Har stadig ikke betalt penge tilbage…
Har stadig ikke betalt penge tilbage fra sidste år. Nægter at betale tilbage og vil kun udstede voucher, hvilket er ulovligt!
Kundeservice er ikke eksisterende, og de lægger røret på!
De bliver politianmeldt nu!
České aerolinie nabízí letenky do více než 100 destinací po celém světě.
Evropská 846/176a, 160 00, Tjekkiet
Kundeservice er ikke eksisterende, og de lægger røret på!
De bliver politianmeldt nu!
Vi har stadig ikke fået penge tilbage fra Påsken 2020!
Der er ingen hjælp at hente overfor svindelere i EU!!!
Flyrejser
Hvis flyselskabet har aflyst dit fly, er udgangspunktet, at du kan vælge mellem at blive ombooket eller få pengene tilbage.
Du har ret til at få det fulde beløb for flybilletten tilbage. Det gælder også, hvis du har købt billetten hos en billetformidler i stedet for direkte hos flyselskabet. Hvis billetformidleren vil opkræve et gebyr for at refundere, anbefaler vi, at du forsøger at kontakte flyselskabet, som i sidste ende har ansvar for, at du får pengene tilbage.
Flyselskabet hæfter ikke for andre udgifter, du måtte have haft og har bestilt separat såsom hotel/overnatning, billeje m.m. Tjek evt. din rejseforsikring.
Vouchers og gavekort
I tilfælde, hvor flyet er blevet aflyst, tilbyder nogle flyselskaber, at du i stedet for ombookning/pengene tilbage kan få en voucher/gavekort til senere brug. Flyselskabet må gerne tilbyde dig en voucher/gavekort, men du kan selv vælge, om du ønsker den løsning. Før du tager imod, skal du være opmærksom på løbetiden, om der er knyttet særlige vilkår til brugen, og om det er realistisk, at du kan nå at bruge voucheren/gavekortet, inden den/det udløber. Som udgangspunkt gælder vouchere efter danske regler i tre år, men der kan godt aftales en kort tidsfrist, som ikke må være urimelig kort.
Du vil i nogle tilfælde kunne få udbetalt værdien på voucheren op til et år efter, at den er udløbet, jf. reglerne i betalingsloven. Det afgørende vil i den situation være, om voucheren er en såkaldt ikke-vederlagsfri elektronisk tjeneste, hvilket altid vil bero en konkret vurdering. Det kan desuden have betydning, hvor virksomheden er etableret, da der er tale om en dansk særregel. Det er Forbrugerombudsmanden, som i Danmark håndhæver reglerne på området.