Costaflyttefirma

Jeg mener, at hr. Costa er en professionel flyttemand, og derfor vil jeg gerne anbefale ham til flere kunder. Ikke alene er hans priser rimelige og faste, men også standarden og effektiviteten af ​​ha... Se mere

Jeg skulle have hentet et flygel i Nordjylland, og Costa flyt kommer med en super skarp pris, og tilbuddet om at flytte det, den efterfølgende dag, som oven i købet var en helligdag. To super fli... Se mere

UTROLIG DÅRLIG OPLEVELSE. Efter at have sendt beskrivelse af flyttelæs og modtaget tilbud på flytningen, kom de med en lille vogn. Der var ingen chancer for at vores flyttelæs kunne være i bilen. Cha... Se mere

5 stjerner er ikke nok

Vi har for få dage siden benyttet os af Costa flyttefirma, og de får vores varmeste anbefaling - 5 stjerner er absolut ikke nok, for den topservice, vi har mødt hele vejen igennem😊Selv om vi var meget besværlige og måtte ændre flyttedag, så er vi kun blevet mødt med hurtig, venlig og problemløsende svar. Selve flytningen blev foretaget af to super friske fyre, der var mega effektive, og som havde tjek på det hele, og behandlede vores ejendele med respekt. Kæmpe tak til jer.

3. november 2021

Kan kun anbefales.

Vi har haft Costa til at flytte for os, det var en virkelig positiv oplevelse. De behandlede vores møbler som det var deres egne. De satte vores møbler der hvor vi vil have dem. Kan kun anbefales. Overkommelig pris. Lone Carstensen

21. oktober 2021

Vi flyttede her for en uge siden med…

Vi flyttede her for en uge siden med Costa.
Det var to friske unge mænd, der virkelig forstod at tage fat, det tog dem ikke mange timer om at flytte os. Det hele gik Fantasisk os selvom det var på Engelsk hele vejen, vi havde tidelige haft rigtigte dårlig oplevelser med flyttemænd, så de var rigtig gode til at gøre os trykke og vi fik en da en rigtig god sluder med dem da vi var færdige. Costa kan virkelig anbefales også har de en god pris! 😎

22. september 2021

Super flytning

Vi fik for nylig flyttet fra to lejligheder til en fælles, og det var bare en super oplevelse! God pris, søde folk og de kom til tiden. Alt blev behandlet godt.
De to flyttefolk foretrak engelsk, så det fik vi os en god sludder på i bilen, hvor jeg kørte med.
Nogle uger før skrev vi og spurgte, om der var tid til, at vi havde en del flere kasser end forventet, og det var slet ikke noget problem. Kan kun anbefale Costa, og vil klart bruge dem igen!

22. september 2021

Jeg er overordentlig tilfreds med Costa…

Jeg er overordentlig tilfreds med Costa Flytteservice. De flyttede for os inden for Aarhus kommune. Godt tilbud med fast pris. Dygtige, hjælpsomme og høflige. Passede godt på vores klaver. Og de kom til den aftalte tid. Vi vil anbefale dem varmt.

26. august 2021

Hurtige og effektive flyttefolk!

Costa Flyttefirma flyttede mine ting fra Aalborg til Vejle. Jeg fik et tilbud fra dem, som jeg synes lød rimeligt i forhold til, hvor få ting jeg havde, og hvor de skulle køre hen. De var meget hurtige og yderst professionelle. De behandlede alle mine ting ordenligt. Ydermere havde de godt humør og var venlige mennesker. Når jeg en dag skal flytte igen, vil jeg helt klart kontakte dem først!

27. juni 2021

Dybt professionelt, hurtigt og billigt

Vi har netop haft Costa til at flytte vores ting fra lejlighed til hus. De var dybt professionelle omkring vores møbler, meget forsigtige og super venlige. Dem kan vi klart anbefale til alle der leder efter et prisvenligt flyttefirma hvor det går hurtigt og tingene bliver behandler ordentligt! Tak til Costa for hjælpen ❤️

21. maj 2021

Flytning af flygel.

To super flinke, og dygtige flyttemænd, klare opgaven. Super kommunikation hele vejen igennem!
Det er ikke sidste gang jeg bruger Costa👍👍

Klar anbefaling herfra.

1. maj 2021

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! De var rigtig søde og høflige at snakke med. Ringede og tilbød at hente klaveret før tid, hvis jeg var hjemme der, det var jeg - de kom til tiden så ingen forsinkelser overhovedet - heller ikke på leveringsdagen. De var meget fleksible i hvornår de kunne afhente og bringe, og det tog dem få minutter at bære klaveret ud.

21. april 2021

Det absolut bedste flyttefirma jeg har oplevet

Virkelig godt flyttefirma!
Costa flyttede to skabe mellem Århus og København og opgaven blev løst perfekt! Kommunikationen var nem, de var punktlige, søde og virkelig dygtige til deres arbejde - både stærke og omhyggelige. Og så var prisen god. Det absolut bedste flyttefirma jeg har oplevet

14. april 2021

Pålidelige

Pålidelige, hårdtarbejdende. Vi fik flyttet læs fra Århus til København. God kommunikation, overholdt pris og tidsplan! Kan kun anbefale varmt!

31. marts 2021

Stærk positiv oplevelse

Stærk positiv oplevelse! Jeg skulle have flyttet et Hornung og Møller flygel tværs gennem jylland (Fredericia til Djursland) og det fik jeg en god pris på. Inkl moms (og det hele). Der var ikke noget med skjulte gebyrer, brud på aftaler osv.. De ringede så snart de havde pakket mit flygel og var på vej, så jeg vidste hvornår de vil ankomme. I øvrigt stadig til den aftale tid. De havde fuldstændig styr på opgaven og de var venlige og flinke. Jeg kunne tydeligt mærke at mit flygel var i trygge, professionelle hænder.

13. marts 2021