Vil 110% anbefale at handle hos coolbaby.dk, der er super god priser, hurtig levering og at sende varer retur er SÅ nemt, jeg fik købt et par sko til sønnen som viste sig at være for små, så udfyldte... Se mere

Jeg købte to deals via myfirstdeal om morgen kl. 7.30 og skulle bestille dealsene på siden og lidt ekstra, da jeg kommer til betalingen kan man desværre kun indløse en rabatkode, så indløser den ene r... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Legetøjsbutik

Coolbaby.dk gik for første gang online i 2012, hvor konceptet var salg af kvalitetsprodukter til babyer, børn og forældre. I Oktober 2023, da vi som nye ejere overtog navnet og skabte en ny webshop, har vi valgt at ændre strategien for Coolbaby.dk og fokusere 100% på salg af praktiske og unikke produkter indenfor baby, børne og forældre genren med kvalitetsprodukter der både er praktiske, unikke og af høj kvalitet. Vi ønsker desuden at levere den bedste kundeservice, kombineret med kvalitetsprodukter, til en fornuftig pris.

4,9

Udsolgte varer og fejllevering

Fik desværre ikke den bedste oplevelse her...
Jeg havde lagt to ordrer til webshoppen, og på mail informeret omkring dette - ligesom det var noteret på den nye ordre, at de skulle sendes sammen, så fragten skulle slettes manuelt.

Da jeg får en mail om, at nu er min ordre afsendt (den første jeg havde afgivet), kontaktede jeg firmaet og spurgte til, om den nye ordre også var med deri. De vendte hurtigt tilbage om, at det var der helt styr på, men, at den ene strømpebuks var udsolgt i den bestilte størrelse så de havde sendt mig en anden. Svarede straks tilbage, at jeg ikke ønskede den størrelse de havde sendt istedet, men så hellere en anden hvis det var muligt. Lidt senere fik jeg svar om det var for sent, det var afhentet af GLS.

Nå, ærgerlig ærgerlig, overlever det jo tænkte jeg.
Men da pakken så kom og jeg ser der også er leveret en anden strømpebuks i en forkert farve bliver jeg først irriteret. Og da jeg kontakter firmaet, så har de desværre ikke dem jeg havde bestilt, så de vil sørge for, at sende en returlabel, og at pengene kommer retur til min konto når varerne er modtaget, samt den fragt de har trukket på den ene ordre - altså den fragt der aldrig skulle være hævet, hmmm.

En lidt øv oplevelse, men jeg fik da returlablen og de penge retur jeg skulle indenfor helt fair behandlingstid.

Kunne dog godt finde på at give firmaet en chance mere, alle kan jo fejle...

13. november 2014

Firmaet findes umiddelbart ikke!

Firmaet kan ikke findes i CVR registret. Jeg har forsøgt at finde ejer af firma, da der ikke er indbetalt feriepenge til min søn der har været ansat der.. Jeg kan på ingen måder anbefale at man støtter dette firma!

22. september 2014

Nemt og hurtigt

Fin handel, nemt og hurtigt.
Købte en jakke med - 40 % torsdag kl. 11 og kunne hente pakken tæt på hvor jeg bor fredag kl. 8.

8. august 2014

Umiddelbart tilfreds, men....

Jeg har umiddelbart kun en rigtig god oplevelse med Coolbaby.dk, god hjemmeside, hurtig levering. MEN jeg har bestilt 2 Reima jakker, en i str 74 og en i str 80, så vi var dækket ind med jakker sommeren over til vores søn, men det viser sig at begge fremsendte jakker er str 74. Øv øv. På følgesedlen står der også at det skulle være 2 forskellige str. så ikke mig som har lavet en fejl. Kan derfor kun give 3 stjerner, ville ellers gerne give flere. Kan desværre ikke længere få jakken i den rigtige str da den nu er udsolgt.

14. april 2014

Lang leveringstid, men god kvalitet

Det tog lidt over 14 dage fra jeg bestilte til jeg fik mine vare, hvilket jeg synes er lige lovlig lang tid, især da jeg ikke hørte noget fra dem i mellemtiden.
Da jeg rykkede fik jeg at vide, at de heller ikke havde nogen ordre med mit navn, hvilket gjorde mig endnu mere utryg. Men i dag kom de så, og kan se på ordresedlen, at jeg har en del stavefejl i fakturaadressen, som nok gør at de ikke har kunne søge mig frem, hvilket jo er min fejl.
Så der er ikke noget at sætte en finger på i forhold til de vare der er kommet, men ville dog ønske de var kommet lidt hurtigere frem...

