Copenhagen Bridal Anmeldelser

4,6

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Copenhagen Bridal, jeg fik en rigtig god betjening af Josefine, og endte med at finde min drømmekjole. De har et skønt, stort udvalg af nogle smukke kjoler, og d... Se mere

Brudekjoleprøvning i et iskoldt lokale, hvor der først blev tændt for en varmeblæser ved ankomst. Vi var begge frosne undervejs og efter og det var ikke særlig hyggeligt, fordi det var så koldt. Eksp... Se mere

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg følte mig virkelig set og hørt og samtid guidet til den helt rigtige kjole. Claus var meget professionel, servicemindet, inspirerende, han aflæst... Se mere

Jeg fandt min fantastisk smukke brudekjole hos Copenhagen Bridal. Jeg havde meget kort tid til at bestemme mig for en brudekjole og fandt den smukkeste kjole blandt deres sample sale. Nicole var den s... Se mere

1. Shopping og mode

Stort udvalg i brudekjoler og konfirmationskjoler i hjertet af København.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk skrædder og service

CPH Bridals skrædder, Mimi, har formået at trylle min brudekjole om til min helt egen.
Og har derudover bare været så sød, og god til at forstå hvad jeg ville have.
Jeg kan kun glæde mig til at skulle have min smukke kjole på til vores store dag.

19. oktober 2016

Fine kjoler, men.....

Jeg valgte at booke tid på forhånd uden at læse anmeldelserne først og til dels for at de havde den kjole jeg havde kigget på. At booke tid pr telefon var der ingen problemer i, hun var rigtig sød... Selve prøvetimen var stressende, og de valgte stort sæt kun kjoler der var meget dyrere end jeg havde budgetteret med, til trods for det var hende der hjalp mig rigtig sød og jeg endte op med at finde drømmekjolen som jeg fik til en billigere penge.

Den skulle tilpasses og renses, jeg får kjolen aften inden brylluppet og jeg opdager når jeg gør mig klar at kjolen er revnet og ikke syet godt nok oppe ved brystet.

Jeg henvendte mig til dem etter den store dagen og de beklaget og lovet at fikse den, rense og presse den... Hentet den idag, de brugte 10 min på at finde den frem, og Nåh ja den var ikke renset....

Alt i alt en ikke så god oplevelse, desværre.

14. oktober 2016

Hej Ina!

Det er en rigtig god og konstruktiv beskrivelse af din oplevelse hos Copenhagen Bridal som du kommer med, og vi er meget opmærksomme på dit forløb, og er enige i de kritikpunkter som du kommer med.

Vi er glade for at du blev taget godt imod, og at du fik en sød og venlig betjening, da du skulle vælge din brudekjole. Du nævner at vi primært viste dig kjoler over dit budget. Vi skulle naturligvis have været bedre til at lytte og afstemme forventninger med dig.

Du nævner at det var en stressende oplevelse, hvilket kan hænge sammen med, at der på lørdage kun er sat 1 time af til prøvning, og at du besøgte os lørdag den 9. januar, som er en af de absolut travleste perioder, hvor rigtig mange brude og konfirmander kigger forbi uanmeldt.

Vi har netop implementeret et nyt online booking system, hvor kunder nu selv kan booke en brudekjole prøvning, et brudekjole møde eller et opfølgningsmøde. Derudover kan man angive et budget og en note omkring ønsker til kjole, så vi er bedre forberedt, når man besøger os. Online bookingen har taget presset af på vores telefoner, og samtidig er det blevet indskærpet på vores hjemmeside, at tidsbestilling til prøvning og præsentation af brudekjoler er nødvendig, for at vi kan sikre vores tidbestillende kunder den bedst mulige oplevelse og service.

Der vil helt sikkert fortsat være kunder som kommer forbi uanmeldt og blot vil kigge, som vi nu venligt vil bede om at booke en brudekjole prøvning eller et brudekjole møde på ledige tidspunkter. Alt dette skulle meget gerne betyde at vores tidsbestillende brude undgår stress, da det ikke er det man har brug for, når man skal træffe så stor og vigtig en beslutning.

