Jeg stod med et par nye cykelbukser, der desværre fik et par huller efter kun to ture. Selvom producenten afviste reklamationen, valgte butikken selv at træde til og finde en rigtig god løsning for... Se mere
Jeg har altid lært, at når man handler, kan man få god, hurtig og billig service – men man må kun vælge to af delene. Men hos Cykel-mads/Cykler.dk lykkedes det faktisk at få alle tre! Da jeg... Se mere
Fri fragt, færdigsamlet cykel, hurtig levering og fantastisk service! Jeg bestilte i lørdags en Norden cykel til min datter på 6 år. Jeg var lidt utålmodig da cyklen er en fødselsdagsgave til we... Se mere
Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker som Trek, Specialized, Cube & Megamo.
Storegade 27, 7620, Lemvig
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Hurtig og super venlig service. Vil bestemt købe her igen næste gang.
Bestiller hometrainer hos dem fordi de som de eneste angiver at have modellen på lager. Efter nogle dage ringer de og fortæller at de ikke har den på lager alligevel, så jeg er egentlig træt af at deres dårlige lagerstyring er blevet belønnet med en ordre, jeg nok ellers havde lagt et andet sted. Et prisnedslag havde som det mindste været rimeligt.
Super service, hurtig levering og rigtig søde og pålidelige medarbejdere.
Nem og hurtig levering. Cyklen var klargjort og kunne bruges uden yderligere justeringer.

Fantastisk betjening
Lynhurtig levering
Efter køb af min 5 cykel er dette stadig min absolut foretrukne cykel forretning

Besvarelse fra Cykler
Bestilte en cykel i jeres online webshop, og fik et lån gennem sparxpres, men blev dagen efter ringet op og fortalt de desværre lige havde solgt den sidste af denne model til en anden. Det var jo ret ærgeligt og etfer en længere samtale kunne vi ikke finde noget som jeg mente kunne erstatte den cykel jeg havde bestilt. Men i løbet af aftenen fandt jeg i jeres webshop en anden cykel, som online også var på lager - Men Jesper skrev en SMS at den også var udsolgt og lageret helt tømt. Undre mig så over man længe efter stadig kunne bestille begge cykler online.... Jeg bad Jesper pr. sms om at annulere min order og annulere lånet hos Sparxpres som var formidlet gennem jeres hjemmeside, og har siden ikke fået en tilbagemelding om det var ok. Dårlig opdatering af jeres webshop og manglenden tilbagemelding fra en tydligvis frusteret Jesper....
God vejledning pr telefon.
Hurtig levering.
Giver Cykel.dk mine absolut bedste anmeldelse.
Bedste anbefalinger til Anders og team. Har købt 2 el cykler til en rigtig god pris. Efterfg. var der lidt bøvl med at få justeret saddelpinden, da den sad fast, men de var hjælpesomme og fremme i skoene hele vejen
Super service. De kunne sælge mig en TREK cykel model 2021, som ingen anden cykelhandler havde hjemme, og de heller ikke fik de første par måneder. Cyklen blev sendt i løbet af få dage. Alt udstyr var monteret. Cyklen var fint indpakket og ingen skrammer eller ridser. Flinke folk og hurtig ekspedition.
Bestilte MTB cykel til min søn. Jeg havde skrevet min søns højde. De ringede og anbefalede en større cykel - som passer perfekt. God service.
God kundebehandling og hurtig tlf responce i modsætning til “partneren” i naboområder. Her var jeg nr 17 i køen, så det opgav jeg).
Super god og hurtig betjening og levering.
Hjemmesiden bugner af varer, men jeg bestilte cykelhjelme af 2 omgange og begge gange blev jeg ringet op om at det jeg havde bestilt alligevel ikke var der.
I anden omgang 2 hjelme hvoraf de i tlf. sagde de ikke havde den ene. Så sagde jeg at de blot skulle sende den de så faktisk havde.
Det gjorde de så, men i en anden farve end den bestilte.
Bet var høflige og hjælpsomme folk der ringede, men det er ikke godt at man har så store fejl i hvad der rent faktisk kan bestilles hjem. Øv.