Selve bestillingen gik fint og varen er også i orden. Men GLS skulle leverer hjemme, de var ikke engang inden ved fordøren (har kamera), og leverede den så i pakkeshop langt væk (Silvan), Takenow ligg... Se mere
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Explore our assortment today
Nordre Strandvej 119A, 3150, Hellebæk, Danmark
det er ok, syntes brugsanvisning kunne have været mere specifik, der er dele some ikke vise hvor de skal være.
Når den lukkes ned, så kommer dugen ikke helt ned til jorden.
men ellers ok.

Besvarelse fra Dancovershop
Nemt at bestille og god service og hurtig levering

Besvarelse fra Dancovershop
Jeg havde bestil 2 højbede. Produktet var lidt mere spinkelt end jeg havde forventet, men efter jeg har samlet det og fyldt jord i fungerer det godt.

Besvarelse fra Dancovershop
Super God og nem hjemmeside. Bestilling samt betaling gik så nemt. og levering 2 dage efter.

Besvarelse fra Dancovershop
Varen kom som lovet og var ubeskadiget. Pakken havde dog været pakket op, og bare klistret lidt sammen med tape.

Besvarelse fra Dancovershop
Der er altid god kundeservice og Dorte som jeg har handlet igennem har gjort det til en fantastisk oplevelse fra start til slut

Besvarelse fra Dancovershop
Hvis man har lyst til en havepavillon som blir blæst ned af vin på 13m/s så skal i købe det her.
Vi samler vores 100% efter deres ubrulige instruktion, 1 uge efter ryger den ned, og self er det os der ikke har monteret det korrekt.
Jeg har samlet mange billige havepavillonger som har holdt året rundt.
Vi tænkte vi skulle have ny som er lidt større..
Kvalitet er self ringe det kunne man se på de svejsninger der er lavet.
Men alt i alt vi får skylden får at den ikke kunne holde, vi får besked i har ikke monteret corner kit, det kunne ik ses på billedet ... nej men det l@rt knækkede blæste væk..
Så hold jer væk fra pavillonen 4x4 kan ikke se om deres andre produkter.. men det her er no go.
Bare jeg kunne give 0 stjerne så fik i den 100%

Levering til tiden.
Men første levering kom der kun 2 boxe af 3. 3 boxer kom en dag senere. Lidt underligt. Måske GLS pakkede forkert.
Men nu håber jeg alt er okay.

Besvarelse fra Dancovershop
Service var god, vi fik det vi skulle, selvom vores telt var gammelt - så super godt

Besvarelse fra Dancovershop
Varen var nem at bestille og blev leveret hurtigt. Kvaliteten af varen var i top.

Besvarelse fra Dancovershop
Hurtig af bestille på web-shoppen, og 2 dage efter havde vi de produkter vi havde bestilt, og pakkerne var hele.

Besvarelse fra Dancovershop
God dialog inden købet, nem afhentning på lageret. Der kunne godt være mere detaljeret info om emballering tilgængelig på hjemmesiden