5. april 2014

Manglende levering

10 dage efter at have modtaget en mail om at varerne er afsendt, kontakter jeg virksomheden. De vender meget hurtigt tilbage os siger at det hele er sendt. I øvrigt kan jeg bare spore pakken.

Men pakken er aldrig sendt fra coolbaby informerer jeg dem om igen. Igen hurtigt kvitterer de med at den er sendt og jeg bare skal vente.

Efter en længere mailhistorik kommer de pludselig i tanke om at den er ved at blive pakket! Men i samme sætning at den også er sendt.

Dårlig kommunikation og service. Har endnu ikke modtaget noget...

26. marts 2014

Ingen tracking nr, ingen levering som aftalt, ingen information om forsinkelse

Ved Coolbabys Kampagne med spar 25 % blev der bestilt en autostol med 1-2 dages levering jf. hjemmesiden.
Pengene bliver trukket dagen efter bestilling fra konto, men der kommer ingen tracking nr. Efter 5 dage kontaktes coolbaby pr mail da de ikke svarer telefonisk. Stolen er IKKE sendt, da den skal komme fra en udenlandsk samarbejdspartner - leveringstiden bliver den 12 dage senere grundet stor efterspørgsel.
11 dage senere er der stadig ikke modtaget tracking nr og stolen er stadig ikke kommet og der er ingen information fra coolbaby.
De kontaktes endnu engang og coolbaby vælger nu at annullere ordren.

Virkelig dårlig stil.

12. marts 2014

Super god service

Bestilte en del varer og nogle dage efter blev det leveret med posten.
De glemmer dog at ligge en af de produkter jeg har bestilt dobbelt af og ringer til dem.
De beklagede og ville sende den med det samme og modtager pakken dagen efter med posten.

Det kalder jeg super god service.
Samt er rigtig glad for mine varer.

10. marts 2014

Godt

Gode priser, fine varer og hurtig levering. Har handlet med dem et par gange indtil nu. Ved den sidste handel havde jeg blandt andet bestilt et sæt tøj i str 3-6 mdr, men den kom dog i str. 80/1 år. Jeg har dog valgt at beholde tøjet, så det skal ikke trække ned i den samlede score. Ville jeg have byttet tøjet til den bestilte størrelse, ville jeg dog let kunne gøre det, da varerne kom i en genanvendelig indpakning og vedlagt en returlabel - og det skal coolbaby have tak for :) Men alt i alt nogle gode handler, et sted jeg gerne handler igen og anbefaler til andre!

23. januar 2014

Langsom levering….

Øv, handelde flere forskellige varer, har endnu kun modtaget halvdelen af leveringen, efter købet på hjemeside for 30 dage siden… Ingen kan fortælle mig hvornår resten kan blive leveret, udover står der på hjemmesiden de lukker kl 16.00, men da jeg en dag forsøgte at komme i kontakt, kl 15.30, fik jeg afvide af en herre, at de havde altså valgt at lukke lidt før denne dag, så jeg måtte ringe igen efter weekeden. :(
øv….

Coolbaby.dk-logo

Besvarelse fra Coolbaby.dk

Hej Sascha.
Det lyder rigtig beklageligt dette du skriver, jeg ved ikke hvilke varer det er du venter på, men vi har haft en del problemer med en af vores leverandører i tiden, og netop dette arbejder vi hårdt på at få løst.
Vi beklager rigtig meget at du lige fangede os denne dag vi havde valgt at lukke tidligere, men netop pga. problemer med tidligere nævnte leverandør, har vi valgt i nogle dage og lukke for supporten tidligere for at kunne have fuld overblik over hvor stort omfanget er at de problemer denne leverandør har givet os, vi ville meget gerne du ville skive en mail til os, med dit ordre nummer og hvilke varer du mangler så kan vi hurtigst muligt få fulgt op på sagen.

Fantastisk service og hurtig betjening.

Da jeg så en annonce på facebook, valgte jeg at handle ved coolbaby.dk, et valg jeg på ingen måder fortryder!
Sjældent har jeg mødt så overskuelig og nem hjemmeside, hvor man hurtig og let kan bevæge sig rundt, og finde de produkter ma. Ønsker!
Betalinger gik som smurt, og før jeg så mig om var mine vare undervejs! Efter kun et par dage modtog jeg mine varer, og blev endnu en gang positivt overrasket, da jeg åbnede, og så den fantastiske kvalitet på mine varer!

Jeg anbefaler alle jeg kender at handle på coolbaby.dk, da jeg fik en tryg, nem og hurtig handel!!

Fint

De kom til at sende en autostol i forkert farve. Heldigvis havde de sendt en returseddel med (trods fri fragt), så jeg skulle blot aflevere stolen på posthuset og et par dage efter fik jeg den rigtige uden yderligere bøvl.