Jeg havde bestilt bord på Cuckoo's nest til omkring 20 mennesker, jeg havde på ingen måde regnet med at jeg skulle skære ud i pap at vi selvfølgelig gerne ville sidde sammen, da vi ankom til stedet ha... Se mere

Meget skuffende brunch! To stykker kedelig hamburgerryg og et skiveskåret stykke ost fra SuperBrugsen. Ikke to forskellige slags pålæg! Frugten bestod af 4 druer, de mindste og tyndeste skiver -1 stk... Se mere

Dårligste brunch jeg nogensinde har fået. Bestilte brunch samt friskpresset appelsinjuice. Juicen var så vandet at remas den billige er bedre. Den kostede 59kr. Brunchen var for det meste uspiselig me... Se mere

1. Restaurant
  2. Café

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SMart

2,4

Under middel

Generelt bare en kedelig oplevelse.

Denne er lidt svær, da jeg hverken stod med en fornemmelse af "wow" eller "ad". Synes mere at det var "en flad fornemmelse/ligegyldighed". En ting hvor man tænker, at man finder et andet sted næste gang, da det hele generelt var "lidt kedeligt". - Slet ingen wow faktor.
Selskabet på 7 ankom kl. 20 og gik igen kl. 23.23. I det tidsrum blev vi kun serviceret 2 gange. Det var hoved bestillingen(mad og drikke) og derefter yderligere drikkevarer samt dessert. Anden serveringen kom først ca. 45 minutter efter tallerknerne fra hovedmåltidet blev hentet. Andre steder hvor jeg har spist, kommer tilbuddet, når tallerknerne tages ud. Tænker de kunne have tjent flere penge end det. Og så var der ikke engang travlt i cafeen/restauranten.
Det mest komiske var da vi skulle betale. En fyr af tager imod betaling, da en ung pige bryder ind og overtager/ forsøger at overtrumfe ham. Det fandt jeg mærkeligt og ikke mindst uhøfligt. Lagde godt mærke til, at fyren rullede med øjnene efter en kort bemærkning til hende. Sådan noget skal kunder ikke være vidner til. Jeg sidder ikke tilbage med den tanke om, at det ville være fedt at komme igen. De skal godt nok oppe sig.

14. oktober 2017

VIRKELIG DÅRLIG MAD - VIRKELIG RINGE KVALITET

Engang var det et supersted, men det er et rigtig dårligt sted nu. Kan ikke advare nok om det. Vi bestilte en luksusburger og en clubsandwich. Vi bad om en medium stegt luksusburger - den var rå, der var stort set ingen kylling i clubsandwichen og kyllingekødet var tørt og kedeligt. Næsten ingen tilbehør og meget kedeligt.
Det siger vel også noget om stedets mangel på god mad, at der en fredag kl. 18,00 stort set ikke var nogen gæster. I gamle dage var der stopfyldt med mennesker hver gang vi var der.
Gør dig selv en tjeneste - VÆLG ET ANDET STED AT SPISE.

24. september 2017

Fremragende betjening og lækker brunch

Til brunch på Cuckoos Nest Langfredag. Søde imødekommende tjenere. Meget opmærksomme uden at virke anmasende. Den nye ejer kom ned for at hilse på og smalltalke. Man følte sig velkommen. Rigtig godt.

PS. Det trækker vildt meget ved det store spejl på reposen. Vi havde nok siddet der længere hvis det ikke var så koldt 🙂

14. april 2017

Blodig hakkedreng i Burger

Blodig hakkedreng i Burger - Cola uden brus.
Servicen var ok og forsøgte at overbevise, at blod i hakkedrenge er meget normalt. Tilbød at lave en ny burger.
Dårlig oplevelse.

