Gode priser og godt udvalg, men problemer med service
Vi har bestilt tre krydstogter gennem Cruise.dk med MSC og Costa Cruises og valget faldt på cruise.dk pga. god hjemmeside og en god dialog ved bestillingen. Sidste gang vi var af sted var der dog problemer med vores kahyt på skibet fra en defekt motor og vi kunne ikke sove ordenligt om natten pga. larm. Vi klagede naturligvis vores nød på skibet men følte ikke rigtig at vi blev lyttet til. Derfor ringede vi hjem til Cruise.dk for at få hjælp og rådgivning, men beskeden var faktisk blot noget i retningen af "Det kan vi ikke hjælpe med. Vi kan prøve at sende en mail til dem, men de svarer nok ikke før i er hjemme igen". Altså med andre ord, når der går noget galt så kan de ikke hjælpe en selvom de har solgt os rejsen.
Men efter en del besvær fik vi da skiftet kahyt og fik en oven på deres 4D biograf hvor sengen rystede når de viste film, men der var ro om natten, og så gik det jo. :-) Pludselig fandt Costa Cruises så også ud af at vi var på bryllupsrejse og der blev sendt blomster, chokolade og en skriftlig undskyldning, og så kunne vi jo ikke tillade os at være utilfredse længere.
Hvis jeg var cruise.dk havde jeg nok i stedet prøvet at gøre lidt mere for at have tilfredse kunder også efter salget, og vi har i i hvert fald booket vores næste cruise hos FDM-travel nu. Det er nu godt at vide at der er hjælp at hente hvis man får problemer undervejs. :-)
/Anders