Jeg bestilte 5 pakker strøelse til min hamster, og jeg havde bestilt en ekstra pakke, så jeg kunne gøre brug af den gratis fragt til hjemmet, da meget strøelse godt kan være tungt at fragte hjem uden... Se mere
Det er altid en fornøjelse at handle her! Priserne er konkurrencedygtige, personalet er utrolig venligt, og butikken byder på et stort og varieret udvalg. Servicen er helt i top – personalet gør v... Se mere
Har handlet fysisk hos forretningen i flere år uden problemer. Da de så tilbød gratis levering, på adresser i Odense, begyndte jeg at handle via hjemmesiden. Det har fungeret fint indtil forrige ordre... Se mere
God kundeservice Ofte bliver god kundeservice forvandlet til dårlig kundeservice, når der går et eller andet galt, men ikke hos Dalum Dyrehandel. Her løser man problemet med lige så god service. Ko... Se mere
Vi har alt til kæledyrene. Gnavere, kaniner, hamstere, ørkenrotter, fugle, undulater, parakitter, papegøjer, dværgpapegøjer, fisk, hunde, katte, akvarier, havedam. Dyrefoder, tilbehør, plejeprodukter.
Dalumvej 40 B, 5250, Odense SV, Danmark
- Info@dalumdyrehandel.dk
- www.dalumdyrehandel.dk
Altid super god betjening
Altid super god betjening, god vejledning for at finde de rette ting til hundene.
Personlig og kompetent betjening.
Min største anbefaling.
Herudover så er der meget hurtig afsendelse af varer, hvis jeg mangler et eller andet.
Lynhurtig kundeservice
Lynhurtig kundeservice! Bestilte et fuglebur, og skønt Dalum dyrehandel havde skrevet en venlig besked til fragtmændene på kassen om ikke at kaste med kassen, modtog jeg et beskadiget bur. Jeg skrev en mail, hvori jeg vedhæftede billeder af buret, og tre dage senere modtog jeg et nyt.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Desværre havde de ikke det ene bestilte produkt, men vi fandt en rigtig god løsning og der er godbidder med i pakken. Og til dem der har brokket sig over dette i tidligere anmeldelser burde skamme sig!
Kun gode oplevelser
Nu har jeg to gange bestilt varer via Dalum Dyrehandels hjemmeside. Begge gange blev varene afsendt lynhurtigt og afleveret i fin stand. Kommunikationen var også i top, da de er gode til at meddele status mm., holder én underrettet hele vejen igennem.
Jeg handler der trygt igen.
Dårligste jeg har prøvet
FULDSTÆNDIG ringen kundeservice og kvalitet på deres hamsterbure. Jeg har fået victorburet i fødselsdagsgave, og havde haft det brugt i præcis en uge, da hjulet pludselig knækker af, uden jeg rørte ved buret. Jeg har så forsøgt at kontakte dem 3 gange efterfølgende, og ingen respons på noget. Det er simpelthen ikke i orden! Det mindste man kan gøre, er at svare. Aldrig oplevet så ringen en kundeservice:(

Dårlig vejledning
Jeg har købt to hamsterbure med tilbehør. Efterfølgende finder vi ud af at hamsterhjulene larmer vandvittigt meget. Da jeg kontakter butikken siger at der står på deres hjemmeside at der ikke er garanti på hjulene og der er fordi at de ved at de larmer. Jeg har dog ikke KØBT dem i hjemmesiden men i butikken (og har derfor ikke læst det) og jeg er på ingen måde blevet oplyst om at de skulle larme så meget at de er ubrugelige. Da jeg kontakter dem telefonisk om problemet siger de at det burde jeg være blevet vejledt om men det er jeg ikke og de indrømmer at de er ubrugelige og det er bare ærgerligt for mig.

God kundeservice
God kundeservice
Ofte bliver god kundeservice forvandlet til dårlig kundeservice, når der går et eller andet galt, men ikke hos Dalum Dyrehandel. Her løser man problemet med lige så god service. Konkret skulle nogle varer være afhentet i butikken og ikke sendt. Ved en fejl blev de sendt alligevel. Fragten [kunne ikke fravælges ved bestillingen] blev straks refunderet. God stil.
Jeg købte en dværg hamster for nogen…
Jeg købte en dværg hamster for nogen måneder siden og han er meget sky og bider efter min hånd...jeg ved godt jeg ikke kan forvente en 100% tam hamster når han er fra en dyrehandler
Men det gør det heller ikke nemmere at de står inde i larm fra fugle i dyrehandlen når det dyre der er meget sarte overfor støj....øv :(
En helt igennem fantastisk service
En helt igennem fantastisk service. Kan varmt anbefales.
Super god betjening og dejligt og…
Super god betjening og et dejligt imødekommende personale.
Det er bare helt vildt
Det er bare helt vildt. Min datter har købt sin første hamster. Vi fik en super rådgivning og følte os godt klædt på til at passe det lille dyr.
Her 3 uger efter begyndte hamsteren at opføre sig mærkeligt.
Vi ringede til Dalum Dyrehandel og de sagde vi bare skulle komme ud med den, så de kunne se på den og vejlede os.
Den blev behandlet for dårlig mave og vi fik tilbud om at få den med hjem igen eller bytte til en anden. Service langt ud over hvad jeg havde forventet.
Kan kun give min varmeste anbefaling.
Service i topklasse.
Sikken en service, det oplever man sjældent..!!! Forsendelsen kom afsted samme dag som varen blev bestilt og sikken en efterservice de har... Klart 5 stjerne herfra.
Super god service
Super god service. Bestilte en kattehule. De ringet og sagde den var i restordre og fik mulighed for en anden farve. Og kom ret hurtigt
Så intet dårligt at sige om dem :) kun positivt herfra
Tak for hulen, er allerede i brug
Dårlig service og dårlig levering
Dårlig service og dårlig levering
Bestilte hundedækken. Efter 8 dage var det stadig ikke leveret ( oplysning på hjemmeside 3-6 dage) og havde INTET hørt pr mail at det var i restordre .

Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, og alle ting er i super god kvalitet. Kan varmt anbefale dem!
Fantastisk webshop😍
Fantastisk service. Hurtig levering og fantastisk ting.
Købte en sele til Black fredag d. 27/11-20, vores hund fik den først i fødselsdagsgave d. 10/01-21 hvor vi så det ene spænde var defekt, alligevel, selvom det var så lang tid siden vi have købt den, sendt de os en ny uden problem. FANTASTSIK SERVICE!😍
Rigtig fine ting og god service
Rigtig fine ting og god service og hurtig levering. Deres undulatblanding er rigtig lækker og ernæringsrigtig
Super god service
Super god service - hurtig behandling af nyindkøb og fair priser!
Rigtig god service og hurtig levering.
Rigtig god service og hurtig levering.
Kan klart anbefales 👍🏻