Vi er rigtig glade og stolte over at du valgte at købe din drømme brudekjole hos Copenhagen Bridal. Det er selvfølgelig super vigtigt at forløbet med tilretning kører glat, og at du modtager din brudekjole fejlfri i fornuftig tid før dit bryllup. Vi har i perioder haft et for ekstremt arbejdspres i skrædderiet, da mange brudekjoler skal tilrettes på samme tid, da de fleste bryllupper er placeret i maj, juni, august og september. Siden vi startede Copenhagen Bridal for knap 6 år siden, er vores salg af brudekjoler steget markant fra år til år, og vi har nu nået vores maks. kapacitet i vores skrædderi i de store bryllupsmåneder. Derfor har vi indledt en dialog med lokale skrædderier, som vi vil kunne henvise til i de travleste perioder, og når vores egen kapacitet er brugt op. Det er simpelthen nødvendigt, så vi sikrer ordentlige arbejdsvilkår for vores skrædder, således at forløb og kvalitet altid er i top for vores kunder.

Vi har i øvrigt indført nye og skærpede procedurer for kvalitetskontrol. Vi kan dermed ikke love, at vi aldrig mere vil lave en eneste fejl, men vi lover at vi altid vil gøre vores absolut bedste, og at vi altid vil tage vores kunders input og kritikpunkter yderst seriøst.

Vi har overvejende meget glade og tilfredse kunder (95%) jf. vores egne kundetilfredshedsmålinger, og det er aldrig sjovt for os at få dårlige eller mindre gode anmeldelser, og vi ærgrer os hver eneste gang det sker, men på den anden side, så er mange af vores forretningsgange og processer, løbende blevet forbedret og ændret med udgangspunkt i disse, hvilket forhåbentligt kommer alle kunder til gode!.

Vi beklager meget de uhensigtsmæssigheder der har været i dit forløb!
Vi skylder dig naturligvis en gratis rens og en god flaske champagne.

COPENHAGEN BRIDAL

Claus

God oplevelse

Jeg kan kun anbefale Cph bridal. Jeg havde booket en tid til prøvning flere steder samme dag, men var ret hurtigt overbevist om, at en af de kjoler jeg havde prøvet hos dem var den rigtige. Jeg havde dog behov for, at prøve to af dem igen. Da vi havde besøgt de andre brudeforretninger ringede vi til CPH Bridal for at spørge ,om der var mulighed for ,at prøve de pågældende kjoler igen. Selv om vi vidste at de havde travlt med mange prøvninger den dag, fik vi alligevel lov til, at komme tilbage med kort varsel. Syersken som også var hende der var ansvarlig for min prøvning var sød ,og på dagen hvor jeg skulle hente min kjole tilrettede hun de sidste detaljer efter mine ønsker. Jeg fik dog lidt ondt af hende ,da det virkede som om ,at hun havde lidt for meget at se til og så bliver man selv lidt stresset.

24. august 2016

Professionel service - Min bedste anbefaling

Jeg har været i en del butikker for at lede efter min brudekjole, men ingen af butikkerne kan sammenlignes med Copenhagen Bridal's professionelle service. Ikke nok med at servicen var helt i top, men jeg fik så mange råd og ideer, at jeg endelig kunne vælge min drømme kjole som passet min personlighed og figur.

Gode råd...Jeg har brugt så meget tid på internettet på at lede efter den perfekte kjole, men jeg kunne have sparet så meget tid hvis jeg blot have valgt at besøgte 3-4 af de mest anerkendte butikker for at se deres kjoler. Tillige havde jeg en del ønsker til designet af min kjole, men man når man får prøvet nogle kjoler så bliver man meget klogere...og hvis man som Copenhagen Bridal tillige får kompetente personlig råd og vejledning hvor de ikke blot forsøger at sælge en kjole så bliver det meget lettere at vælge sin drømme kjole.

26. juli 2016

Bedøm selv.

Jeg var forinden mit besøg både inde på trustpilot og facebook for at se, hvilken oplevelse folk havde haft med stedet samt personalet. Det, jeg kunne læse mig frem til, var flere sure og utilfredse kunder, hvilket gjorde mig i tvivl, om jeg overhovedet burde sætte mine fødder (og ikke mindst lægge penge) i denne butik.Men oplevelsen var en hel anden.

Vi bliver mødt af en smilende Claus, som siger, vi skal tage nogle futter på vores sko, så deres kjoler holder sig hvide, og denne tankegang kunne vi godt følge.
De, jeg havde taget med, blev fint vist på plads og fik tilbudt isvand (som vi ikke havde oplevet andre steder), alt imens Claus og jeg kunne gå og finde de kjoler, jeg skulle prøve; Ingen kommentar om at man ikke måtte røre kjolerne, som andre ellers havde givet udtryk for.
Jeg fik fin hjælp til at lukke de forskellige kjoler og fik sat klemmer på, så den sad som den skulle (for at give en forestilling om, hvordan den kunne se ud efter en tur hos skrædderen). Alt i alt en venlig og hjælpende oplevelse og ikke på ét tidspunkt følte jeg mig utryg ved situationen.

