Bestilte fire ting bl.a. med tryk og allerede to dage efter var forsendelse afleveret til fragt. Ved afhentning i pakkebiks kunne det konstateres at en enkelt ting manglede. Et hurtigt opkald og denne... Se mere
Skrev først på Facebook, men fik ikke svar før et par dage efter. Til gengæld ringede jeg derover og fik meget venlig og kompetent betjening. Købte en floorball stav til en god pris, som blev afsendt... Se mere
Alle hos floorball centeret er yderst profesionelle! Det har og er altid en kæmpe fornøjelse at handle med dem! Udover den helt sublime rådgivning, service og behandling, er alle medarbejder virke... Se mere
Cph. Floorball Center Rødovre: kompetent service fra CPH. Floorball Center. Jeg bestilte en t-shirt til mit barnebarns fødselsdag over nettet. Desværre viste det sig at den var for stor og at der v... Se mere
I Floorballcentret, tidligere kendt som Copenhagen Floorball Center, kan vi med stolthed i stemmen sige at vi har Danmarks største udvalg af floorballudstyr. Vi er kendt for en hurtig levering og en god support, og det gælder også efter en handel! Floorballcentrets 700 kvm. store butik er fysisk placeret i Rødovre. I kælderen af butikken har vi eget trykkeri, hvor vi har mulighed for at lave diverse bannere, rollups og tryk på tøj. I butikken er man altid velkommen og vi er altid behjælpelige med ekspert rådgivning samt vejledning. Vi har også en fuld funktionsdygtig webshop som er spækfyldt med floorballstave og udstyr. Vi har også klubshops til over 50 af landets floorballklubber.
Damhustorvet 9, 2610, Rødovre, Danmark
- 27 12 02 68
- info@copenhagenfloorballcenter.dk
- www.copenhagenfloorballcenter.dk
Super service og hurtig levering
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, de er altid flinke i Floorballcentret, også i butikken, og man får rabat, når man som mig spiller i Copenhagen Floorball Club
Rigtig venlig og god kundeservice
Rigtig venlig og god kundeservice! Kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Fik besked få minutter efter bestilling…
Fik besked få minutter efter bestilling på, at tingene var afsendt. Så super service.
Hurtigt og nemt!
Altid hurtig levering og god service.
Et super godt sted at handle og en…
Et super godt sted at handle og en rigtig god kundeservice følte mig rigtig godt behandlet
Der virkelig super god service og…
Der virkelig super god service og vejledning i forhold til køb af stav.
Og levering gik lynhurtigt.
En klar anbefaling.
Alt som lovet
Alt som lovet. Hurtig levering. Varer som forventet – ringede inden køb og fik god vejledning.
Bare god service og søde mennesker
God rådgivning af produktvalg
God rådgivning af produktvalg, og hurtig ekspedition af ordren.
Hurtig levering og god service
Hurtig levering. Produktet lever 100% op til forventningerne. God service og lave priser. Gode vejledninger i forhold til valg af varianter af produkter.
Bredt udbud med gode produkter
Bredt udbud med gode produkter.
Gode priser.
Lidt dårligt indpakning ved forsendelse af stav med GLS, ville være fint med bobbelplastic da pakken var skadet og staven have lidt ridser.
Hurtig levering og fantastisk service
Hurtig levering ved køb på hjemmesiden og fantastisk service ved henvendelse i butikken. Jeg har intet at sætte en finger på...
Hurtig forsendelse og billige priser
Super hurtig betjening
Hurtig betjening og hjælpsomme medarbejdere der tog sig god tid over telefonen for at hjælpe mig 😊
Jeg har handlet der 2 gange og har…
Jeg har handlet der 2 gange og har intet at klage over. Tværtimod så skal jeg handle der igen