Dancesmileandbehappy Anmeldelser

1. Fitnessprogram

DanceSmileAndBeHappy er et fællesskab, hvor bevægelsesglæde, smil og livskvalitet er i centrum. Jeg tilbyder dansefitness, toning, mobilitet og inspirerende events for voksne - uanset alder, erfaring eller niveau. Her handler det ikke om at være den bedste danser, men om at have det sjovt, få pulsen op og gå hjem med ny energi og et smil på læben. Holdene spænder fra energifyldte dansefitness-timer og POWER by CD til SmileAndBeHappy Tone & Flow, hvor styrke, balance og bevægelighed er i fokus. Derudover arrangerer jeg workshops, temadage og events med gæsteinstruktører. Hos DanceSmileAndBeHappy er alle velkomne. Jeg tror på, at motion skal være motiverende, inkluderende og fyldt med glæde - fordi bevægelse bliver til en livsstil, når man glæder sig til næste gang.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hvis du elsker at danse

Hvis du elsker at danse, bruge din krop, nyde det gode samvær i skønt lokale, så skal du prøve dancesmileandbehappy.
Anita er en virkelige dygtig instruktør, der med sin gode energi, nye danse og plads til alle, gør at træningen er stærkt vanedannende.
ligeledes er der i købet af året flere arrangementer som Anita virkelig arrangere så godt og med masser af ny inspiration

17. juli 2026

Super god træning

Super god træning, der både giver sved på panden og masser af overskud! Holdene (som f.eks. Dance og Power by CD) er bygget super godt op, så man får både cardio, toning og balance. Man glemmer helt, at man træner, fordi man har det så sjovt, og Anita er mega god til at guide os igennem. Dejligt med et uformelt frirum, hvor der er plads til alle

5. juli 2026

Besvarelse fra Dancesmileandbehappy

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💚

Hvor er det dejligt at læse, at du oplever træningen som både effektiv og sjov. Det betyder meget for mig, at holdene giver en god kombination af puls, styrke, balance og bevægelsesglæde - samtidig med, at man næsten glemmer, at man er i gang med at træne.

Jeg er også rigtig glad for, at du fremhæver den uformelle stemning og oplevelsen af, at der er plads til alle. Det er en værdi, jeg værner meget om.

Tak fordi du er en del af DanceSmileAndBeHappy.
Jeg glæder mig til mange flere timer med dans, energi og smil sammen med dig! 💃✨

At begynde til dans hos Anita er noget…

At begynde til dans hos Anita er noget nær det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år - jeg ELSKER at komme der! Hos Anita behøver ingen bekymre sig om at være perfekte - alle er velkomne, stemningen er i top og udover at være give sved på panden og smil i ansigtet så er det også et enormt socialt miljø at komme og det er næsten ligeså vigtigt som motionen ❤️

Besvarelse fra Dancesmileandbehappy

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! 💚

Det betyder utrolig meget for mig at læse, at du oplever DanceSmileAndBeHappy som et sted, hvor du kan være dig selv og samtidig få både energi, bevægelsesglæde og et stærkt fællesskab.

Jeg tror på, at motion bliver allerbedst, når der også er plads til smil, grin og nærvær - og det glæder mig, at du oplever netop det.

Tak fordi du er en del af fællesskabet og for din tillid. Jeg glæder mig til mange flere danseoplevelser sammen med dig. 💃❤️

Dancesmileandbehappy er det bedste sted at danse💃🏼💃🏼

Instruktøren er et helt fantastisk menneske, god til at guide os, super god til at tage imod nye deltagere, laver fede moves og lækker musik. Et rigtig fedt fællesskab er skabt og vi griner og har det sjovt med hinanden. Elsker mine faste hold hver uge, elsker de fede events som Anita arrangere i løbet af året. Elsker alt ved Dancesmileandbehappy, jeg giver de varmeste og bedste anbefalinger her fra.

Besvarelse fra Dancesmileandbehappy

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💚

Dine ord gør mig både glad og rørt. At du føler dig godt taget imod, elsker musikken, dansene, fællesskabet og de mange events betyder utrolig meget for mig.

DanceSmileAndBeHappy er skabt med ønsket om at samle mennesker gennem bevægelse, glæde og nærvær - og det er deltagere som dig, der er med til at gøre det til noget helt særligt.

Tak fordi du er en del af fællesskabet, og tak for din varme anbefaling. Jeg glæder mig til mange flere timer fyldt med dans, smil, grin og gode oplevelser sammen. 💃✨

Motion der er god for både krop og sjæl.

Motion der er mere end bare motion. Det er sjovt, skøn træning, høj puls, fantastisk instruktør, de skønneste dansevenner og fedt fællesskab. Afhængighedskabende motion og ikke mindst de fede events mm der tilbydes i løbet af året.
Er altid glad i låget når jeg tager hjem fra en dansetime eller event.
Mine varmeste anbefalinger til Dancesmileandbehappy!

Besvarelse fra Dancesmileandbehappy

Tusind tak for dine utrolig flotte ord! 💚

Det gør mig virkelig glad at læse, at DanceSmileAndBeHappy er blevet meget mere end motion for dig. At du går hjem med et smil, ny energi og glæder dig til næste gang, er præcis det, jeg håber at skabe.

Tak fordi du er en del af det skønne fællesskab og er med til at gøre holdene til noget helt særligt Jeg glæder mig til mange flere timer, danse, grin og hyggelige events sammen. 💃✨

Skønt sted at danse

Skønt sted at danse, god musik, lækre moves, plads til alle 🥳💃🥳🥰

2. maj 2026

Besvarelse fra Dancesmileandbehappy

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚
Hvor er jeg glad for, at du nyder både musikken, bevægelserne og stemningen på holdene.
At skabe et sted, hvor der er plads til alle - uanset erfaring, alder og niveau - er noget af det vigtigste for mig. Derfor betyder det ekstra meget at læse dine ord.
Tak fordi du er en del af fællesskabet. Jeg glæder mig til mange flere timer fyldt med dans, smil og bevægelsesglæde. 💃✨

Et dejligt træningsrum

Fantastisk instruktør med godt humør, engagement og motivationsfaktor. Skønne deltagere - et rum med plads til alle niveauer og aldre. Plads til at komme som du er, når du vil. Flere arrangementer i løbet af året, udover de faste hold i kalenderen.
Kan varmt anbefale at deltage hos DanceSmileAndBeHappy 😃

26. juni 2026

Besvarelse fra Dancesmileandbehappy

Tusind tak for din flotte anmeldelse!💚
Dejligt du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Tak fordi du er en del af fællesskabet - Jeg er glad for du oplever DanceSmileAndBeHappy som et sted med plads til alle - uanset alder, niveau og erfaring. Det er netop det jeg ønsker at skabe.