Tak for supergod rådgivning og sparring ifm vores køb af Chausson 640 Titanium. Kim og de øvrige i forretningen har haft stor tålmodighed med alle vores spørgsmål, men det har bare gjort at vi er he... Se mere

- "næsten" fordi der jo altid skal være plads til forbedring! Nuvel, vor erfaring i handel med Dancamper a/s har helt igennem været positiv. Vi har været udsat for høj grad af imødekommenhed samt si... Se mere

Kære Anette Tusind tak for din store hjælp i hele processen ved vores valg og køb af autocamper. Du har givet os en meget professionel rådgivning og har med stor tålmodighed forstået alle vore... Se mere

1. Autocamperforhandler

Vi tilbyder salg, service og udlejning af såvel nye som brugte autocamper.

4,9

Tak for supergod rådgivning og sparring…

Tak for supergod rådgivning og sparring ifm vores køb af Chausson 640 Titanium.
Kim og de øvrige i forretningen har haft stor tålmodighed med alle vores spørgsmål, men det har bare gjort at vi er helt sikker på at det er den rigtige vi har købt. 5 stjerner herfra 😜

6. november 2025

Fin fin service hele vejen igennem

Fin fin service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse . Har efter nogle måneder haft ganske små ting der skulle rettes på den lidt ældre knaus camper vi købte. Hurtig og kompetent blev tingene ordnet af værkstedet, så stor tilfredshed med den del også. Vores allerbedste anbefaling til Dancamper

5. januar 2026

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Sikke en dejlig anmeldelse at modtage! Gode kundeoplevelser giver arbejdsglæde til os alle i team DanCamper - TAK.

Har købt ny Chausson og synes at…

Har købt ny Chausson og synes at rådgivning og vejledning har været fantastisk . Man er i gode hænder fra start til slut og føler sig virkelig velkommen.

1. oktober 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at I har følt jer velkommen og har fået den rette vejledning om jeres nye autocamper. Endnu engang rigtig god fornøjelse med den, Kirsten og Carsten.

Camper

Venlig betjening og en rigtig god oplevelse plus vi fik en god forklaring om camperen

10. oktober 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for de meget pæne ord. Det glæder os, at I havde en rigtig god oplevelse i DanCamper med udleveringen af jeres nye autocamper. Vi håber, I bliver superglade for friheden og mulighederne autocamperen kan give jer!

Sikken et dejligt sted at handle…

Sikken et dejligt sted at handle autocamper. Vi købte autocamper i foråret og har netop været forbi med lidt småting og et tilkøb.

Der er altid kompetent og super betjening, de lytter og formår at sætte sig ind i vores behov før og efter at vi handlede.

Omhyggelig gennemgang ved overdragelse af vognen.

De småting der har været efterfølgende er løst 100%, igen lyttende og empatisk. Der har ingen bortforklaringer været og alt er løst med et smil og en fornemmelse af at der gøres alt hvad der skal til for at vi både er tilfredse og glade.

2. oktober 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Vi stiler efter glade og tilfredse kunder, så det glæder os utroligt meget, at I har haft rigtig gode oplevelser i DanCamper - både før og efter jeres køb af autocamper. Tak for den meget flotte anmeldelse!

En rigtig god oplevelse at blive…

En rigtig god oplevelse at blive modtaget nede i Horsens og få en fyldestgørende rundvisning i forskellige campere og gode forklaringer vi kunne bruge. Kan og vil blive anbefalet til andre👍👍🏆

7. september 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for de rosende ord - de glæde os meget! Vi håber, I får stor glæde af jeres dejlige camper.

Topkarakter

Vores oplevelse med DanCamper, Horsens er til topkarakter. Vi købte en brugt Frankia 600 midt august 2025. Vi har fået en fin service og DanCamper har gjort at investeringen har været tryg for os. Vi er lige kommet hjem fra vores første tur og er overraskede over hvor gennemført Frankia har gennemtænkt alt i vognen. Vi anbefaler helt sikkert andre til at handle der

15. august 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Vi er superglade for, at I har følt jer trygge ved at at handle hos os i DanCamper og anbefaler os. Mange tak for de pæne ord!

God modtagelse og aflevering af vores…

God modtagelse og aflevering af vores nye AC👍🤩🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♀️

25. juli 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for de rosende ord! Det glæder os utroligt meget at vide, at I føler jer godt modtaget, og at I har fået en fyldestgørende gennemgang af jeres nye autocamper.
Nyd ferien i jeres skønne camper!

Vi har to gange handlet autocamper hos…

Vi har to gange handlet autocamper hos Dancamper og har været godt tilfredse. Ligeledes udmærket værksted.

7. juni 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for din meget positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at vi lever op til jeres forventninger. Vi håber, I med glæde har indtaget den nye Chausson-camper.

