Costacruises Anmeldelser 29

1,9

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør
  3. Rejsesøgemaskine

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Opdag tilbuddene og de fabelagtige Costa Cruises bestemmelsessteder Besøg websiden og forbered dig for en ferie der simpelthen er bare lykken!

1,9

Under middel

Hvor skal jeg starte

Hvor skal jeg starte. Ikke mere Costa. Jeg har ikke set så mange sultne mennesker på en gang, og finde en kaffemaskine der virkede gav god motion. Det er en discountudgave af Holland America som vi har sejlet med 2 gange. Airconditionanlæg virker ikke helt efter hensigten, ellers var det en fin tur til norske fjorde. Jeg glemte helt larmen, overalt på skibet diadema. Der var ikke en stille krog hvor man nyde sin drink.

14. juni 2025

Børnefjendtligt og madforgiftning.

Vi var på cruise fra Valencia, 7 dage i efterårsferien, med vores datter, svigersøn og deres to døtre på 9 og 14 år. Det er IKKE TILLADT for de to piger at bade i de indendørs swimmingpools (heller ikke i følge med en voksen), være i boblebade (heller ikke i følge med en voksen) eller træne i fitnesscentret (heller ikke i følge med en voksen). Det var det vores børnebørn glædede sig mest til, så det blev en rigtig dårlig oplevelse. 3 af os lå med madforgiftning allerede fra dag nr. to. Det er sidste gang vi har været med Costa. Børnefjendtligt og dårlig hygiejne.

10. oktober 2024

Sejlede fra Barcelona til København og…

Sejlede fra Barcelona til København og Costa er det værste vi nogensinde har prøvet. Dårlig betjening, beskidte kabiner, elendig mad og madforgiftning, forkastelig reception, overrandt overalt, hævede penge fra credit kort selvom reklamation var anmeldt. Benlgter at dokumentere klager. Personalet er indbegrebet af bundefangeri. Selv efter 5 skriftlige klager, nægter Costa ansvar for alt. Mht madforgiftning benægter de alt selvom restauranterne nærmest gik i lock down og den eneste hjælp var til dem som betalte 130 euro for et lægesøg får at få at vide at de havde fået gastroenteritis (mave forgiftning). Al mad serveres lunken, aldrig over 55 grader varm. Fatter ikke at danske rejse arrangører lægger navn til Costa efter at de overgik til en anden ejer. LAD DIG IKKE LOKKE AF LAVERE PRISER END ANDRE KRYDSTOGTER: DER ER EN GRUND TIL DET:

27. april 2024

Aldrig mere Costa Cruises

Aldrig mere Costa Cruises

Var på tur til de Norske fjorde med Costa Diadema fra d.17/8-24/8-24.
Har aldrig været på et skib hvor der var Så meget støj, har trods alt været på 6 andre krydstogter med andre firma skibe.
Har et familie medlem der går med rollator, vi kunne stå flere minutter og vente på med at han kunne komme med elevatoren, man tog ikke hensyn til han havde et handicap.
Et surt og uengageret personale i receptionen som dårlig gad og hjælpe en.
Manglende afrydning, det var så klamt.

21. august 2024

Costa Cruise er bare ringe.

Tur til Norges Fjorde 27. Juli - 3. Aug 2024 (Kbh. - Kbh. )

Costa Cruise udmærker sig ved at en stor del af personalet er uengagerede, sure og på ingen måde serviceminded.
Tilsyneladende underbemandet alle steder med servering.

Mange Italienere, vel 90% af passagererne (støjende og manglende pli og kø kultur uden indgriben fra Costa).

Det er en stor pengemaskine.
Flere og flere restaurenter der koster ekstra ud over all inclusive konceptet.
Bl.a. er isbar nu mod betaling 🥴

Et stoppet toilet forsøgte man, slet skjult, at få os til at betale for at få fixet (bøde på 50 eur) 😡 Den gik ikke !

Maden er elendig sammenlignet med hvad vi tidligere fik med Royal Caribien og Celebrity, og samme gælder som nævnt betjening/personale.
Maden der skulle være varm, når at blive kold inden den serveres.

De 5 danskere vi delte bord med i restaurenten, havde fuldstændig samme opfattelse af mad og servering.

