Fantastisk service og super god rådgivning! Lasse Bek har ydet en virkelig god service hele vejen igennem. Han har været utrolig hjælpsom, professionel og tålmodig – og hans rådgivning har været spot... Se mere
Kun dårligt at sige Opkrævning kommer et år efter fraflytning, hvor vi har fået varme og vand regning på flere tusinde kroner for de sidste tre måneder af lejen. Vores forudbetalte aconto på 1200k... Se mere
Ved indflytning i en nyrenoveret lejlighed var det ok, at jeg selv fik lavet nøgler (manglede) i center. Ved fraflytning manglede en nøgle, som de har krævet 1350 for. Blev bedt om at tage bill... Se mere
Meget uprofessionelt selskab Vi kigger på lejlighed i Århus, aftaler tid til fremvisning, der kommer ingen, ringer og får svaret" Åhh det må i undskylde det er først i morgen", kører derop dagen eft... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ejendomsadministration - Vi yder mere for dine ejendomme og ser mulighederne for dig. Kontakt os for en individuel løsning baseret på dine behov.
Thyrasgade 4, 8260, Viby, Danmark
- www.dacas.dk
vil ikke betale indskud tilbage :(
Det er den dårligste og useriøse …
Det er den dårligste og useriøse behandling man får herfra.
Man skulle ikke tro de havde en uddannelse i administration eller kender lejeres krav.
Trist oplevelse at bo til leje i en af…
Trist oplevelse at bo til leje i en af Dansk Administrationscenters boliger. Trods mange henvendelser, så blev fejl ikke udbedret.
3 måneder efter indflytning, blev to andre identiske rækkehuse udlejet til kr. 1800,- mindre end det vi gav. Henvendte mig og spurgte om vi også fik den billige pris, men fik at vide da vi havde lejet hus, så var der stor efterspørgsel og derfor var det dyrere. Huset er nu opsagt og de har nu prissat det til den billige pris til de nye kommende lejere. Havde været god stil at tilbyde os huset til samme pris og så havde vi helt sikkert blevet boende. Men hellere plukke os for de sidste penge og lade nye lejere få den billigere pris. Ikke just det jeg forbinder med god service overfor jeres lejere.
Loven er selvfølgelig på jeres side, men en trist måde at behandle jeres lejere på.
5 stjerner til DAC
Min hustru og jeg vil gerne tildele DAC 5 stjerner for udvist tolerance og forståelse for at vi har udsat for hacking, som afstedkom at vi kom i manko. Dette forhold er nu meget hurtigt forhandlet på plads.
Vi kan således stærkt anbefale DAC som en yderst troværdig udlejningsvirksomhed, hvor der er ordentlige forhold imellem udlejer og lejer.
Mange venlige hilsener, Sille og Frank Eriksen