Meget tilfreds

Vi er rigtig godt tilfreds med den behandling vi har fået hos DanCamper.

1. april 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Det er vi meget glade for at høre, Erling! Tak fordi, du deler din oplevelse med at købe autocamper hos os i DanCamper.

Vi fik først købt en ældre camper som…

Vi fik først købt en ældre camper som ikke levede helt op til forventningerne. Vi fik en god snak med Frank,som tog camperen tilbage og solgte os en meget fin næsten ny til en god pris. Tak til Dancamper for god service og jeres måde at tackle problemerne på.

28. marts 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for den flotte anmeldelse, Søren! Vi håber, I får stor glæde af jeres nye camper.

Jeg er første-gangskøber.

Jeg er første-gangskøber (jeg har INGEN erfaringer). Følte mig velkommen fra første besøg - ingen pres.

Jeg købte Chausson 627GA Titanium Premium fra 2023. Flot og dejlig AC.

Jeg/vi fik en utrolig god og grundig gennemgang ved afhentningen af både Ane og Frank, jeg følte mig tryg i min beslutning om købet.
Desværre, efter kort tid fandt jeg ud af at jeg ikke var TRYG - det blev det for STOR en opgave, for mig alene, da min mand har begyndende Alzheimer og IKKE kan hjælpe med noget. Måske lidt for stor en mundfuld for mig.

Jeg kontaktede Frank for at finde ud af hvad muligheder jeg havde med at komme af med den igen. Vi fik en fin og forstående snak om at de tog camperen i kommission ved Dancamper. De kom hjem til vores bopæl og hentede den, var så taknemmelig over deres venlighed. TAK.
Jeg håber selvfølgelig nu, at de får den flotte AC solgt til en ny køber.
Så jeg kan få en gammel drøm lukket og komme videre.

Jeg kan med de bedste anbefalinger anbefale DanCamper Ane og Frank til andre.

14. februar 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for den flotte anmeldelse, Marianna. Vi håber også, at vi snart får solgt den skønne camper.

Fantastisk kundeservice

Vores Van er ikke købt hos DanCamper, men trods det fik vi en super kompetent og professionel behandling og afhjælpning af vores problemer. Som min mand sagde, efter at have lave en telefonisk aftale “her føler jeg mig helt tryg og godt vejledt “
Vi vil helt sikkert bruge DanCamper igen og ikke mindst anbefale dem til vores bekendte.
Susse & Hans

26. marts 2025

service og modtagelse…

Den bedste service og modtagelse ,,finder løsninger ,afvikles på fagligt høj neuvo, både i garantien og efter ,alle er hjælpsomme og venlige ,smilende ,tak

27. februar 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Tak for dit dejlige skulderklap, Jens. Det glæder os meget, at I har en rigtig god oplevelse hos os i DanCamper!

Nok en ny AC’er med de tilhørende…

Nok en ny AC’er med de tilhørende servicebesøg - og i dag som altid tryller Finn og Henrik de rigtige løsninger frem - professionelt, hurtigt og med særdeles godt humør - tak for det 😊🚐💨😊

11. februar 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Tak for din meget flotte anmeldelse - den glæder os. Det var rart, vi kunne finde en god løsning.

Super service!

Et trygt og rart sted, hvor der er tid til den enkelte.
Et sted hvor man ALTID føler sig velkommen. Om det er ejere, værkføre eller andet personale, bliver man hver gang, mødt med et smil.

Den bedste service og behandling vi til dags dato har mødt - TAK!!

1. februar 2025

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for de 5 flotte stjerner! Det glæder os meget, at I har haft en god oplevelse med alle, I har mødt i DanCamper.

Super service og behagelig betjening

Super service og behagelig betjening. De får mine varmeste anbefalinger

22. november 2024

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den glæder os rigtig meget.

Top service og så fin oplevelse

Vi har fået en top service og så fin oplevelse, da vi handlede hos DanCamper. Vi havde mange overvejelser og spørgsmål og blev 100% mødt. Vi fik god tid og god vejledning og svar på vores utallige spørgsmål med stor tålmodighed og god humor. Vi endte med at handle. Tak til jer alle - især Kenneth og Kim fra Edgar og Lillian

17. september 2024

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Hvor er vi glade for at høre, at I har haft en rigtig god oplevelse i DanCamper. Tak for jeres pæne ord. Det betyder meget for os, at I som kunder føler jer mødt, og får svar på de spørgsmål I har!

Super service hos Dancamper

Vi har lige købt nr. 2 camper hos Dancamper og har hele vejen igennem fået en super betjening og service. Kan varmt anbefales.

18. september 2024

Besvarelse fra DanCamper Horsens

Mange tak for de meget pæne ord, Flemming. De glæder os!