1. Mobilnetoperatør
  2. E-mailudbyder
  3. Telefon- og internettjeneste
  4. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SMS Sender - Gratis SMS via CoolSMS, se desuden SMS til Erhverv vi er Danmarks største udbyder igennem 10 år.

2,7

Under middel

Super serivice - også til udenlandske numre

Har brugt dem i mange år - mest til firmabrug. Er meget tilfreds med alle basisfunktioner, funktion til at sende mange enslydende smser på én gang, modtagefeedback, log, etc etc. Har kigget på alternative løsninger flere gange, men vender altid tilbage til CoolSMS.dk. Fortsæt det gode arbejde!

12. august 2016

Glimrende service

Jeg er ivrig og generelt meget tilfreds bruger af pro-sms. I dag gik et eller andet galt i forbindelse med betalingen, hvilket CoolSms fandt en nem løsning på via en personlig e-mail med svar på mit support-spørgsmål. Svertiden var cirka 2,5 timer, hvilket jeg kun kan være tilfreds med.

14. februar 2012

Virker altid og super kundeservice fra COOLSMS

coolsms er en meget pålidelig og nem hjemmeside til at sende sms fra. Jeg har kun brugt deres SMS pro hvor man sender SMS som om det var fra ens telefon, dvs uden reklamer og med ens mobil nummer som afsender - det virker altid, og man har en log med afsendte beskeder, en god og nem telefonliste, og man kan se om modtageren har fået SMSen.
Har flere gange kommunikeret med kundeservice og de har altid svaret inden for en time, også om søndagen, meget imponerende.
Håber der snart kommer en Iphone App.

16. januar 2011

Den originale GRATIS SMS.

Jeg har brugt CoolSMS i mange år .. og det har været sjovt at følge udviklingen.

Der er en rigtigt smart søgefunktion i telefonbogen som jeg har stor gavn af.

Jeg benytter både GratisSMS og ProSMS når det skal være uden reklamer :)

Det er rigtigt fedt at det er ens eget nummer der står som afsender.

13. december 2008

Nemmere bliver det ikke.

Jeg har gennem lang tid brugt COOLSMS og er rigtig glad for det. En super god og billig løsning når man som jeg sender mange SMS´er. Jeg har endnu ikke oplevet problemer på sitet og kan derfor varmt anbefale det til andre.

13. maj 2008

Gratis SMS der spiller maks og virker hver gang :o)

Der findes efterhånden mange Gratis SMS sider på nettet. Dog skal man finde sig i der er reklamer i de SMS man sender. Det er vel også fair nok set i lyset af at det jo koster at sende SMS i dag.

CoolSMS skiller sig ud fordi man man sende fra eget nummer og reklamen der er i SMS'en er for det meste kun for CoolSMS selv. Det er desuden også CooolSMS der giver felst tegn til rådighed i deres Gratis SMS.

Udover det kan nævnes en super support, Jeg købte på et tidpunkts deres FRI SMS service, hvor man køber sig fri for reklamener og kan sende med alle 160 tegn. Jeg fortrød mit køb og ville hellere bruge dem på Pro SMS som er SMS som virker, som var det ens egen mobil. Uden problemer blev det jeg havde betalt flyttet til Pro SMS.

CoolSMS er desuden den hjemmeside der eksisteret længst med Gratis SMS så vidt jeg ved og de virker som om de har en stor erfaring.

10. maj 2008

Er dette din virksomhed?