Der er kø kaos alle steder, og det er svært at få bestilt det man gerne vil drikke.
Surt når man har betalt for drikkepakke plus.

Vil på det kraftigste fraråde Costa.

31. juli 2024

Just horrible!!

Just horrible!
Det kan næppe blive værre.
Vi var med cruisen fra København til de norske fjorde og Kiel.
Totalt overcrowded overalt.
Man har problemer med at komme frem på skibet, og oftest måtte vi opgive at bruge elevatoren, når vi skulle frem til kahytten, selvom vi boede på dæk 7.
Særligt morgenmaden var helt forfærdelig, hvor man måtte masse sig frem og bruge albuer ved buffeten, hvis man ville have noget at spise.
Servicen var elendig, og selskabet forsøgte at snyde med Costa Cruise kortet, således at der blev trukket for to udflugter på samme dag.
Først efter at have stået en time i kø ved receptionen og derefter henvist til dækket ovenover, lykkedes det os at få godtgjort de knap 3000 kr., det drejede sig om.
Naturligvis var vores bagage også forsvundet, da vi nåede frem til bagageudleveringen i København, og kun grundet dygtige vagter lykkedes det at finde den.
Aldrig mere Costa Cruise igen!

6. juli 2024

Fantastisk cruise i Middelhavet

Super service, god mad og god atmosfære.
Det er et italiensk selskab, som sejlede ud fra Spanien.
Der var naturligvis meget underholdning, som foregik på italiensk og spansk. Men alt i alt en super god oplevelse, hvor alle ydede god service.

11. november 2023

På costa corona

På costa corona, nåh nej costa firenze bliver man fra første dsg mødt af en passager som har corona, derefter kan bare ligge i kahytten indtil man lander på hjemkajen, ingen test ingen advarsler, bare spildt ferie og penge

2. september 2023

det er det dårligste selskab jeg har…

det er det dårligste selskab jeg har rejst med og gør det aldrig igen.
maden var vildt dårlig og den var kold hele ugen.
vi havet købt den største drikkepakke og vi skulle hele tiden diskuter med dem om at vi kunne få div tiv som dodavand på dåse og alt andet,
vi købte den store drikke pakke så vi bare kunne tag i minibaren på værelset der var så bare ikke nogen minebar på værelset og det kunne de ikke gøre noget ved.
der er også vandrudtsjebane på skibet der var så kun åbent 2 timer om dagen.
og maden var kun fremme nogen timer også en lang pause inden der kom mad igen.
aftensmaden var der kun i 1 1/2 time og køen var så lang at man ikke kunne nå at gå derop 2 gange.
alt var bare piv

8. juli 2023

Manglende tilbagebetaling

Vi har gennemført to cruises med Costa, hvor vi synes, vi har fået de rejser, vi kunne forvente til prisen. Der hvor Costa efterfølgende falder totalt igennem, er på tilbagebetaling af beløb i forbindelse med deres aflysning - pga af Coronapandemien - af to cruises, vi skulle have været på i hhv 2020 og 2021.
Vedr cruiset i 2020 skrev jeg flere mails, hvor jeg skrev, at jeg ikke ønskede voucher men tilbagebetaling. Costa svarede ikke. Til sidst fik jeg beløbet retur via MasterCard. Vedr cruiset i 2021 er det nu 2 måneder siden, jeg anmodede om tilbagebetaling på mail, der indeholdt alle fornødne oplysninger. Jeg har efterfølgende rykket både pr tlf og mail og bedt om estimat på, hvornår betaling sker. Costa svarer blot, at jeg skal være tålmodig, og de oplyser ikke noget estimat. Dybt uprofessionelt! En ting er, de har travlt, men de må så som minimum oplyse tidshorisont. Og der er vel også nogle EU-regler, de skal følge.

31. december 2020

Nul stjerner

Jeg burde faktisk ikke engang give en stjerne da Costa aflyste vores rejse og ikke har tilbagebetalt rejsebureauet som så heller ikke har tilbagebetalt mig, så mon de er ved at gå konkurs? Så pas på du ikke ender i samme situation...