Den eneste grund, til jeg ikke kan give 5 stjerner, er, fordi jeg havde udtrykt, hvorledes mit budget for kjolen lå og flere af dem, jeg prøvede var over mit budget.

19. juli 2016

Nærværende og professionel

Jeg havde bestilt tid på forhånd, og selvom min mor og jeg kun lige nåede ind af døren på klokkeslættet, fik vi en venlig og professionel modtagelse. Ekspedient Claus vidste præcis hvem vi var, og hilste ved at give hånd til os begge. Det kan virke lidt "fremmed" - da vi blev bedt om at tage overtrækssko ud over vores sko, men Claus' smilende ansigt og venlige væsen gav tryghed. Efter en snak om forventninger, idéer og budget fik vi en skræddersyet rundvisning i butikken - som havde et stort udvalg fik jeg et stort flot, lyst prøverum og vi gik i gang. Jeg fik selv lov at træde ind og ud af kjolerne - Claus hjalp kun med lukningerne. Jeg kan varmt anbefale CPH Bridal

13. juli 2016

Nærværende og går de ekstra skridt

Jeg besøgte butikken i 2013. Nu har jeg set på hjemmesiden og synes den fortjener en ordenlig anmeldelse på baggrund af min oplevelse som kunde i butikken.
Jeg kiggede på hundredvis af kjoler på nettet til jeg fandt lige den jeg vil have. Aaargh... den forhandles ikke i Danmark! Jeg viste billedet frem og ejeren / ekspedienten hiv en kjole frem. ”Det er denne type” sagde hun . Jeg var skeptisk. Meget skeptisk. Jeg kiggede på de andre modeller der var, hm, jeg fandt 5 på bøjler som jeg syntes mere om. Dvs mindst 5 ! Jeg prøvede først den ene kjole, så den næste og den næste... Tilbage til stativet, prøvede endnu flere kjoler.. til sidst prøvede jeg den kjole som hun havde taget frem til mig fra starten. Det var bare KJOLEN! Den var lige i min smag, snittet passede perfekt til mig, alt ting. Men kender du det, der var ingen ærmer, jeg vil have ærmer, den skulle rettes ind hér og dér, jeg vil have en anden blonde, mere blonde og mindre strut... Alt blev rettet men ærmerne var svære, jeg vil have noget andet end dét, man plejer at se, og der blev lavet den ene prøve efter den anden. Om og om. Så var alt pludselig perfekte! Men: Det undertøj jeg havde planlagt og købt til kjolen passede ikke til mine specielle ærmer! Gisp... Ekspedienten tog mig i hånden og vi købte undertøj der vil passe de fine ærmer, hun havde både korset og strømper og ja, romantisk pynt til mit hår, lidt anderledes end hvad det fleste forestiller sig men det var lige hvad jeg havde forestillet mig. Alt var perfekt!
Oplevelsen slutter ikke der. Min mand som sidder i kørestol havde svært ved at finde ud af tøjet, alt sidder lidt anderledes når man kun sidder ned. Hun tog også ham i hånden og sammen fandt de jakkesæt og fik det hele syet om så den sad perfekt til ham. Han var den fineste brudgom man kan forestille sig.
Cph Bridal gjorde min og min mands store dag til en endnu større oplevelse. Jeg er meget rørt over den personlige og fintfølende støtte og hjælp vi begge fik fra stedet.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

Annemarie Powderly

11. juli 2016

Uvelkommen og uacceptabel oplevelse

Vil absolut ikke anbefale butikken til nogen. Da jeg besøgte butikken, blev jeg (og mine "gæster" der var med) mødt af irritation og følte os på ingen måde velkomne. Der var på ingen måde styr på det og jeg følte mig slet ikke taget i hånden. Dernæst gør det tingene en smule udfordrende, at man ikke må røre ved kjolerne, hvilket jeg ikke har oplevet i nogen andre brudekjolebutikker. Når det er sagt, ville det være ok ikke at måtte røre ved kjolerne, hvis ekspedienten havde været en smule mere hjælpsom, entusiatisk og opmærksom. Ekspedienten havde ingen forståelse og stod i stilhed og observerede mig klæde mig af i omklædningsrummet i stedet for at lade mig gøre det i fred, hvilket i mine øjne ikke er acceptabel eller hjælper en til at få en god oplevelse. Det var i det hele taget en meget halvhjertet betjening - nogle kjoler "gad" ekspedienten ikke engang lyne op! Lad være at brug tid (og penge!) i den butik.

