Jeg har købt en 1x Mini display flaske-køler - Scancool DC98BB - 98 liter hos Cosina ApS. Jeg vil efterfølgende gerne rose firmaet Cosina ApS for deres helt igennem meget fine kunde- og returbehand... Se mere
Cosina en professionel leverandør af specielt køkkenmaskiner og service til catering/ Restaurant branchen. Har købt flere ting fra dem. Bl.a. en stor Bjørn røremaskine. Nu siger producent kedler er bl... Se mere
Havde bestilt lidt forskellige kantiner. Super fint, hurtig levering. Og hjælpsomme ved opringning. Jeg var så kommet til at bestille nogle forkerte størrelser, heller intet problem, jeg fik tils... Se mere
Fejl kan jo ske selv det bedste sted, og det der giver 5 stjerner er hvordan firmaet takler fejl. Det kan nok ikke gøres bedre end her. Vi var uheldige at få forkert vare to gange – 'plukfejl' på lage... Se mere
Cosina sælger storkøkkenudstyr og maskiner til professionelle køkkener. I showroomet i Aarhus kan man komme og få rådgivning og se udvalget af produkter. Vores mission er at gøre det nemmere for nye iværksættere, at lave en succesfuld café eller restaurant. Dette gør vi ved at gå i dybden med produktbeskrivelser og guides på hjemmesiden, og ikke mindst ved at have erfarne konsulenter som kan hjælpe over telefon eller i vores showroom. Hvis du har haft en god oplevelse med Cosina, skal du være velkommen til at give os en anmeldelse her på TrustPilot.
Hermodsvej 18b, 8230, Åbyhøj, Danmark
- info@cosina.dk
- www.cosina.dk
Rigtig dejlig oplevelse hver gang vi…
Rigtig dejlig oplevelse hver gang vi handler fra Cosina. God service hurtig leveringstid og firma støtter velgørenheds projekter.
Hurtig levering og højt serviceniveau
nem hjemmeside
nem hjemmeside, hurtig levering, god service hvis man ringe dertil.
Helt igennem en fantastisk service.
Helt igennem en fantastisk service..
Lynhurtigt retur svar på mail..
Lynhurtig levering..
En nærværende, forstående og meget serviceminded shop.
Vil til enhver tid anbefale Cosina.
// Nadia.
Fantastisk #retnemt
Super effektiv ;-)
Levering indenfor 48 timer, med opfølgning på del leverance.
Kan anbefales
Fremragende🤗
Exceptionel god service
Jeg har handlet ved Cosina flere gange. De yder en exceptionel god og professionel service. Kan kun anbefales herfra!
Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering
Steen Jørgensen
Fin service
Fin service, hurtig ekspedition, fedt produkt
BackBar med 2 skydelåger.
Problemløst!
Super oplevelse
Super oplevelse. Hurtig levering. Kan kun anbefales.
God personlig service
God personlig service. Hurtig levering. Stort udvalg.
Det var professionel og god behandling…
Det var professionel og god behandling Tak for denne gang
Hurtigt og nemt:-)
God service, nemt retur mulighed uden at være besværlige, hurtige levering
God kommunikation og leveret som lovet.
Superfirma
Let hjemmeside. Bestilte og dagen efter var det her. Ikke sidste gang
Levering og kundeservice er helt i top
Levering og kundeservice er helt i top. Da leveret produkt var defekt, fik jeg sendt en ny varer samme dag som jeg henvendte mig med reklamationen. Meget fin, høflig og hurtig sagsbehandling. Det kan kun anbefales at købe gennem Cosina.