CosmeticaDeals Anmeldelser

3,9

Bij het bestellen, werd aangegeven dat het product de dag er na verzonden zou worden. Omdat het product een kado was dat ik binnen 4 dagen nodig had , heb ik ze nog speciaal gemaild of ze dat aub kond... Se mere

Doordat mijn pakje niet bezorgt was, werd het dezelfde dag alsnog na gestuurd met een kleine attentie voor het ongemak werd er gezegd. De volgende dag werd er door de postbode gebeld want het... Se mere

Twee weken geleden een bestelling gedaan die keurig volgens de regels werd afgewerkt. Daarom vorige week weer een bestelling gedaan en wederom een keurige afwikkeling. Beide bestellingen hadden... Se mere

Volgens de site zou het ca 3 dagen duren voordat deze werd verzonden, na een week maar eens gebeld, netjes te woord gestaan en excuses gekregen. Artikel was weekdeal geworden vandaar langere leve... Se mere

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

weer een geweldige leuke verrassingsdoos uitgepakt van jullie ga zo door!

aan alles is gedacht wat voor je haar voor vermoeide ogen leuke oogschaduw mascara horloge ketting wat voor je voeten om in je hakken te doen iets voor af tevallen eentasje waar je de show meesteelt met de feestdagen BB-creme en een poederdoos wat voor onder de douche voor je rug een scrubwashand dat is handig enz.nog veel meer en dat voor zo goeie prijs!

20. december 2014

Goeie service

Ik heb al vaker iets besteld bij cosmeticadeals. Altijd heel tevreden! De levertijd is prima. Je wordt door mails goed op de hoogte gehouden.
Bij mijn laatste bestelling was er 1 ding kapot. Ik heb toen een mailtje gestuurd, de volgende dag had ik al het vervangende product in huis.
Supergoeie service!

18. oktober 2014

heel goede ervaring

Beide bestellingen hadden niets met cosmetica te maken, dus de naam van de website dekt niet de lading.
Bij toeval er achter gekomen (via dagaanbiedingen.nl) dat er meer wordt verkocht dan alleen cosmetica.
Prijzen zijn overigens erg interessant.

6. juni 2014

wow Cosmeticadeals ZEER GOED!!

Bij CosmeticaDeals heb ik al diverse keren iets besteld. Al mijn bestellingen heb ik op de van tevoren aangegeven tijd binnengekregen. Altijd zeer goed en goedkoop.
Ook heb ik al een aantal keer een link naar vrienden en kennissen gestuurd. Ook zij zijn er heel erg blij mee.
Ik hou mijn mail altijd goed in de gaten, zo mis ik niets.

1. maj 2014

Bedrieglijke informatie over verzendkosten

Tijdens een uitverkoop stond er op hun website dat de verzendkosten 3,95 euro waren, maar tijdens het afrekenen werd dit plots verhoogd naar 5,95. De klantendienst heeft botweg geweigerd om dit te crediteren, ook al geven ze toe dat ze een fout hebben gemaakt.

23. februar 2014

goed verpakt

Artikel was weekdeal geworden vandaar langere levertijd. Ook hierna mail ontvangen dat het iets langer ging duren, erg fijn want je gaat toch twijfelen bij zo'n 1ste bestelling.
Ondertussen ontvangen, was supernetjes verpakt en de gewenste kleur was geleverd.

Ondanks langere levertijd erg blij met name door de klantenservice die rustig de tijd nam en je niet probeerde af te wimpelen.

24. januar 2014

De beste service

De volgende dag werd er door de postbode gebeld want het paste niet door de brievenbus.
Tot mijn stomme verbazing zat er behalve de 2 oogpotloden waar het om ging een rimmel mascararoller, een rimmel 4 kleuren oogschaduw palet en een rimmel lipstick in.
Nou over service gesproken!!!!!
Petje af

Groeten,