Et Firma der udføre KLYT, FØJ siger jeg bare.!
Det hele startede den. 29/6-2016 afhentning af knallert i varde, her konstaterede vi uden det vilde at det meget vel kunne være en stempelring der kunne være problemet.
Knallerten satte ud efter et stykke tid og har svært ved at holde den i gang, den køre meget fint til tider og svær at starte.
Jeg har selv skiftet flere el komponenter, benzin slanger og Benzinhane.
Men tilbage til cross center Esbjergs historie.
Vi aftaler at der skulle ringes den efterfølgende dag omkring hvad det vil koste, hvad der skulle laves inden arbejdet påbegyndes.
Dog ud over at bagdækket skulle vendes (tidligere ejer havde fået sat det forkert på), samt sætte udstødning fast.
Jeg høre INTET, og den efterfølgende uge er jeg på ferie, det gør dog ikke at min mobil ikke kan modtage opkald så jeg giver dem denne uge til at reagere. Dog INGEN opkald.
Jeg tager kontakt til cross center Esbjerg, hvor jeg møder en telefonsvarer pålydende vi holder ferie lukket til 1.August.
Forstår ikke man ikke orientere sine kunder herom.
Nårh... ja så må jeg jo vente med at kontakte dem.
Det bliver så den 1.August og jeg tager kontakt til dem og kommer også igennem denne gang, her får jeg at vide at det vil koste 3400,- for hvad? får jeg spurgt, ny udstødning, ny cylinder med stempel og pakning, også de 2½ time der var brugt på fejlsøgning og inden den vil være færdig kom vi omkring 4200-4300,-
Det skal hertil siges at jeg købte denne brugte scooter til 3500,- så vil da aldrig bruge mere end den har kostet i indkøb.
Men der kom dog en form for forhandling hvis man kan sige det, de nye ting blev pillet af og de gamle kom på igen, så kom prisen ned på 1500,- det er dog stadig dyrt for en brugt scooter.
Men da de havde lavet en svinestreg fik de en tilbage.
Jeg fik først lyst til at kontakte dem igen den 29. September hvor der dog bliver aftalt en levering Mandag eller Tirsdag (+200,-), dette sker dog ikke så beslutter selv at hente den Fredag den 7.Oktober 2016.
Så er der her problemer med prisen som er de 1500,- plus 200,- for transporten hjem, her er deres regnemaskine gået betydeligt galt også da det bliver 1600,- så troede man lige at de var kommet på bedre tanker næh nej. Men det skal dog siges den blev hentet til de aftalte 1500,-
Fik dog spurgt om de overhovedet var uddannet, det var de da.
Det minder mere og mere om en klyt virksomhed (Klyt er et hjælpeløst og mislykket forsøg på at få noget til at virke), det kan jeg så se de langt fra er.
Da jeg så selv måtte i gang med den, finder jeg ud af at den bolt de skulle sætte fast ved udstødningen var sat 15grader skævt i og brugt unbraco skruer med en møtrik som afstands stykke ej for pokker da.
Så måtte her ud og købe gevindreparationssæt til M6, så jeg kunne få rettet op på cross center Esbjergs fejl, føj siger jeg bare.
Vil på det kraftigste fraråde folk at gøre brug af denne virksomhed.
10. oktober 2016