2. april 2017

Sublim brunch-buffet

Vi har i dag været hos Cuckoos Nest, vi havde selskabslokalet på 2. sal, ca. 35 personer - både børn og voksne. Det fungerede simpelthen perfekt, der var INTET at komme efter, alt blev fyldt op løbende, 1 stk. meget smilende personale sørgede for at det hele var som det skulle være. Flotte og lyse renoverede lokaler, en lille tagterasse til det rygende folk, masser af armplads ved bordet. Der var lige så mange rette som der var gæster, og det der var smagte simpethen forrygende godt. Prøv at hør her: skal du holde fest i denne kaliber, møde eller andet lignende - så tag fat i Cuckoos Nest Odense C. Det har virkeligt været en fornøjelse idag - well done, jeg er meget meget tilfreds, og jeg kommer tilbage efter mere, ingen tvivl om det! Mvh Thomas Knoth

28. august 2016

Cuckoos Nest på skråplan!

Tidligere har cuckoo's nest været et godt sted i Odense C. Nu vil jeg påstå at dit lokale pizzaria kan gøre det meget bedre!
Ventetid på servering er for længe.. Selv på drikkevarer!
Maden har fået sparekniv på besøg og portionerne er væsentlig reduceret.. Prisen ligger til gengæld langt over middel..
Ikke et besøg værd, som tingene står til i dag!

11. maj 2016

Dårlig ændring på menu samt dårlig service

Jeg har spist deres mad i flere år. Kan godt huske hvor meget mad der normalt er på deres tallerkner.
Jeg får overtalt min familie til at spise der og vi bestiller nachos med kylling, clubsandwich med hjemmelavet pommes og musling med pommes.

Der var ingen kylling i vores nachos.
Clubsandwich med 6 pommes.
Musling med en lille skål med pommes så lille at man skulle tro det var til sovs

Vi får så klaget over vores retter. De kommer ud med en ny skål pommes, den samme sovse skål og en ny nachos med 7 stykker klumper kylling rest fra et bryst. De stykker kylling har jeg aldrig nogen sinden fået før, de var tørre og alle de små skåle pommes har jeg aldrig set før. Manden der kom med maden var ikke flov og undskyldte hellere ikke. Det er os fint vi kommer der heller aldrig igen og vil ikke anbefale nogen det.

26. februar 2016

Verdens værste kundeservice!!! Never go there!!

Vi var en lille gruppe på fem personer, fra hh.v Åbenrå, København, Odense & Esbjerg, der lørdag d. 18-4-15 havde bestilt et bord til aftensmad. Fire af os valgte deres "Cuckoo's burger deluxe" med oksekød, hvor der i menuen er angivet at man får håndskårne pommes frites til.Vi får alle vores burgere samtidig, men bliver slemt skuffede over de såkaldte "håndskårne" pommes frites der er til. Det er ganske almindelige, tynde og kedelige pommes frites fra frost. Bøffen i den ene burger er rå, og vi sender den derfor retur - heldigvis kan tjeneren da se at den ene side overhovedet ikker stegt, og beklager også. Da den nye burger ankommer, efter resten af selskabet er færdige med at spise, ser vi at denne tallerken slet ikke svarer til den tidligere eller de andres tallerkener. Hertil er nogle ganske anderledes pommes frites, som er de håndskårne der står på menuen. Vi spørger tjeneren hvordan det kan være at vi ikke fik det til de andre, samt den tidligere, burger. Vi får svaret at man desværre havde været løbet tør for de håndskårne pommes frites, og man derfor havde været nødsaget til at være ude og købe nogle andre pommes frites - men at man nu igen havde fået de andre igen. Vi stiller os meget undrende overfor at vi ikke, i det vi bestiller vores burgere, får af vide at der desværre ikke er flere håndskårne pommes frites, som der står i menuen, og om det derfor er i orden at de erstattes af nogle anderledes pommes frites. I det vi skal betale spørger vi om det kan være rigtigt at vi skal betale fuld pris for de burgere, hvortil der ikke var de håndskårne pommes frites til, da produktet som vi modtog ikke stemte overens med det som vi var blevet "lovet" ud fra menukortet. Der kunne desværre ikke gives nogen form for kompensation, til trods for at de pommes frites der kom til burgerne ikke var det som var forventet, jf. menukortet.