8. juli 2016

Hej Lea!

Jeg skal være den første til at beklage, at du har fået den præcis modsatte oplevelse af hvad vi ønsker at yde til vores kunder. Dette er påtalt overfor den givne medarbejder, da servicen du har modtaget, hverken er dig eller Copenhagen Bridal værdigt!! Det er så vigtig for os, at vores kunder får en god oplevelse, og at vi gør os umage, og i dit tilfælde har vi ikke været dygtige nok!!

Claus

en forfærdelig oplevelse

Jeg købte min brudekjole fra Copenhagen bridal i foråret 2015. Jeg fik en rigtig god betjening og god service af indehaveren Claus, de to gange jeg var inde og prøve kjoler i butikken. Da jeg betalte for kjolen sagde Claus at vi måtte fejre det med champagne når den kom (4-5 måneder senere). Jeg glædede mig til at få den, men da jeg skulle prøve den på for første gang, kom jeg ind i butikken og blev modtaget meget halvhjertet og lunkent af Claus og hans skrædder, Mimi. Jeg havde min svigermor og min svigerinde med, og vi blev ført ned i kælderen, hvor der var en gammel sofa de kunne sidde på men de blev ikke tilbudt at sidde ned, og vi fik ikke tilbudt så meget som et glas vand! Ikke ligefrem den måde jeg havde drømt om det skulle være når jeg skulle prøve min brudekjole første gang. Der var en del problemer med kjolen fra start til slut men for at gøre en lang historie kort:
Det primære problem var, at den var for stor over brystpartiet, og det tog 3 eller 4 prøvninger med mig i tårer flere gange før den sad bare nogenlunde - men også kun nogenlunde. Og når man betaler så mange penge for en kjole, skal den altså sidde bedre end nogenlunde -og man skal føle sig godt tilpas i den!

Hele forløbet var præget af sjusk og skrædderen brugte det meste af sin tid på at prøve at overbevise mig om at kjolen sad som den skulle, når jeg kunne SE at den var for stor eller sad skævt. Jeg oplevede ikke at jeg blev taget alvorligt - og allerværst var det da jeg kom ind for at prøve den for sidste gang, og den var lavet helt skævt så i stedet for at gå ned i et spids "v" midt på brystkassen, endte spidsen af v'et lidt til venstre! Jeg var helt målløs, og på det her tidspunkt blev skrædderen VED med at sige at den sad som den skulle. Jeg følte allermest at hun mente jeg var besværlig. Claus kom ned og kiggede og selv han endte med at indrømme at den sad skævt og skulle laves om. På det her tidspunkt sagde jeg at jeg bare ville have kjolen med og tage den til en anden skrædder, men de brugte begge en del kræfter på at overtale mig til at få den lavet i butikken - hvorfor, ved jeg faktisk ikke. Skrædderen nærmest tiggede og bad mig om at lade hende ordne den (selv om hun ti minutter inden havde sagt at den sad som den skulle og at der ikke var noget der skulle ordnes)....Hun sagde at hun ellers ville miste sit job...og selv om jeg virkelig ikke mener det er mit problem, kunne jeg alligevel ikek lade være med at tage det lidt til mig og synes det var synd for hende - og derfor gik jeg med til at de kunne rette den op. Men generelt synes jeg bare det var en yderst uprofessionel adfærd.

