Der står på deres kort at de levere …
Der står på deres kort at de levere "kundeservice som i gamle dage" og det skal jeg love for at de gør.
Jeg mødte firmaet på Ørbækmarked og skulle bruge en oplader til en Ericsson ( havde glemt telefonen derhjemme ) Jeg vidste ikke hvordan den så ud for havde lige fået den uden lader. Jeg mente det var et med to ben. Jeg fik en med og et kort så jeg kunne ringe hvis det ikke var den rigtige.
Det var det ikke så jeg ringede næste formiddag..de kørte ud forbi min bopæl samme aften med en anden lader, desværre viste det sig heller ikke at være den, for de to huller jeg troede var til oplader var til at sætte en snor i og et lille stik på siden af tlf havde jeg overset..ret flov undskyldte jeg at de havde kørt helt hjem til mig på det grundlag, men fik et smil og besked om at de ville komme forbi næste dag med den rigtige lader. Næste dag lå der en lader og en snor til min tlf i postkassen.
Bedre service og med godt humør har jeg aldrig fået nogen steder før. Jeg vil varmt anbefale dem til enhver.