Wat n onbeschoft wijf bij de kassa doorschuiven nu die plantjes kan er niet bij!!! Als klap op de vuurpijl voor t naar buiten gaan 2 droge kleine broodjes mini hotdog 9 euro. Gore oplichters ook no... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik kom jaren bij Coppelmans Tuincentrum in Nuenen. Het is echt een heel mooi tuincentrum en vooral met kerst halen ze alles uit de kast. Restaurant is gezellig en eten lekker. Er is een mega grote... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een bezoek aan Tuincentrum Coppelmans Nuenen is een beleving: geniet van ons dagverse assortiment, sfeerkamers, prijswinnende kerstshows en het restaurant voor een overheerlijke lunch. Onze medewerkers staan altijd klaar om van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.
Kontaktoplysninger
Kapperdoesweg 8, 5674 CA, Nuenen, Noord-Brabant, Holland
- 0402906664
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat n onbeschoft wijf bij de kassa…
Gore oplichters ook nog laatste keer daar
Jullie zijn al dagen niet telefonisch…
Jullie zijn al dagen niet telefonisch bereikbaar. Meerdere momenten op de dag. We hebben inmiddels anders geregeld.
Jammer.
Prachtig Tuincentrum in Nuenen
Indoor speelhal die gratis is voor kinderen, het lijkt bijna op Monkeytown.
Echt fantastisch voor kinderen !
Ik kan niks negatief zeggen.
Het terugbrengbeleid is echt slecht
Het terugbrengbeleid is echt slecht. Kerstverlichting gekocht die ik achteraf niet nodig heb gehad. Een week later terugbrengen ging niet. Er hing een bordje dat kerstproducten alleen binnen 3 dagen teruggebracht kunnen worden. Later bleek dit ook op de bon te staan (net alsof je uitgebreid de bon gaat lezen). Dit alles vond plaats 4 dagen voor kerst. Een ander product terugbrengen wat ik gekocht heb bij een andere vestiging van Coppelmans ging sowieso niet. Daar doen ze niet aan. Slechte service!
Wat een troep zit er tussen de kerst…
Wat een troep zit er tussen de kerst spullen.Ronde bol goudkleurig met glitter.
Heel je huis komt onder de glitter te zitten.kan zo de vuilnis in.
Snap niet wie er zo iets inkoopt.
Bagger Tuincentrum
Bagger Tuincentrum. Klantonvriendelijk super duur en je moet je maar als klant aan het bedrijfsbeleid aanpassen. Zeer slecht 1 ster was 0 geweest als ik er 0 kon geven maar dat gaat niet
Inloopkwekerskasje …
Aan medewerker gevraagd of er nog een beschrijving was van de inloop kwekerskasje die ik hier vorig jaar gekocht heb. Ben m helaas kwijt. De jongeman gaf te kennen dat hij geen doos ging openmaken. Op de vraag of hij de beschrijving had van het tentoongestelde kasje dan heeft die op het bovenste schap opgebouwd stond. Nee dus, mocht foto's maken en toen liep hij weg. Wat een service, echt belachelijk. Meerdere dompers gehad afgelopen jaren. Kom er voortaan zo min mogelijk.
Lesje klantvriendelijkheid zou ze goed…
Lesje klantvriendelijkheid zou ze goed doen..en de belachelijke prijzen voor eten en drinken uiteraard.
Doe hier iets mee..
Heb eten gekocht bij het restaurant
Heb eten gekocht bij het restaurant. Heb eigen drinken bij aangezien ik autistisch ben en niks anders kan drinken. Mag mijn eigen drinken niet drinken en personeel pakte mij vast bij mijn schouder. Schandalig! Zelfs met uitleg werd ik geweigerd voor mijn eigen drinken. Ga hier niks meer kopen
Gisteren ging ik met mijn kleinkinderen…
Coppelmans Nuenen Gisteren ging ik met mijn kleinkinderen bloemen halen voor de tuin wat ik ieder jaar bij jullie doe ,de kleinkinderen gingen spelen het was daar ontzettend druk overal zaten mensen boekjes lezen enz .ik had de kinderen beloofd dat ik. Snel klaar was na 20 min . Ging ik de kinderen halen en gingen wij afrekenen,maar vlakbij de kassa werd ik op mijn schouder getikt en wilde de juffrouw van het restaurant mij meenemen mijn kleinzoons zou een kind in zijn arm hebben gebeten,ik weet zeker sat hij zoiets nooit zal doen en hij zei ook van niet,het was heel zielig het mannetje was bang ik kreeg gewoon medelijden met hem ,toen kwam er gelukkig een medewerker opdagen die vertelde dat iemand anders het gedaan had ,wij stonden voor schut in de winkel ,en de kleine heeft het er heel de dag over gehad hij was er gewoon overstuur van,er word gezegd dat er vanuit coppelmans niet op de kinderen gelet waarom worden wij dan voor schut gezet in de winkel,er worden veel kinderen daar geduld zonder dat er naar word gekeken, het gaat nergens over ,planten kopen met mijn kleinkinderen doe ik voortaan wel ergens anders,
About the store in Neunen!
About the store in Neunen!
You have the rudest and most racist staff!
It is raining hard and I decided to wrap my purchase ( 125€ decorative flowers) . Your staff came to me and told me that the plastic wrap is too expensive and I cannot use it?!!!!!!! Where on Earth they treat clients like that ?! Are you not ashamed of this treatment? And there is no complaint section on their website !
No appology, no tel number to complaint and my purchase wet under the rain!
Wij komen er super graag
Wij komen er super graag. Veel te zien. Geweldig voor de kinderen. Het is voor ons echt een uitje!
Klantvriendelijkheid …
Man die buiten stond van coppelmans klasse👍
Maar toen bij de kassa snauwde over alles op de band zetten, normaal geen probleem voor mij maar is bij elke coppemans anders zei ik reactie zal ik hier niet neer zetten.
Toen een prijs van de gewonen violen, er stond in de winkel bij 12 voor €3,99. Dat bestaat niet die zijn €6,99. En weer de wijze waarop ze het zei.
Normaal zeg oke dan €3 meer maar nu had ik, laat maar ik hoef ze niet. Gaat me niet om de €3 euro per 12 maar de manier waarop.
Toch heb ik nog voor meer dan €100 gekocht.
Cursus klantvriendelijkheid IDEE.
Vandaag bij koppelmans een heerlijk…
Vandaag bij koppelmans een heerlijk kopje koffie gedronken. Helaas moesten we voor een extra koekje, voor mijn kleinkind 0,30 betalen.
Zowiezo belachelijk maar vooral als je weet dat het koekje inkoop nog geen 0,05 kost. Niet echt klantvriendelijk!!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.