Cosmo Coiffure Anmeldelser

1. Hårsalon

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Cosmo Coiffure, kvalitetsbevidst frisørsalon i hjertet af Århus. På disse sider finder du information om forretningen, produkter, galleri, personale og vision...

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Gør OBS på eftertjek af elevklipninger

Denne oplevelse henvender sig primært til elevklipning. Bad om et butterfly cut med curtain bangs, da jeg sad i stolen, og så blev der klippet, og eleven var egentligt meget sød, men klipningen var virkelig ikke god. Da jeg havde vådt hår, kunne jeg ikke fornemme, hvordan det rigtigt så ud, og efter klipningen i det våde hår, blev håret stylet og det gemmer meget. Dagen efter, da det blev tørret almindeligt efter et bad, kunne jeg se, hvor slemt det stod til. Siderne var bestemt ikke ens, håret bagi var utroligt ujævnt, og eleven formåede at lave det største hak i den ene side (det korte var ikke forbundet med det lange). Da jeg efterfølgende ikke var i Århus kunne jeg ikke gå ind og få det rettet, som den færdiguddannede frisør tilbød, desværre måtte jeg finde en anden frisør, der kunne rette det hæslige resultat, hvilket medførte at jeg måtte klippe utroligt meget af pga. det store hak, der skulle udlignes, og bruge mange ekstra penge på at blive klippet.

375 kr for et elevklip, og derefter få intet ud af det og heller ikke en refusion af pengene, det synes jeg var ret skidt.

22. februar 2024

Ubehagelig og utilpas oplevelse

Jeg har været hos Cosmo Coiffure én gang, og det var første og sidste gang. Klipningen var fin - og eleven ganske høflig - men jeg blev taget imod af ejeren med flabet sarkasme, passiv aggresivitet og intet smil. Under hele min klipning brokkede ejeren sig over tidligere kunder og andre frisører, og prøvede at grine det væk til sine kunder (tydeligt stamkunder, som lettere accepterer sådan snak), men det var super ubehageligt at sidde i. Var egentlig blevet anbefalet stedet af en veninde, fordi man kunne få en fornuftig pris som studerende, men efter denne oplevelse skal jeg aldrig tilbage.

18. december 2021

Hej Ida
Vi er da kede af at din oplevelse har været sådan.
Dog kan jeg ikke genkende den opførsel du beskriver, så beklager selvfølgelig mange gange, hvis det er sådan du har følt det. Faktisk går vi meget op i at det skal være rart at være hos os, særligt på grund af den gode stemning.
Vi ønsker dig en dejlig dag.
Cosmo Coiffure

Tilfreds hver gang!

Jeg har haft fast frisør hos Julie og Co. længe. De er altid søde, imødekommende og dygtige. De laver smukke klipninger! Og så er de tilmed ærlige ift. farve og forventninger, hvor de hver gang vejleder individuelt. Kæmpe anbefaling herfra :-)

3. august 2022

Tak for de fine ord :)

Kommer ikke igen

Blev klippet af en elev, som klippede mit hår ujævnt. Skulle have klippet spidser, hvilket jeg tænkte ikke ville være så kompliceret. Får en tid til at gå det rettet og denne gang er det indehaveren der klipper det. Mit hår bliver hverken vasket eller i det mindste glattet inden - hvilket endnu engang resulterer i en ujævn klipning. Der er decideret nogle hårtotter der er længere end andre. De har fuldstændigt ødelagt mit hår sim nu er meget kortere end jeg havde ønsket, og synes også service-niveauet er ret lavt, når de ikke gør noget som helst for at gøre det ordentligt når der skal rettes op på fejlen.

8. juli 2021

Hej Mona
Vi er rigtig kede af at det er den oplevelse du har haft, da det bestemt ikke er vores mening.
Vi fulgte vores normale procedure for tilretningrer, men vi ville da ønske du havde nævnt at du ikke var tilfreds med fremgangsmåden, da du sad i stolen, så var det jo nemmere at gøre noget ved det.
Vi ønsker dig en dejlig sommer!

Søde og kompetente medarbejdere

Søde og kompetente medarbejdere. Jeg blev klippet af deres elev og hun gjorde et rigtig godt job. Jeg det blev klippet lige som det skulle, og hun skrev en besked dagen efter og sørgede for alt var ok - rigtig god service. Salonen er også hyggelig, det er min nye go-to frisør i Århus.

23. januar 2020

Besvarelse fra Cosmo Coiffure

Tusind tak for de søde ord :)

Fik sat mit hår til mit bryllup

Fik sat mit hår til mit bryllup, som var alt jeg kunne drømme om. Emma var fantastisk og gav os den skønneste start på dagen. Hun var så dygtig og kompetent, så det var både billigt og helt fantastisk. Havde mine veninder med og de fik lov til at sidde og ordne makeup ved siden af. Det var så hyggeligt! Vi fik en masse hårnåle med til hvis der skulle opstå behov for dette. Håret var smukt hele dagen og jeg er så glad for mit valg af frisør!

