Jeg har kun handlet her en enkelt gang, men det foregik helt efter bogen, dag-dag levering, ordren leveret komplet og uden fejl, ingen slinger i valsen. En fornøjelse.
Har tidligere fået vejledning og anskaffet vandkøling hos Coolbits og er blevet rigtig godt behandlet. Har nu samlet ny comp. i et Thermaltake Level 10 gt kabinet (fedest) og igen købt nyt va... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til CoolBits.dk - vi har et stort udvalg af produkter til vandkøling af computere.
Elmehusene 104, 2600, Glostrup, Danmark
- +4531651046
- info@coolbits.dk
- www.coolbits.dk
1/1 vellykket handel
Helt i Top - 5 stjerner
Har nu samlet ny comp. i et Thermaltake Level 10 gt kabinet (fedest) og igen købt nyt vandkølings udstyr hos Coolbits, som har et stort udvalg, gode priser og den bedste service (har prøvet andre lignende butikker) i branchen :-)
Nyt resevoir, pumpe og top + en del fittings og slanger.
Keep up the good work Coolbits.dk
Kan kun give min bedste anbefaling.
Kunne ikke være bedre
Bestilte en pumpe, fittings og adapterset til pumpen søndag aften, havde det tirsdag formiddag. hjalp dessuden med at finde de rette fittings til mig.
fantastisk indpakning.
bestiller helt klart derfra igen
Modtog brugte varer
Jeg modtog nogle brugte varer herfra. Det drejer sig om 2x EK FC5770 kølerblokke til mine 2 HD5770 grafikkort. Man kunne se at de havde været brugt før. Der følger hverken skruger eller manual med heller.
Jeg ringer til butikken, som siger at jeg bare kan sende varen tilbage og få pengene igen - fint nok.
Jeg bruger 75kr. ydeligere på at sende varen retur. Men der går ikke mere end ca. 4 dage, og jeg får pakken tilbage fra post DK. Det var noget med at personen der ville hente pakken ikke kunne bevise at han var fra denne butik.
Jeg har nu skrevet 2 mails, ringet utallige gange, og indtalt en besked på deres telefon svare, men hver gang bliver jeg åbenbart ignoreret. Den går direkte på telefonsvare med det samme når jeg ringer. Nu står jeg så 1000kr. fattigere med en ting der egentlig er intet værd fordi der ikke følger de rigtige ting med. Det er for dårligt!

Besvarelse fra Coolbits
Kan klart anbefales.
Jeg har handlet vandkøling hos Coolbits.dk nogle gange, og der er intet at komme efter overhovedet. Kvalitetsvarer, hurtig levering og super god info og service.
Er virkelig som det skal være.
Har gennem flere gange handlet hos Coolbits.dk, de er virkelig super hurtige og vare er af en go kvalitet. Ikke noget og komme efter. Du kan hele tiden holde øje med din ordre og får en mail når der sker noget med den. Super servis. Kan anbefale dem
Suverænt!
Coolbits leverer top service for kunden hver gang! Sortimentet af hardware er bredt og godt. Hjemmesiden er godt sat op, og nem at navigerer rundt på. Der er ikke meget mere at sige end at - Coolbits er suveræn!
Kunden i fokus
Jeg havde købt et kølehovede, som ikke passede til mit grafikkort. Selvom der var gået to måneder tog butikken det tilbage og krediterede det fulde beløb. Butikken gav god vejledning og bestilte varer hjem fra leverandør. Butikken har en meget velfungerende hjemmeside og er gode til at opdatere status på igangværende bestillinger.
Hold da op!
Coolbits har virkelig forstået konceptet bag god kunde service. Jeg henvendte mig til coolbits, som intresseret i en komplet vandkølings løsning af CPU og GPU.
Jeg var/er helt grøn på området, så var mere eller mindre lost i hvilke dele jeg skulle bruge og ikke bruge.
Der gik ikke lang tid før jeg havde fået et fint udedybende svar fra Daniel fra coolbits.
Det hele endte med at han fik stablet en komplet indkøbskurv på benene for mig, så jeg havde alle de dele der nu engang skulle bruges.
Var aldrig kommet frem til det setup, uden hans hjælp.
Virkelig super fin hjemmeside og super fin fyr. Kan kun anbefales!
Flot hjemmeside og kompetent service.
Har gjort mit første køb - alt fungeret perfekt og har fået god support iforbindelse med mine nørdede spørgsmål :O
Thumbs up
Perfekt Service!
Super service! Svarer hurtigt på mail, har rimelig stort udvalg, og tager ikke "dårlige" produkter hjem. Dvs. køber du hos CoolBits køber du kvalitet.
Alle delene sørger for høj ydelse. Det er sådan en shop skal være!
kanont arbejde
altid hjælpsom rigtig god service
hurtig levering
kan klart anbefales
Gennemført burtik
Jeg fik varen dagen efter jeg havde bestilt. Pakken var pakket godt ind - der er ikke noget at sætte der.
Altid god service
Har handlet hos coolbits mange gange og jeg får altid et godt svar på mine spørgsmål. og der er ikke noget ploblem med kun at returnere halvdelen af ordren. Hele købsprisen for de returnerede vare blev sat tilbage på min konto. Man skal dog lige huske at sende en kopi af fakturaen, sammen med de returnerede varer.
Kan kun anbefales!
Kun tilfredshed herfra. Proffesionel service, både mht. mailrespons, telefon, levering mm. De ved, hvad de taler om og er gode til at vejlede, hvis man er i tvivl. Tillidsvækkende service!
Kanon service!
Da jeg kontaktede CoolBits.dk, var det lidt i vilrede over min larmene computer. Jeg ville rigtigt gerne have mig noget vandkøling og kunne godt tænke mig selv at installere det, men anede ikke hvordan.
Jeg kontakter CoolBits.dk, sender en mail og forklarer min situation. Jeg får svar 3-4 timer efter. Den venlige Daniel(coolbits.dk support/know it all guy) spørger ind til min hardware og i løbet af en dag eller to, har vi mailet 5-6 mails og kommet frem til mit specifikke køb.
Jeg har være utroligt glad, for den feedback og kontante service, jeg har fået.
Tak og INGEN tvivl om de 5 stjerner!
Hurtig levering, og hurtig behandling af rma sager
Havde bestilt en Koolance pmp-400 pumpe plus noget andet grej. Alting virkede fint, indtil pumpen stod af, cirka en uge efter ibrugtagning. Fejlen viste sig at være en afbrændt chip - noget, som enkelte Laing pumper også har problemer med. Ringede derefter til Coolbits, fortalte om fejlen, sendte en mail med fejlbeskrivelse plus vedhæftet ordrebekræftelse. Dagen efter sendte jeg så pumpen retur. Efter 3 hverdage stod posten udenfor med en ny pumpe til mig. Coolbits Er et sted hvor man kan handle, vel vidende at evetuelle fejl/rma sager vil blive udbedret hurtigst muligt. Man modtager hurtigt varerne, og de er forsvarligt emballeret. Alt dette er med til at give trygge og tilfredse kunder der vender tilbage. Har ikke oplevet noget negativt fra Coolbits.dk de gange jeg har handlet der, derfor 5 stjerner.
Jeg har handlet en del gange hos coolbits.dk, og har aldrig været skuffet over deres leverings tider eller service. Manden ta tlf når man ringer til ham, som nogle firma kan lære af.
Så 5 stjerner herfra
Super coolbits.dk
Mit første indtryk af Coolbits.dk var deres super fine, professionel og frem for alt bruger venlige hjemmeside, på siden bliver man virkelig godt rådgivet og den er let at finde rundt i. Jeg købte et komplet sæt vandkøl som jeg fik bestilt hjem fra USA igennem Coolbits, jeg har fået en fantastisk service og føler mig utrolig godt behandlet, jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Coolbits.dk for den super fine service. ++++++++++++++++++++++++++++ Herfra :o)