ALDRIG GÅ TIL COPENHAGEN BEAUTY CENTER…
ALDRIG GÅ TIL COPENHAGEN BEAUTY CENTER HERLEV.
Jeg er ærligt talt chokeret over min oplevelse hos Copenhagen Beauty Center i Herlev.
Jeg købte nye extensions for under en måned siden, og tog ind for at få klippet mit pandehår og få taget ganske lidt af de yderste spidser. Jeg gjorde det meget klart, at jeg ikke ønskede at miste længden.
Alligevel endte den ene bane med at blive klippet markant kortere end resten, hvilket tydeligt kan ses. Mine næsten nye extensions er nu ødelagt, og resultatet er alt andet end det, jeg bad om.
Jeg tog efterfølgende ned i salonen for at finde en løsning. Jeg krævede hverken alle mine penge tilbage eller et helt nyt sæt extensions. Jeg foreslog blot, at de erstattede den ene bane, som var blevet ødelagt. Det mente jeg var en meget fair løsning.
Den blev blankt afvist. Jeg fik blot at vide, at de syntes, det var klippet flot, og at det var, som det skulle være. Der blev ikke taget ansvar, og der var ingen interesse i at finde en løsning.
Det er ikke kun resultatet, der skuffer mig – det er især den manglende kundeservice. Når en kunde kommer med en rimelig klage og et fair løsningsforslag, forventer man, at salonen tager ansvar i stedet for bare at afvise problemet.
Jeg kommer ikke tilbage, og jeg kan desværre ikke anbefale Copenhagen Beauty Center i Herlev. ...
4. juni 2026