Det endtte med at den blev rettet så den ikke var skæv, men den sad stadigvæk ikke ordenligt. Jeg havde betalt 3000 + 1000 kr for at få den rettet til, og jeg fik 1000 kr tilbage. Men jeg synes overhovedet ikke den sad som den skulle, så jeg tog den med til en af min mands venner, der er skrædder og meget dygtig til festkjoler. Hun bor på Færøerne, og vores bryllup var på Færøerne, så hun kunne lige nå at se på den ugen inden brylluppet. Hun brugte næsten 3 timer på at rette den til, hun gjorde bl.a. følgende:
- blonden på stropperne var ulige og passede ikke sammen, således at de to stropper synes forskellige, fordi de var blevet forkortet forkert - hun tog blonden af i hånden og syede den på igen.
- den ene bh-skål var slet ikke syet fast til kjolen men var røget ned imellem to lag stof, helt ned til mavepartiet!! Jeg kunne bare mærke at stoffet over det ene bryst var stift mens det andet bryst var blødt, men jeg vidste ikke helt hvorfor der var en forskel... BH skålen blev fundet og syet fast igen.
- den ene stiver på brystpartien sad også løst (!!!!) og strittede ud i luften når man vendte kjolen på vrangen - den blev også syet fast
- brystpartiet blev rettet til så det sad ordenligt og passede til mig og min krop - det skulle tages lidt ind i siderne og lidt ud i midten mener jeg, uden at jeg helt har forstand på det...

Det skal lige siges, jeg har en ganske almindelig krop, hverken meget tynd eller overvægtig men helt almindelig slank af bygning - ikke noget der burde kræve noget helt særligt skrædderarbejde. Mine bryster er heller ikke forskellig størrelse, som skrædderen hævdede var årsagen til at spidsen af v'et var skævt på min brystkasse....

Men efter næsten 3 timers arbejde sad kjolen endelig som den skulle. Skrædderen på færøerne var overrasket over hvor sjusket det hele var blevet lavet, og nævnte at hun mente det måtte have været lavet af en skrædder der havde haft MEGET travlt. Hun synes det var noget sjusk.

Jeg sendte efterfølgende en mail til butikken med bl.a. billeder af den løse bh skål og den løse stiver. Jeg skrev at jeg synes det var under al kritik at betale 3000kr for skrædderarbejde som jeg bagefter måtte få lavet ordenligt et helt andet sted - men jeg kunne desværre ikke få mine penge tilbage.

Alt i alt en helt igennem frygtelig oplevelse - hvor jeg følte at især skrædderen i butikken slet ikke kunne høre og forstå hvor vigtig den her kjole var for mig, og hvor meget det betød at den sad perfekt. Jeg følte hun havde travlt hele tiden og bare synes jeg var besværlig når jeg synes der var noget ved kjolen som ikke sad som det skulle. Selv da den var synlig skæv, hævdede hun at den ikke var det. Det var først da den anden skrædder på Færøerne kiggede på kjolen, at jeg følte mig hørt og taget alvorligt.... Selv om kjolen endte med at sidde helt perfekt, var det ikke sådan et forløb jeg havde drømt om da jeg startede min jagt på den perfekte brudekjole - og jeg kan ikke lade være med at tænke på alle de penge jeg har betalt for et skrædderarbejde som var langt, langt under det man normalt ville forvente for de penge...!

3. september 2015

Kære Azadeh!

Vi er selvfølgelig kede af at du ikke har været tilfreds med forløbet og udførelsen af det arbejde der har været lavet med din kjole!

Som nævnt i e-mail pr. 13/8, må du gerne sende en kopi af faktura samt liste over det udførte arbejde fra anden skrædder!, så jeg kan tage endelig stilling til din forespørgsel om evt. prisreduktion på tilretning!.

Vi tager dine kritikpunkter til efterretning, og forsøger hele tiden at lære af vores kunders oplevelser. Vi vil derfor opfordre alle vores mange kunder til at skrive en anmeldelse af deres oplevelse hos os, såvel gode som dårlige!

COPENHAGEN BRIDAL

Claus Rønberg

Uvelkommen

Havde booket en tid på messen , hvor de spurgte til mit budget og jeg fortalte at det var på ca 5000-6000 . Da min veninde og jeg møder op i butikken er vi det første kvarters tid overladt til os selv, hvorefter en ung og ikke særlig imødekommende hjælper spørger hvilke kjoler jeg finder interessante og hvad mit budget er . Jeg siger maks 10.000 - hvilket egentlig er over buget men kunne hurtigt se at priserne var vildt høje da vi kiggede rundt .
Hjælperen siger så - det bliver svært at finde nogen med det budget .. Øhh . Ikke en eneste af de kjoler jeg prøvede kostede under 9000 , så meget underligt at de ikke sagde det på messen . Derudover var hjælper meget tør og arrogant . Deres lokaler mørke og kolde , og mange af kjolerne må ikke berøres . Kan ikke anbefales

13. marts 2015

Hej Maria!

Jeg er ked af at høre at vi ikke fik fortalt dig på bryllupsmessen, at vores prisniveau på 2015 modeller typisk ligger fra kr. 8.500 og opefter!. Det skulle vi selvfølgelig have fortalt dig, da du nævnte at dit budget var kr. 5.000 - 6.000,-. Ikke fordi det ikke er muligt at finde nedsatte brudekjoler i denne prisklasse, men fordi det altid er godt at få afstemt forventningerne samt en vigtig forudsætning for at få en god oplevelse! Vi gør derfor også meget ud af at fortælle om prisniveau og oftest stillede spørgsmål i vores Service Manual på vores hjemmeside.

Vi tager alle dine kritik punkter yderst seriøst, så vi hele tiden kan udvikle os, og gøre tingene endnu bedre!

Med ønske om et fantastisk bryllup!!

Claus Rønberg
Indehaver

Sød, lyttende og professionel ekspedering

Jeg havde bestilt en tid på messen. Da vi kom, blev vi pænt modtaget af Claus, som viste os hen til omklædningsrummet. Da jeg ser at det er en mand, som skal hjælpe mig, bliver jeg lidt nedtrykt, da jeg har prøvet det en gang før. Claus spørg mig hvad for en stil jeg havde tænkt mig, og jeg fortæller, at jeg vil have en kjole, jeg ser slank ud i, og at jeg ikke kan lide min mormor arme :-) Claus finder nogle kjoler frem og beder mig om at tage tøjet af inde i omklædningsrummet, hvorefter han rækker mig kjolen, uden at han kan se mig, så jeg blev glædelig overrasket, og nu gjorde det slet ikke noget at det var en mand. Det skal lige siges, at jeg havde været i Bentes brudekjole forretning 14 dage før, og det var ikke en god oplevelse, for der var Bentes mand med inde i prøverummet, mens jeg stod i mit undertøj, samtidige så jeg tyk ud i alle de kjolerne Bentes mand fandt frem til mig, og derfor var min forventning til Claus heller ikke så store, men jeg blev heldigvis meget overrasket. Den første kjole Claus finde frem, sidder som støbt på mig og jeg føler mig for første gang meget smuk, slank og som en brud. Claus finder flere kjoler frem til mig, og jeg føler mig smuk i samtlige kjoler, samtidige er han god til at lytte og får skjult min mormor arme og finder kjoler som gør mig slank og smuk, noget jeg ikke er vant til, da jeg er en størrelse 42-44, som i brudekjoler godt kan være en str. 46, men det havde han ingen problemer med at finde, samtidige fandt han tilbehør frem, som gjorde mig endnu smukkere. Jeg fortalte Claus at jeg ikke ville købe en kjole samme dag, da jeg havde booket aftaler på messen, med andre brudekjoler forretning, hans svar var, at nu da jeg var i butikken, ville han godt prøve at finde min brudekjole. :) Jeg købte ikke nogle kjole den dag, men det var ikke Claus skyld, for Claus var så afslappet og behagelig og meget dygtig og professionel, at jeg til en hver tid vil anbefale cph Bridal til alle som er ude og lede efter en brudekjole. Det eneste minus jeg har at sige om min oplevelse, er at jeg på messen var blevet spurgt om, hvor meget jeg ville bruge på min brudekjole, og fortalt dem, at det var 10.000 kr., men nogle af de brudekjoler han fandt frem, kostede 11.500 kr. og 17.000 kr. uden at han havde spurgt mig, om jeg var villige til at prøve nogle over mit budget, det synes jeg ikke er i orden, og virker lidt lusket, men jeg vælger at tro på, at han havde glemt at kikke på, hvad mit budget sagde. Jeg giver derfor 4 store stjerner.

22. februar 2015

Rigtig god service til super priser. Meget søde og hjælpsomme medarbejdere

Heldigvis havde jeg sat CPH-Brudekjoler på listen over brudebutikker, jeg skulle tjekke ud. De var utrolig søde og hjælpsomme – også selvom jeg kun var på udkig efter tilbehør og skrædderservice, modsat de andre brudeforretninger bl.a. Nicolaj i Nørregade.

CPH-Brudekjoler er fleksible og kan hjælpe dig med mange forskellige løsninger til en super pris, også selvom man ikke lige ser det, når man går ind i forretning en.
Jeg kan varmt anbefale dette sted, hvis du er i marken for brude- og fest tøj eller blot hjælp til tilretning af kjole.

28. juni 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (176 anmeldelser)