2,0

Under middel

Giver kun en stjerne fordi jeg ikke kan…

Giver kun en stjerne fordi jeg ikke kan give nul.
Har fået aflyst vores flybilletter 4 gange, senest i juni, og selskabet vil ikke give pengene tilbage da billetterne er betalt med en voucher, som de i øvrigt selv har givet os efter første aflysning.
Nu skriver de at de er insolvente, mærkelig da de stadig sælger flybilletter på deres hjemmeside.
Aldrig mere czech Air, som vi ellers før corona var yderst tilfredse med.
Fup og svindel

4. juli 2022

Virkelig dårlig kundeservice og de…

Virkelig dårlig kundeservice og de refundere ikke flybilletter selvom de nu her for 2 gang har aflyst vores fly!!. De er ligeglad med at de faktisk skal refundere dem - de ønsker kun at give en voucher - IGEN!!!.
Vælger aldrig Czech airline igen - hvis jeg var dig ville jeg heller ikke vælge dem.

16. august 2021

Ændrede flyafgang med 1 1/2 døgn uden varsel!

Bestilte og betalte en rejse til Prag i oktober 2019 - rejsen skulle foregå i januar 2020. Pludselig kom en mail i min inbox i starten af december, hvor Czech Airlines oplyste, at man havde flyttet min afgang fra København med 1 1/2 døgn!!! Ingen oplysninger om hvordan jeg kunne annullere, få mine penge tilbage osv. Herefter måtte jeg ringe til Tjekkiet og efter noget bøvl blev det lovet, at billetten ville blive annulleret.
Elendig service og fulgte ikke reglerne om at tilbyde ombookning eller penge retur. Finder et andet flyselskab fremover

6. december 2019

Ikke-eksisterende kundeservice

Ikke-eksisterende kundeservice. Vi fik smadret en helt ny Bugaboo barnevogn med tilbehør til mange tusinde kroner og har efter mange forsøg på korrespondance, ang erstatning, stadigt ingen barnevogn og intet svar fra kundeservice. Hele stellet er knækket, så hverken barnevogn eller klapvognsdel kan bruges.
Skal siges, at vi brugte airshell indpakning (lejet i Kastrup lufthavn), som skulle gardere mod skader.
Fortjener nul stjerner. Totalt uacceptabelt.

19. maj 2019

Ualmindelig dårlig service!!!

Er på vej hjem efter en dejlig miniferie i Prag. Min mor og jeg sidder og venter på at boarde, hvor der kommer en stuardesse hen og vil se vores boardingpas. Min mor har købt et par sko her i lufthavnen - disse tæller tilsyneladende som bagage, og skal derfor pakkes ned, da vi kun må have EN bagage med hver... Det er et par sko, vi LIGE har købt.... WHAT?!?? Fed service! 😱🤬

5. marts 2019

Forsinkelse Tur/retur

Forsinkelse både frem og tilbage - Ingen kompensation. Blev ikke engang tilbudt et glas vand.

På flyet tilbage bad jeg adskillige gange om at få adgang til toilettet, i løbet af de 2 timer flyet var forsinket, hvilket blev nægtet. Derudover stoppede de halvvejs igennem forsinkelsen med at tale engelsk over højtaleren.

18. januar 2019

På grund af virksomhed i CZ flyver jeg…

På grund af virksomhed i CZ flyver jeg frem og tilbage med Czech Airlines hver anden uge og kan konstatere at de fleste flyver med håndbagage, som placeres på de dertil indrettede trollies, hvorefter bagagen placeres i lastrummet. De fleste medbringer så enten en computer taske eller lille rygsæk i kabinen, som placeres i de stort set tomme lockers og det fungerer fint....indtil jeg skulle retur torsdag d. 11.10.2018 kl 07:05 hvor jeg blev udsat for en urimelig grov behandling og nærmest fik råbt ind i hovedet at man kun måtte medbringe 1 stk bagage, indtil jeg endelig fik lov til at betale for at få min tilladte håndbagage med i lastrummet vel at mærke.
Man kan faktisk ikke klage over deres service....for den er ikke eksisterende !!
Peter A. Christensen

12. oktober 2018

KOM NU MED ET SVAR !!!!!

Jeg har skrevet tidligere og den 23. juli har jeg sendt reklamation til jer - med krav på en mistet klapvogn(dkr. 999,00) - jeg har flere gange talt med kontoret i København - vente, vente - da I havde travlt.
File ref: CPHOK10667/16JUL18/1111GMT
Flight no: OK729872
Ticket no: 0642558694019
Reklamationsrapport og pris på ny vogn er vedhæftet d. 23. juli -
Det vil være dejligt, at jeg bliver taget seriøst og I ikke kun ignorerer skrivelser til jer - kom nu ud af busken - så jeg kan få et svar fra jer -
synes ikke, I har megen styr på det hele - bl.a. i lufthavnen fik vi at vide, at vi ikke havde betalt for baggage og jeg havde heldigvis papir på, at der var betalt for 3 bagage frem og tilbage -
Har ikke megen tiltro til jer - har da rejst tidligere med jer og der var ingen problemer :(

27. august 2018

Manglende forståelse og tilbagemelding

At et fly bliver forsinket, er desværre hvad der kan ske. Men måden Czech airlines valgte at håndtere situation på efterfølgende er smagløs. Vores fly var 7 timer forsinket (Prag-CPH), vi hørte intet fra personalet ved informationen og ingen kunne fortælle os noget. Endelig efter 2 timers venten fik vi alle en voucher på 200czk hver, som skulle dække et måltid grundet forsinkelse. 200czk kunne lige godt og nok give en stor kop kaffe - og derfor måtte man selv punge ud for et måltid.

Da vi kom hjem og søgte om kompensation hørte vi intet fra dem i 1½ månedet. De prøvede virkelig at tie den ihjel. Efter utallige opkald, lykkes det endelig mig (1 ud af 3 rejsende) at komme i kontakt med deres afdeling for kompensation. Jeg har nu fået udbetalt min del, men de to andre rejsende har intet hørt fra dem og bliver bedt om at sende en mail.

Derudover fik jeg ikke kompensation for vores måltid købt på egen regning, da de mener at de 200czk er i overensstemmelse med regler fra EU og de har gjort deres. Hvis jeg ikke mener dette kan jeg hive dem i retten - er deres tilbage svar.

Alt i alt meget uheldig behandling fra Czech Airlines side.

30. maj 2018

Forskellige regler og afpresning

Bestilte flybiletter gennem et rejsebureau; men måtte selv søge al information på czechairlines.com

Disse søgninger blev unødigt besværlige af at selskabet åbenbart hele tiden skifter regler, og det var meget svært at regne ud, hvilke regler man skulle holde sig til afhængigt af, hvornår man havde købt billetterne og hvornår man skulle rejse.

På udturen så det dog ud som om, det var lykkedes.

På hjemturen gik det ikke helt så godt, og det endte med, de bommede os for gebyr for at få transporteret vore ski hjem, på trods af at en tilkaldt supervisor fik lov at læse det regelsæt, vi havde printet ud, og at vi intet havde betalt på udturen. Det var: Betal eller efterlad dine ski!! Det kalder jeg afpresning.

21. september 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (164 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto