Coolify Anmeldelser

1,3

Jag beställde Gamestick svart och vit Pro 128gb som dom gjorde reklam för på facebook, istället fick jag lite version på sticken, varnar för alla som beställer detta . Coolify borde ha bättre koll med... Se mere

Beställde Apple EarPods In-Ear hörlurar till iPhone 5/6 den 25 februari med löfte om leverans på 1-5 arbetsdagar. Någon leverans har inte skett Har mailat företaget otaliga gånger utan svar. För... Se mere

Är väldigt besviken, har inte fått mitt paket, och det har gått 2 veckor. Jag har betalat för den och ändå inte fått något. Känner mig lurad för jag har mailat flera gånger och inte fått något svar. H... Se mere

Dårlig

BEDRÄGERI!

BEDRÄGERI!! Köp inte från denna sida, de säljer produkter som de skriver är "äkta" och sedan visar det sig vara billiga kopior! Min produkt gick sönder inom 2 v och de svarar inte på mail. Har anmält till konsumentverket men vill varna andra.

11. februar 2020

Airpodsfodral

Stämmer bra med beskrivningen, gör allt ett fodral ska göra dvs skydda. Svår att ta av men inget större problem

4. februar 2020

Varan var trasig inuti

Tog lång tid att få hem det jag beställt, mer än 8 dagar. Sen var varan helt trasig inuti förpackningen utan några synliga skador på förpackning

15. januar 2020

Lurendrejeri

Makulerar min order pga slut i lager och veckan senare står det att varan finns och säljs till dubbla priset. Svara inte på mail angående ordern. Katastrof!

18. december 2019

Skitservice samt lång leverans

Beställde två par hörlurar, mejlat dem 4 gånger utan framgång. Köpte de 2 veckor sedan men har fortfarande inte fått något svar eller någon hjälp alls.
Hoppas det löser sig, att jag ens betalade till denna skitfirma! FYFAN!

12. december 2019

Sönder hörlurar

Jag fick ett par hörlurar som är sönder. Jag fick inget svar från kundservice när det gäller retur och återbetalning (jag väntar redan två dagar på svar).

5. december 2019

Vill varna för att handla av detta…

Vill varna för att handla av detta företag, det stinker bedrägeri. Apple Airpods köpta, som andra skriver här, bara den ena luren fungerar och de svarar inte på reklamationsmail. Bedrägeri och tror inte ens det är äkta varor de levererar tyvärr. Vi fick leveransen smärtfritt, men det du beställt är troligtvis bara kopior till hutlösa priser. Kommer polisanmäla .

28. november 2019