Credit Resources Anmeldelser 782

4,4

This company is fantastic for anyone requesting and/or requiring financial services to help them get their credit rating back on track. Their customer service staff are very informative and insightful... Se mere

I cant really say much because its my first time applying here but either way I believe this company wud help me alot

I am very new, joining. Therefore I haven't acquired any amount of experience in dealing with them. But, if what they claim they are capable of doing - is what they will do for me; I will highly appr... Se mere

1. Konsulent
  2. Virksomhedskonsulent
  3. Kreditvurderingsbureau
  4. Kreditoplysningsbureau
  5. Gældssanering

We combine credit expertise with AI-driven technology to empower our members. Our technology provides the most efficient tools available for modern credit management and optimization. We are committed to providing a smarter, tech-forward approach to achieving your financial goals.

4,4

Svarer typisk inden for 1 uge

J'ai fais une demande de pret rapide

J'ai fais une demande de crédit, on m'a refuser sans possibilité de revenir sur ma demande. De plus on dois payer pour un abonnement de "redressenemenr de crédit" et comme j'ai été refuser jai pris la peine de demander si des frais allaient etre pris a mon compte ou pas et on spécifiquement répondu que non. Surprise jai un paiement automatique qui a essayé de se prendre a mon compte j'ai subi des frais de service et aussitot ma paie déposé, un retrait a ete effectué quand même. Wow, eux meme pour un redressement de credit, votre compagnie vient a l'encontre de votre "aide". Bienvenu à tous hein? Non ce n'est pas vrai

19. marts 2026

Bonjour,

Merci d’avoir partagé votre expérience — nous sommes vraiment désolés de lire ce qui s’est passé.

Nous comprenons votre frustration concernant la demande de crédit, l’abonnement et les frais associés. Ce n’est absolument pas l’expérience que nous souhaitons offrir.

Pour le moment, nous ne disposons que du nom **Geneva** à partir de votre avis, et nous aimerions vraiment examiner votre dossier plus en détail afin de clarifier la situation et trouver une solution pour vous.

Pourriez-vous nous fournir l’adresse courriel utilisée ou votre numéro de dossier/commande ? Cela nous permettra de localiser votre compte et de vous assister rapidement.

Notre objectif est de bien comprendre ce qui s’est passé et de corriger la situation.

Merci, et au plaisir de pouvoir vous aider.

Cordialement,
L’équipe Support
[support@creditresources.ca](mailto:support@creditresources.ca)

Good site to try

7. april 2026

Hi Tennille,

Thank you for your feedback! We’re glad you gave our site a try.

We are Credit Resources, a credit education services company. Our goal is to guide and educate you about your credit while providing tools to help you make informed financial decisions. Please note that results may vary based on individual actions and credit profiles.

As part of the program, we offer a prepaid Visa card and the opportunity to qualify for a $200 cashback after 6 months of consistent, on-time participation.

If you have any questions, feel free to contact us at 833-427-1562 (Mon–Fri, Mountain Time).

Thank you,
Credit Resources

I don't know yet as I haven't really…

I don't know yet as I haven't really done anything on here yet and I haven't had any benefits

7. april 2026

Hi Cassie,

Thank you for sharing your feedback—we completely understand your concern.

We are Credit Resources, a credit education services company. Our goal is to guide and educate you about your credit while providing tools and resources to help you make informed financial decisions. Please note that we do not guarantee specific results, as outcomes depend on each individual’s actions, choices, and overall credit profile. Our role is to support you throughout the process.

We also want to reassure you that your account has already been canceled, and there will be no further charges moving forward.

Additionally, we’ve sent you a separate email to help make things right. Please feel free to check your inbox for more details.

If you have any questions or need assistance, you can reach our Customer Support team at 833-427-1562, available Monday to Friday during business hours (Mountain Time), or reply directly to this email.

Thank you again, and we’re here to help if you need anything.

Kind regards,
support@creditresources.ca

Its pretty gud

4. april 2026

Hi Dsbg,

Thank you for your feedback! We're glad to hear you had a good experience with Credit Resources.

If you have any questions or need assistance, please feel free to contact our Customer Support at 833-427-1562, available Monday to Friday during business hours (Mountain Time).

Thank you,
support@creditresources.ca