15. juli 2020

Store støjgener i bagerste kahyt lige over skruerne

Værste Cruise nogensinde på grund af støjgener i kahytten, hver gang vi sejlede.
Vi har tidligere været på krydstogt med Costa 3 gange før i nordeuropa, men aldrig i så dårlig beliggende kahyt, nemlig den næstsidste indvendige kahyt 1450 lige over 3 larmende og rystende skruer som helt sikkert har manglet service. Vi klagede til informationen og de sendte 2 mand ned for at kigge og lytte og medgav at der var et problem og derefter lovede de at finde en løsning, men efter flere gange hvor vi rykkede for svar skete der intet.
Vi var med samme skib til Norge i 2018 i en af de forreste kahytter også på dæk 1 hvor der ikke var noget støj andet end ganske lidt fra bowpropellerne når vi lagde til.
Vi meldte os ind i costa club i 2018, men hørte intet.
Da vi kom ombord på ovennævnte krydstogt så vi gik til costa club for at høre hvad der var galt da vi ikke havde hørt fra dem, men de kunne ikke se at vi havde sejlet med dem før og mente at vi ikke havde opgivet en mail, men det ved vi, da vi udfyldte alt på den udleverede blanket, underlig service.
Mange ting om bord var ændret siden sidste år, bl.a i restauranten om aftenen så drejede det sig bare om at få serveret maden så hurtigt som muligt.
Vi håber Costa tager sig sammen for ellers kommer de da til at miste mange kunder.

9. juni 2019

Vi var på middelhavs Cruise…med Costa Cruise

Vi var på middelhavs Cruise savona,Napoli, Palermo, Ibiza, Mallorca, Barcelona.

Vi havde valgt udvendig kahyt og drikke pakke.

Alt handler om at få listet flere penge ud af turisterne. Dem med drikke pakke er ikke så interesante at betjene som dem der skal betale for drikkevarerne. (Nok noget med provision)
I buffet restauranten er maden langt under standard iforhold til de amerikanske og alt er på plastik service.
Kæmpe menneske kaos.
Internet ombord er svine dyrt.
Vi fik ca 5 timer sammenhængende søvn da vi boede på 8 dæk bagerst lige inder pool baren hvor vi hele tiden blev vækket af stole der blev skubbet rundt.
Personalet forholdt sig passivt da vi klagede og kun da vi efter 5 dage skruede bissen alvorligt på blev vi flyttet den sidste nat.

De er en stor comerciel fabrik. De mangler kun strand sælgere og blomster sælgerne.
Alle annonceringer i højtalerne er for at du skal bruge flere penge.
Der var kun meget få serviceminded personale ombord. Typisk dem man gav drikke penge.
Man føler sig som kvæg på en kæmpe kvæg fabrik.

Udvendig kahyt kan anbefales da man kan have åben dør om natten hvis man bor et stille sted.

2. juni 2019

Costa Venezia- jomfruerejse

Vi var på turen fra Dubai til Tokyo. Indtil Sri Lanka var turen ok men så kom rigtigt mange kineser på skibet og så var freden forbi. Både personalet og de øvrige passagerer blev overrasket over hvad det betyder, at få so mange kinesiske gæster på skibet. Freden var i hvert fald forbi. Deres måde at være på afviger meget fra det vi europæer er vandt til. De råber konstant til hinanden , snakker højt i telefonen, spiller høj musik, synger , klipper hår på dækket, og de mængder mad de spiser er enorme. Til sidst begyndte personalet at dosere frugter fordi , der aldrig har været nok til andre gæster.
To uger inde i rejsen forsvandt almindeligt smør og så kom saltet smør. Mange gæster brokkede sig over det, men så kunne de få margarine. En uge før Hongkong var der slet ikke mere smør , kun hvis man krævede det, kom der små stykker.
Tv virkede overhoved ikke . Kinesiske programmer var der mange af, men kun een kinesisk station på engelsk.
Maden var også meget kinesisk præget men ellers ok.
Der var ingen køleskab i kabinen, som har været et problem for vores ven, der bør opbevare insulin koldt.
Generelt er skibet alt for stort og det var tydeligt, at management ikke kunne styre alt det , der forgik på skibet.
Der er ingen sted på skibet hvor man kan sidde og læse uden at der spilles høj musik.
Passagererne har omdøbt skibet til Costa China.

6. maj 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (29 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto