CreationWatches Anmeldelser

14.762
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kvalitet i top. Varen svarede til det der blev sat til salg. Pris i balance med kvalitet af varen og servicen. God opfølgning fra sælger. Dejligt.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Min ordre blev aldrig bekræftet, selv efter flere skriverier frem og tilbage med dem, kan de stadig ikke finde min ordre, men er slet ikke behjælpelige med at få pengene tilbage som de var hurtige nok... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De sendte mig et ur med arabisk skive. Ugedag på arabisk. På billedet var det vist med engelsk dial. Tak for hurtig forklaring. Har ændret anmeldelsen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg købte 5 G-shock ure, og ved ankomst er der ikke batteri på det ene, og nej det er ikke på solceller. Lige nu er der en dialog mht, kompensation til nyt batteri. UPDATE 14.03.2024: Efter et... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Urforretning

Om CreationWatches

Skrevet af virksomheden

Creationwatches.com started in 2006 in Singapore with one goal in mind – to provide a large variety of wrist watches and other dressing accessories to customers around the world at discounted prices through a top-notch service. Today, 1 Million+ customers from 100+ countries lovingly acknowledge and endorse us as their most trusted retailer who offers only authentic watches and a limited number of hand-picked collections of authentic custom jewellery, charms wallets, belts, eyewear and writing instruments.

Visit Our Website Contact US

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 99 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(14.762)

1.549 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

fast and nice

20. februar 2019

Dear Michel,

We are pleased that you liked the watch and the experience. We look forward to serving you again in the near future.

Singapore til Danmark på 2 dage

Bestilte mit ur torsdag eftermiddag og modtog det mandag formiddag. Betalte 300kr for import, hvilket var helt fint, da det stadig var den billigste løsning. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg benytter CreationWatches.com

17. december 2018

Dear Marcus,

It is true that most of time we get blamed for import duties that are levied by the importing country. As explained on our website, the shipping fees are paid by us but Import duties (if any) are always the responsibility of the buyer. While we regret that you had to pay import duties. Please note that in most cases import duty gets triggered based on value of the item being imported. Some fee is usually charged by all these courier companies for handling the clearance. We have no control over this.

In future, we recommend you opt for 'Registered Post' as there have been lesser incidences of import duty levies for that shipping option.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Føler jeg er blevet snydt.

Uret stod til ca 700 kr..

Selvom der stod fri fragt, så skulle jeg betale for fragten som var på 170 kr.

Også skulle jeg betale 25 % ekstra pga moms..

Jeg skal ikke bestille fra denne side igen..

8. december 2018

Dear Jawad,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Singapore til Danmark i 3 døgn

Singapore til Danmark i 3 døgn. Imponerende
Blev lagt 400kr som told
Alligevel billig end pris derhjemme
Anbefaler 👍

27. november 2018

Dear ABDULLAH,

In future, we recommend you opt for 'Registered Shipping' as there have been lesser incidences of import duty levies for that shipping option.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Husk momsen!!

Husk momsen!!
Men alligvel billig
Bare dårlige overraskelse at får momsen smidt i hoved eftersom var kommer fra asien som ikke fremkommet nogen stedet på siden. Og at dhl smider udlægsgebyr på, gøre det ikke beder!

20. september 2018

Dear Customer,

It is true that most of time we get blamed for import duties that are levied by the importing country. As explained on our website, the shipping fees are paid by us but Import duties (if any) are always the responsibility of the buyer. While we regret that you had to pay import duties. Please note that in most cases import duty gets triggered based on value of the item being imported. We have no control over this.

If you have any query please contact to us on contact@creationwatches.com

Super service

Super service, hurtig levering og lever virkelig op til forventningen 👍har handlet 2 gange og gør det igen.

11. august 2018

Dear Claus,

We are pleased that you liked the watch, pricing and the experience. We look forward to serving you again in the near future.

If you have any query please contact to us on contact@creationwatches.com

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Husk Told & Moms

Fine ure til fair priser. Men selv om siden er engelsk har de lager i Hong Kong. Så der kommer Dansk Told & Moms på beløbet.

29. maj 2016
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super billigt - virker ægte nok.

Jeg bestilte et Seiko Titanium Chronograph ur til ca. halv pris. Jeg var ret skeptisk i forhold til at prisen lå så langt nede, hvilket er et typisk tegn på kopivarer. Uret jeg modtog var jeg helt dog helt fint tilfreds med. Jeg kan se at min pakke blev sporet til at oprinde fra Singapore men det er jo ikke nødvendigvis tegn på at det er kopivarer.

Hvis det er kopivarer er det virkelig nogle gode kopier. Det kan jeg ihvertfald fastslå :o)

22. januar 2013
Uopfordret anmeldelse
Vis anmeldelser på alle sprog. (14.762 anmeldelser)

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.