CPH'SURF

1. Surferundervisning

CPH'SURF tilbyder privat, eller semi private kitesurfing kurser - For den nysgerrige , begyndere, eller let øvede.

Jeg har taget et 3-timers kursus…

Jeg har taget et 3-timers kursus (privat undervisning) med CPHsurf og fik virkelig meget ud af det, kunne ikke have været mere tilfreds.
Instruktøren hedder Simon og var virkelig sød og dygtig til at lære fra sig
Jeg var total nybegynder og så vi tog det hele fra bunden af og først da vi havde gennemgået det hele med udstyr og sikkerhed (jeg fik alle de sikkerhedsmæssige guidelines så bliver man 100% tryk i vandet), så gik vi også kiggede på teknik med en træningskite hvilket gav fornemmelsen af at styre en kite. Tiden blev brugt effektivt.
Oplevelsen i vandet var sublim. Jeg fik nogle start øverlser ... og så øvede vi med board og endte med at komme op og stå på boardet. Kæmpe succes og fem stjerner herfra!
Jeg kan varmt anbefale et kursus hos CPHsurf.
Tak for en hyggeligt dag

2. november 2020

Top klasse!

Super professionelt undervisning.
Kan klart anbefales til andre. Forståelse af instruktøren for hvor langt man er så man tiden bliver brugt på det der er vigtigt for den enkelte.
Sikkerheds undervisning i top klasse.
Vi bookede 2 personer og det var det hele værd.
God forståelse for vinden, vejret, dragen, stedeter at stå.
Stor tak til Simon.
Vi vil klart tage en tur mere ikke fordi det er nødvendigt men fordi det var en ren fornøjelse at være sammen med en der er så kompetent og dygtigt.

27. oktober 2020

Fantastisk 3-timers kursus!

Jeg havde en virkelig god første oplevelse på vandet med CPH Surf. Det private begynderkursus på tre timer var meget givende, og Simon var en dygtig og fleksibel instruktør med masser af godt humør. CPH Surf kan klart anbefales!

9. september 2020

Super sjov og lærerig dag!!

Havde spekuleret over kitesurfing i nogle måneder indtil jeg stødte på cphsurf.dk, (fornuftig pris), så sprang ud i det og bookede en dag.
Havde ingen anelse omkring faget fra starten men det fik vendt sig efter nogle timer med instruktøren.
Super lette og forstående instrukser, det hele spillede bare!
Kan godt anbefale dette kursus til andre fordi jeg lærte utrolig meget samt havde en pisse fed dag!

Ps instruktøren var også mega flink at give mig gode råd om udstyr efter jeg nævnte at det ikke var sidste gang jeg kitesurfede 👍🏼

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse!
Jeg var meget positivt overrasket over undervisningen. Jeg kan kun anbefale at tage med Simon ud og prøve kræfter med kitesurfing. Udviklende, sikkert og skide underholdende. Tak for det.

Fed oplevelse!

Fed oplevelse!

Inspirerende og aktiv dag, fedt at komme ud og være aktiv på en anden måde, træner selv meget og fandt ud af jeg brugte nogle dele af kroppen som jeg ikke plejer at bruge. Så bestemt en god og fed måde at få trænet sin krop på.

Instruktøren var god til at lære og fortælle de ting jeg havde brug for.
-Kan varmt anbefale det til andre der vil kaste sig ud i sjov dag på en aktiv måde.

Vild fed oplevelse

Vild fed oplevelse. Jeg havde booket et 3 timers privat kursus. Instruktøren var sød og passioneret omkring det , og det gik efter mit tempo og de forventninger jeg havde. Eneste minus er at der var lidt langt ud til sydvestpynten. Men jeg vil klart anbefale et kursus hos dem.

6. september 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)