Dailux Anmeldelser 6

3,9

3,9

God

Had voor mijn woning 4 vouwgordijnen…

Had voor mijn woning 4 vouwgordijnen nodig. Alles is professioneel ingemeten en ben bij mij thuis goed geadviseerd.

ze nemen de tijd voor je, en is geen enkele druk verder om iets te kopen, heel fijn!

het resultaat met de gordijnen is echt prachtig. we zijn er heel blij mee.

8. januar 2026

Ontzettend fijn geholpen door Dailux

Ontzettend fijn geholpen door Dailux. Ze denken mee, komen bij je thuis en zetten je echt als klant op de eerste plaats. Het materiaal van onze gordijnen is prachtig en ben heel erg tevreden met de keuze die we hebben gemaakt om voor Dailux te kiezen. Zo fijn dat er net dat stapje extra voor je wordt gezet. Dat zie je anno 2025 niet veel meer. Dank Dailux voor de fijne service.

6. oktober 2025

Zeer slechte ervaring met Dailux

De eigenaresse doet alsof ze alles perfect weet, maar in werkelijkheid is het amateuristisch en onprofessioneel opgepakt.

Op 2 augustus kwam ze zelf meten in de slaapkamer. Het gordijn is te kort geleverd.

* Ik had vooraf aangegeven dat ik de stof verticaal wilde laten lopen, dit zou volgens haar geen probleem zijn. Pas ná de aanbetaling kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was en dat er een naad in zou komen. Uiteindelijk is het toch horizontaal gemaakt én met een naad in het midden, iets wat ik in al mijn huizen nog nooit heb meegemaakt.

* Omdat het gordijn te kort was, stelde ze voor om het bestaande gordijn “te verlengen” wat resulteert in twee naden in één gordijn... volstrekt onprofessioneel. Er moest gewoon een nieuw gordijn komen maar het lijkt erop dat mevrouw de eigenaresse kosten probeert te drukken.

* De linnen gordijnen in de woonkamer/keuken hebben overal losse plukken, die langzaam veranderen in gaten.

Na alles aangegeven te hebben was telefonisch contact ineens niet meer mogelijk, ik moest alles via WhatsApp doen. Ze verschuilt zich liever achter haar telefoon dan écht verantwoordelijkheid te nemen, dit doet ze ook met reviews, je kan ze niet vinden op google want haar website is gemaakt door shopify.

Oh en, Levering is last minute (30 minuten van tevoren!) gecanceld, terwijl ik speciaal thuis was gebleven en afspraken had verzet. Reden: een medewerker met “nierstenen” iets wat je al de hele dag zou moeten weten dat hij dit heeft en niet om 19:00u s'avonds. Als compensatie kreeg ik €50 tegoed, een lachertje gezien de problemen en het geld dat ik heb betaald. (€2700-,)

Trap niet in dit bedrijf! Afspraken worden niet nagekomen, kwaliteit is ver te zoeken en de “oplossingen” zijn amateuristisch. Ze beloven kwaliteit, maar leveren fouten, gaten en slechte service.

Ik ben benieuwd welke standaard smoes of lijstje met “geholpen data’s” er onder mijn review komt te staan. Pure misleiding.

20. august 2025

Er dette din virksomhed?