Det var desværre en rigtig dårlig oplevelse, og jeg synes ikke det kan være rigtigt at man ikke oplyser sine kunder om, at det ikke er muligt at give dem det som de har bestilt, således at man har mulighed for at vælge noget andet. Det kan ikke være rigtigt at vi skal betale fuld pris for tynde, frost pommes frites, når der i menuen er beskrevet håndskårne pommes frites. Dette lever ikke op til de forventninger som vi havde til vores mad, og kvaliteten var langt under det som vi havde forventet ud fra menuen.

Tilmed var den nye burger ikke med den type bolle som var angivet i menukortet, samt de burgerboller som alle de andre burgere var lavet af.

Desværre, synes vi ikke om vores oplevelse på Cuckoo's nest, da det er under al kritik at forlange fuld pris for noget som ikke lever op til der står i menukortet, uden man har givet sine kunder mulighed for at fravælge produktet ved at fortælle om situationen. Det er bestemt ikke et sted som nogen af os ønsker at anbefale andre at komme. Dårlige kundeservice og dårlig mad!

21. april 2015

Mug på mad - dårlig service

Jeg besøgte Caféen for første gang i sommers med en veninde. Vi bestilte cesar salad og den smagte rigtig godt indtil vi så, at der var små, grønne mugpletter på vores parmasanost. Vi tilkaldte derefter tjeneren, som blot tog vores salat med ind i køkkenet og vi hørte derefter ikke nærmere.
10 min. senere gik vi forundrede ind for at betale og høre nærmere om situationen. Vi fortalte en anden tjener som betjente os ved kassen, hvad der var sket og personen ville gik ud i køkkenet for at forhøre sig nærmere om situationen. Vi måtte igennem 3 tjenere før vi fik beskeden om, at de undrede sig over vi havde afleveret vores mad så sent, hvor mistanken om vores intention var tydelig. Samtidig mente servitricen at der godt måtte være mug på, da det jo var en ost, men "at de da så godt kunne gå med til at give os 10% i rabat på regningen".

En meget uvenlig og ikke serviceminded betjening. Et er at fejle, noget andet er ikke at ville indrømme fejlen, men nærmest at få kunden til at lyde som skurken.

Kan ikke anbefale stedet

28. december 2014

Manglende service!!

Jeg besøger cuckoos nest ret tit og er altid tilfreds med maden vi får serveret, men hold da op hvor de er lige glad med servicen..

F.eks idag hvor jeg var inde og spise med 3 veninder, vi bestilte mad og drikkelse og det gik tjept nok da vi endelig havde bestemt os, men derefter var der ingen servicen selvom der rendte 2-3 tjener rundt og cafeen, og travlt var der ikke ligefrem.

Vi fik ca. Maden kl 14.30 og kl 17.30 ca. hvor vi stadigvæk sad og pludrede løs måtte vi selv gå op og bestille kaffe da ingen tjener overhovedet gad og kigge i vores retning. Men det blev dog til lidt kakao og kaffe som vi tog udenfor.
Og den ros skal de dog have, med alle deres tæpper og varmelamper, det er altid hyggeligt at sidde derude selv her i november.

Men den kaffe røg jo hurtigt ned og snakken gik og der sad flere udenfor, men alligevel var der ingen der hentede vores kopper eller/og tilbød en ny.
Og vi sad der ca. Fra 17.30 til 19.15

Og det er bestemt ikke første gang jeg har oplevet dette.

Og jeg forstår det bare ikke for hvis vi bare var blevet spurgt havde de kunne tjene det dobbelte på os, men istedet gik vi videre og lagde pengene der.

9. november 2014

Fantastisk brunch

For tredie gang på et år har vi nydt Cuckoo's Nest brunch. Velsmagende og veltilavet, serveret af engageret personale - sådan. Glæder os til næste gang!

11. december 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (52 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto