Hurtig levering og flot pakket ind.lige…
Hurtig levering og flot pakket ind.lige klar til gave hvis det var man skulle bruge den til.😄😄😄

Besvarelse fra Cosystyle
Cosystyle er er en dansk virksomhed der designer, producere og sælger unika tasker i skind. Alle vores tasker produceres i skind, som vi selv rejser ud i verden og køber. Hvert skind bliver nøje udvalgt, for at sikre den høje kvalitet, som er et krav til hver enkelte unikke taske. I tæt samarbejde med vores egne håndværkere bliver hvert skind håndskåret og håndsyet på eget værksted. Der produceres kun ganske få tasker af de enkelte skind, hvilket gør produkterne unikke og individuelle.
Lillehammervej 35, 8600, Silkeborg, Danmark

Besvarelse fra Cosystyle
Super flotte tasker. Jeg er selv rigtig glad for mine, og det er mine veninder som har været heldige at få en i gave også

Besvarelse fra Cosystyle
Super fin service, hurtig levering.
Gode produkter. 👍🏼

Besvarelse fra Cosystyle
Fin behandling, dejlig taske leveret lige til døren :-)

Besvarelse fra Cosystyle
Først og fremmest et rigtig godt produkt, venlig kommunikation og hurtig levering!

Hurtigt leveret
Bestilt torsdag eftermiddag en Cosystyle kl 17,51 fik jeg en mail om den indleveret i en pakkeshop og jeg modtog den her kl lidt over 7 i dag det må sige at værre hurtig tasken er super flot og glæder mig til af tag den i brug det er ikke negativ ment men mere en ide til jer jeg er først gang købe af en lammeskind taske og kunne godt havde tænk mig at der havde stå lidt mere om hverken type lammeskind tasken er sy af og hvordan sådan noget skal pleje :-) men det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)

Besvarelse fra Cosystyle
Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Cosystyle.
De gik i sandhed "den ekstra mil" for at hjælpe mig med at finde den mobiltaske min (kræsne) kæreste ønsker sig til jul. Tasken var selvfølgelig den eneste (af mobiltaskerne) der var udsolgt - men det lykkedes for dem at finde een til mig. De fremsendte straks varen sammen med en venlig hilsen - julen er reddet !

Besvarelse fra Cosystyle
Jeg bestilte en clutch i sort læder. Den ankom inden for et par dage og er i perfekt stand.
Rigtig lækker materiale og perfekt udført. Har fået mange komplimenter på min nye taske.

Besvarelse fra Cosystyle
Jeg bestilte en dejlig mobiltaske og kom til at taste forkert postnr, så pakken røg retur. Herefter fik jeg en super service af Cosystyle, der kontaktede mig, rettede min fejl og sendte pakken på anden vis, så den kom sikkert frem. Det var super service og en rigtig dejlig taske.

Besvarelse fra Cosystyle
Virkelig en god oplevelse. Tasken var perfekt. Hurtig levering. Her har jeg lyst til at handle igen.

Besvarelse fra Cosystyle
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og tasken er i virkelig lækker kvalitet.

Besvarelse fra Cosystyle
Jeg har netop modtaget, en fantastisk lækker mobil taske. Fede detaljer, vildt flot design og lækket blødt skind. Jeg er mega tilfreds.

Besvarelse fra Cosystyle
Super gennemførte og anderledes produkter. Bestemt en interessant forretning

Besvarelse fra Cosystyle
Har netop fået den fedeste taske leveret med posten. Jeg fandt den på deres website, og jeg må sige det lever op til forventningerne, der er virkelig kælet for detaljerne. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet der.