Cph Eventcenter Anmeldelser 13

4,0

1. Eventbureau

Militær events tilbydes af K.T. Maersk Net´s event T. 22 353 145 for mere info!

4,0

God

Fed oplevelse!!!

Fed oplevelse!!!

Super fed oplevelse at leje udstyret gennem Copenhagen Eventcenter. Vi lejede 20 sæt, til en klassetur i en weekend, hvor alt fungerede helt perfekt.

Vi spillede i et skovområde, hvor træerne fungerede perfekt som både dækning og gav skygge, som vi var blevet anbefalet.

Børnene synes det var afsindig sjovt og det samme gjorde vi voksne efter børnene var kommet i seng, da vi blev enige om at prøve det.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi gør det.

Tak for en fed oplevelse og instruktion både onlinevideoer og telefonisk.

24. august 2024

Vi havde 3 sjove dage med…

Vi havde 3 sjove dage med lazerpistoler. Hele familien var med til lege i skoven. Om aftenen fik vi lyst til at lege igen, så vi tog afsted i mørke med kun lyset fra pistolerne og de røde sendere at orientere os efter. Alt I alt en sjov fællesoplevelse fyldt med spænding, taktik og sammenhold.

24. august 2024

Meget gammelt og nedslidt udstyr

Dialog og instruktion var super - men udstyret gammelt og ubrugeligt for os. Sendte denne besked efterfølgende:
Vi havde lejet 16 lasergamesæt for 2000kr.

“Tak for den gode instruktion til laserspillet.

Desværre viste det sig, at alle fik ondt i hovedet af at have headset på - da der slet ingen polstring er. Sikkert slidt af.

Så vi har kun brugt det i fem minutter i går. Ærgerligt, så jeg synes du/I skal overveje om det er okay at udleje uden. Vildt nedslidt. Men teknikken virker fint.

For en langhåret er problemet mindre - men er du korthåret trykker/skær plastik og spænder lige ind i huden/hovedet.

Måske var vi blot uheldige at få et meget gammelt/slidt sæt.

Sender retur i morgen.

God weekend.

Svar sendt på sms til virksomheden efter deres svar nedenfor:

Hej igen,
Vi indstillede skam det hele efter størrelse. Problemet er blot, at der ikke er nogen form for filt/stof/beskyttelse. Det har der jo nok været en gang.

Vi var ikke klar over, at det var gammelt. Det var den pakke, man kunne købe.

Jeg havde det jo ikke på mere end meget kort tid - og jeg er langhåret - da du og jeg testede udstyrets funktionalitet.

Jeg skrev det på trustpilot, fordi jeg ikke hørte fra dig. Skrev sms i forgårs.

20. april 2024
Cph Eventcenter-logo

Besvarelse fra Cph Eventcenter

Det lyder til, at I ikke har indstillet headsettet før I har brugt det, og/eller sat det forkert. Man kan indstille det, så det passer til den enkelte. Vi har ikke hørt nogle af jer have jeres problem. Vi er da kede af, at I ikke fik glæde af det af den årsag. Vi har både nyt udstyr, maskiner, pistoler samt ældre udstyr, pistoler. Det ældre udstyr, I har bestilt, er de fleste meget glade for, men man kan ikke købe det længere, så vi kan ikke forny det.

God service!

Lejede udstyr til en fødselsdagsfest i en 5. klasse. Det var super fedt og alle var meget engageret og havde nogle sjove og hyggelige timer. Jeg blev ringet op af udlejer og instrueret i brugen, og hvilke muligheder der var, hvilket var super godt. Det var en god oplevelse og god service.

11. juli 2022

Virkelig dårlig oplevelse - handler der ikke igen

Desværre en enormt dårlig oplevelse at handle med virksomheden og dennes ejer.
Afbestillingsvilkår på hjemmesiden fremgik til at være 48 timer før arrangementet. En uge og to dage før arrangementet afbestilte vi, hvorefter virksomheden opkrævede det fulde beløb for ordren. Efter flere telefonsamtaler og mails, hvor vi gjorde opmærksom på deres standardvilkår, hvorefter vi ikke skulle betale noget ved rettidig afbestilling, blev der alligevel opkrævet 800kr (ud af en samlet leje på 1900kr).

Efter at der var afbestilt med henvisning til deres betingelser, blev disse ændret på hjemmesiden, og efterfølgende nægtede ejeren at anerkende de oprindelige vilkår (som vi dog har dokumentation for).

Super ærgerligt at en erhvervsdrivende ikke selv har styr på sine standardbetingelser, og at kunder ikke kan forlade sig på, at vedkommende selv vil overholde dem, når det ikke er til den erhvervsdrivendes fordel.

Svar på CPH-eventcenters kommentar på min anmeldelse af den 11. marts 2022.
I anfører, at man ikke kan afbestille efter udstyret er sendt. Dette stemmer dog ikke overens med jeres daværende standardbetingelser. Derudover modtog jeg udstyret en uge for tidligt - det må være jeres fejl, og ikke min.
Derudover skriver I, at I først fik udstyret retur efter eventet. Jeg har dog modtaget en skriftlig bekræftelse fra jer på modtagelse af udstyret, før datoen for eventet. Altså lyver I her.
I skriver endvidere, at I kun tog betaling for levering. Dette er ikke korrekt, da jeg betalte 800 kr og ikke 175 kr (evt. gange 2), som blev anført som levering ved bestillingen.
Til slut anfører I, at udstyret var brugt. Dette er ikke tilfældet, og såfremt der havde været brugsspor, burde I, have kontaktet mig herom ved modtagelsen og ikke blot tilbagebetale en del af beløbet.

Derudover vil jeg bemærke, at I bedes ophøre med at ringe til personer i min omgangskreds, som sket d.d, for at få mig til at tage denne anmeldelse ned. Det er yderst upassende og enormt uprofessionelt.

5. februar 2022

Utrolig god service

Utrolig god service. Vi fik laser pistolerne sendt med kort varsel og da vi måtte aflyse vores fødselsdag pga. corona og derfor ikke fik brug for dem alligevel kunne vi få det fulde beløb retur. Virkelig god service i en presset situatiln

27. november 2021

Super god service

Super god service.
Vi bestilte lasertag til vores firmaevent og pakken blev desværre væk hos GLS, men cph-eventcenter var så venlige at køre hele vejen tværs gennem Sjælland for at levere en ny pakke, så firmaeventet var reddet. Tak for det.
Vi havde bestilt til 10 personer, og de havde puttet ekstra udstyr med og batterier osv., hvis der skulle være noget.

10. januar 2020