Cykel Optimisten Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk service og fik mere hjælp end forespurgt på

Fantastisk service og fik mere hjælp end jeg ringede for. Skulle bruge en skrue til en follow me cykelanhænger, som kun cykeloptimisten sælger i DK. Var i tvivl om hvordan den skulle bestilles så ringede lige inden lukketid og jeg fik tilsendt link og hjælp til at bestille den på trods af tidspunktet. Knud ringede sågar tilbage så jeg kunne få det til den pakkeshop som jeg ønskede. Han sendte den samme aften og gav mig en masse råd med på vejen om, hvordan jeg skulle fastmontere cykelanhængeren så det var nemt og på den rigtige måde - den er ikke engang købt ved ham, men hans frivillige hjælp og gode råd med på vejen vidner om en mand der er passioneret og går op i sit arbejde med stolthed. Vil helt sikkert handle der igen!

8. januar 2019

Flinke og hurtige

Købte kun en lille ting.
Kunne ikke se reservedelen på hjemmesiden, men skrev og spurgte efter den.

Ingen problemer. :-)
Blev leveret hurtigt pr. brev med PostDanmark som aftalt.

Vh
Tobias

9. november 2013

At køre Optima Cougar ligge-cykel (=panteren) fra Cykel-optimisten er bare for VILDT

Jeg har i foråret 2013 købt en Optima Cougar high racer ligge-cykel hos Knud Gjevert/Cykel-optimisten i Horsens. Nu hvor sommeren er kommet har jeg nu fået kørt masser af ture i Esbjerg/og omegn og på Fanø. Jeg er fuldstændig tilfreds med cyklen. Det har været fantastisk at købe ligge-cykel hos Knud. Jeg har fået lige præcis den cykel og det udstyr som passer til mig. At køre Optima Cougaren (=panteren) er bare for VILDT. Troels i Esbjerg

29. juni 2013

En fornøjelse...

Man lærer ikke så meget om en virksomhed hvis alting går efter planen. Det er først når noget går galt at man kender forskellen på virksomheder der gerne vil gøre det godt og rene pengemaskiner som skider på kunderne.

Cykeloptimisten er (tilsyneladende) en enkeltmandsvirksomhed der stadig er i opstartsfasen, så webshoppen virker ikke helt endnu, og der mangler nogle priser hist og her, men bortset fra det er det et flot, overskueligt website og nogle meget rimelige priser på nogle produkter som er svære at finde her i Danmark. (Forstået sådan at han sagtens kunne sætte priserne højere uden frygt for konkurrence!)

Jeg bestilte en cykeltaske hos virksomheden, og eftersom webshoppen endnu ikke har en betalingsfunktion modtog jeg efterfølgende en venlig email med spørgsmålet om jeg ville fastholde min bestilling og et yderst rimeligt forslag om at varerne i så fald kunne afsendes næste morgen, og at jeg ville modtage en faktura over email når varen var kommet frem.

Varen kom frem i god stand, men der manglede et lille stykke velcro som skulle bruges til at fastgøre tasken. Jeg skrev en mail og fik svar inden for 2 timer (fredag eftermiddag!): "Et stykke med velcro er på vej i din retning :-) " - ikke noget med at mistænke mig for at lyve eller bede om at betale ekstra porto. Sådan skal det gøres! :)

Jeg glæder mig til at se hvordan denne spændende virksomhed udvikler sig i fremtiden!

24. august 2012

Er dette din virksomhed?