9. oktober 2019

Dygtig frisør og hyggelig salon

Da min tidligere frisør desværre er lukket, skulle jeg finde en ny - og prøvede Cosmo Coiffure. Det skal så helt sikkert være min frisør fremover. Det er en hyggelig lille salon og der serveres kaffe/the og lidt snack på en fin lille bakke. Og det vigtigste - jeg er helt tilfreds med klipningen Blev klippet af Rikke. Kommer helt sikkert tilbage igen.

24. april 2018

Den bedste frisør i århus

Efter at have prøvet forskellige frisører i århus i forskellige prisklasser og dermed med forskellige forventninger, må jeg sige at Cosmo Coiffure uden sammenligning har den bedste sammenhæng mellem pris og produkt (givet at det er den pæneste klipning jeg har fået til dato). Det er ikke den billigste biks i byen, men den bedste! Og det er pengene værd at blive klippet der!
Hyggelig stemning, god behandling og service og Julie dernede er meget imødekommende og rar at være i rum med!

En klar anbefaling herfra.

13. juni 2016

Jeg kan kun varmt anbefale Cosmo Coiffure :)

Man bliver mødt med et smil og en god service, for ikke at tale om kompetente frisører, når man træder ind i Cosmo Coiffure!
Jeg fik klippet mit hår og fik lidt lyse reflekser. Jeg er fuldt ud tilfreds og laver ikke andet end at kigge mig i spejle og ruder, for at se på mit nye flotte hår! :D
Julie er en yders kompetent og erfaren frisør, som man trygt kan føle sig i gode hænder ved, hvis man vælger at blive klippet her.

8. februar 2014

flotte klipninger - fantastisk service

Julie er en fantastisk dygtig og hårdt arbejdede frisør - hun gør sig virkeligt fortjent til hendes løn.

Hun er utroligt dygtigt til at finde ud af hvad passer til den enkelte kunde og til at rådgive en så man føler sig godt tilpas mens man sidder i stolen. Og så har hun nogle fine fornuftige rabatordninger. både studierabat og rabat til til kunder der kommer jævnligt.

Derudover har cosmo-coiffure hver 5. fredag Men's Night. Du kan komme og blive klippet og få serveret en forfriskende kold øl til. Det plejer at være virkeligt hyggeligt hvor man kan få en snak med de andre kunder - evt. som start på en herre bytur.

28. januar 2014

Fantastisk!

Julie er simpelthen bare fantastisk sød og rådgivende, og giver sig virkelig tid til sine kunder. Ja, klipningen koster lidt ekstra, men det er virkelig pengene værd! For det første, så bliver der sat en hel time af til hver kunde (altså til en klip), så der er rigelig tid til, at man sammen diskuterer hvad der skal foretages. For det andet, så er Julie virkelig passioneret omkring sit arbejde, hvilket ses i hendes service og hendes arbejde - håret er simpelthen lækkert og sundt, og frisuren er spot-on. Intet negativt herfra!
Det er ren selvforkælelse, og ikke bare endnu en tur hos endnu en frisør :-)

12. september 2013

Lyse striber, med perfekt naturligt farveresultat, super service, lækre produkter og fantastisk behandling af håret

Jeg fik lavet lyse striber i mit skulderlange hår af Julie. Hun er meget dygtig og gør sig stor umage for at lave små, fine striber, der falder naturligt ind i hårfarven, og som starter helt oppe ved hårbunden. Hun ydede super god vejledning, og anbefalede en blanding af lyse og karamelfarvede striber, som giver et super flot og naturligt spil i håret, så det ikke ser "farvet ud". Hun er meget dygtig til at vejlede ud fra ens ønsker om hvad man kunne tænke sig af klip og farve, og kom med god rådgivning til pleje af håret. Hun bruger lækre hårprodukter til såvel vask, pleje og styling fra Philip B. Desuden afsluttede hun med at glatte det og vise styling-tips til håret, og satte det op i en flot fransk fletning med hestehale. Jeg kommer helt sikkert igen - endelig har jeg fundet min stam-frisør i Aarhus!

13. august 2013

godt arbejde

jeg fik farvet bryn og vipper. Det var rigtig godt. Farven på brynene passer rigtig godt til min hårfarve og hudfarve. Jeg skal bestemt have det gjort hos dig igen

12. august 2013

Superdygtig frisør

Jeg synes Julie er rigtig god til at lytte til hvordan man godt kunne tænke sig sin frisure og klippe og farve een efter det. Jeg synes hun er grundig og gør sig umage. Hun er også god til at komme med ideer til ens frisure og til pleje af håret.

12. august 2013