas, håber du får stor glæde af dit produkt

Man kan ikke argumentere imod god…

Ligegyldigt hvor specielle ens ønsker er, så prøver de at få dem udført, og kan det ikke lade sig gøre, så finder de en løsning man kan være tilfreds med...

1. december 2018

Besvarelse fra Danishkydex

Mange tak Kenneth, vi vil gerne gøre alt for jer, men vi må desværre også erkende kydexens begrænsninger.

Fed service

Fed service, fede produkter i lækker kvalitet og pris.
Og en rigtig flink ejer Hr. Dolff 😊

18. november 2018

Besvarelse fra Danishkydex

Mange tak René, glad for at du kan lide dine grejer 👍

Super

God service.

15. november 2018

Mange tak Martin.

God hjemmeside

God hjemmeside, nemt at navigere.
Nemt at betale, hurtigt svar og hurtig levering.
Super kvalitet.

8. november 2018

Besvarelse fra Danishkydex

Det skal være nemt og overskueligt, tak Michael

Købt flere gange

Købt flere gange, aldrig nogen problemer og alt var som det skulle være.

8. november 2018

Besvarelse fra Danishkydex

Det er vi glade for at hører, tak Nikolaj

Fantastisk imødekommende service

Fantastisk imødekommende service og hjælpsomhed omkring besværlige projekter!
Sendte en lårhylster platform jeg gerne ville have monteret et hylster på, og resultatet var bedre end jeg havde turde håbe på! Flot og gennemført stykke arbejde - vender uden tvivl tilbage

Besvarelse fra Danishkydex

Mange tak Kris, det var nu ikke så besværligt

Danmarks bedste af sin slags

Alle burde være lige så dedikeret og omhyggelige som gutterne i Danish Kydex

Besvarelse fra Danishkydex

Mange tak Jesper. Vi gør vores bedste.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter
Fantastisk kvalitet
Fantastisk indpakning
Fantastisk support
Fantastisk levering.

5 ud af 5 fantastiske stjerner :-)

Fantastisk anmeldelse, tak Daniel

Vis anmeldelser på alle sprog. (106 anmeldelser)