Lækkert sortiment, men langsom levering. Bestilte ny trense til min nye hest den 27/22- fik hurtigt bekræftelse på mit køb. Nu er det den 1/1 og varerne har ikke forladt lagret endnu.

Du kan altid få fat på dem telefonisk, og virkelig hurtig og rigtig god service. Så Contact-saddle kan jeg varmt anbefale.

Jeg bestilte et par ridebukser tirsdag og modtog først mandag med GLS, de er virkelig langsomme til at får pakker ud af døren. Nu venter jeg på, de får sendt mine penge retur, efter jeg sendte buks... Se mere

Jeg har sendt en reklamation til jer d. 13/12 men stadig ikke fået svar, lidt ærgerligt med ødelagte varer. Jeg giver to stjerner fordi jeg ellers synes leveringen kommer rigtig hurtigt, hvilket e... Se mere

3,6

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Langsomme

Nu venter jeg på, de får sendt mine penge retur, efter jeg sendte bukserne retur, jeg kan se de har modtaget pakken onsdag middag og nu er det fredag og jeg har intet set fra dem...

Det er ikke godt nok!

16. september 2025

Hej Pernille.

Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med handlen.

Jeg har kigget på forløbet med din pakke. Den er bestilt d. 16. kl 22.41 og leveret d. 22.
Den blev pakket og sendt afsted til dig, om morgenen efter at du lagde bestillingen. Så afsendelsesen kan ikke gå hurtigere.

Du har så desværre valgt en forsendelsesmetode, hvor det er oplyst at der er 1-4 hverdage forsendelsestid. Og du har modtaget pakken på 4. hverdag efter din bestilling.
Det føles selvfølgelig som lang tid, når leveringstiden går over en weekend. Men GLS arbejder ikke i weekenderne.
Til en anden gang kan jeg anbefele dig at vælge postnord, som er den leveringsmetode som har den hurtigeste forsendelsestid. Så havde du haft pakken i løbet af 1-2 hverdage.

Mht. Returneringer, så behandler vi altid returneringer hurtigst muligt og inden for 14 dage fra modtagelse. Når varen er kontrolleret og godkendt til kreditering, så refuderes beløbet, med det samme, via den betalingsmetode, som ordren er betalt med.
Det er beskrevet i handelsbetingelserne.

Jeg kan se at din pakke er kommet retur d. 24. og at den er krediteret d. 2. Altså behandlet og krediteret d. 8 dag efter modtagelse.

Det er altid trist hvis en kunde ikke er tilfreds. Og det beklager jeg meget.
Hav en rigtig god dag🌞

Hurtig service

Hurtig service - bestilt varen d.28.04.2025, leveret her af Postnord d. 29.04.2025.
Så kan kun være meget tilfreds😊

29. april 2025

Besvarelse fra Contact Saddle

Mange tak fordi du tog tid tid til at skrive en anmeldelse. Den er vi glade for. 🙏🌞

Kan IKKE anbefale denne side

Kan ikke anbefale denne side, som i overhovedet ikke. Jeg bestilte varer for over en måned siden, men har endnu ikke modtaget noget. Har skrevet flere mails til dem uden at få svar 🤨😡👎🏻👎🏻👎🏻

9. april 2025

Hej Kirsten,

Jeg beklager din uheldige oplevelse med din bestilling. Det er bestemt ikke normal pocedure at der går så lang tid med at behandle en ordre.
Jeg har undersøgt sagen, og kan se at din ordre ved en fejl er blevet registreret som, ikke gået igennem. Det er derfor den ikke er blevet behandlet, og det beklager jeg meget.

Jeg ønsker dig en dejlig dag🌞

Det er nu en uge siden jeg bestilte…

Det er nu en uge siden jeg bestilte mine varer, jeg har endnu ikke modtaget en ordrebekræftelse eller varer for den sags skyld.
Pengene er reserveret på min konto.

Det er nu en uge siden.
Jeg har ringet 4 gange og sendt en sms uden at komme igennem til nogen.

Jeg havde det helt klare indtryk af dette er en mindre hobby virksomhed og derfor var jeg helt med på at jeg nok ikke ville få en ordrebekræftelse kort efter bestilling, men en uges ventetid + man slet ikke kan komme i kontakt med virksomheden, det er ikke ligefrem god service..

18. november 2024

Hej Annika.
Jeg beklager at du ikke har kunnet komme igennem på telefonen. Der er mange opgaver der skal klares og er jeg i gang med at betjene en anden kunede kan jeg desværre ikke svare telefonen, så må man prøve igen lidt senere.
SMS'er forsøger jeg at svare, men det sker nogle gange at de bliver overset, og tiltider er det svært at kæde dem sammen med en ordre.
Mail og telefon bliver prioriteret, specielt i travle perioder som denne.

Jeg har lige kigget efter din SMS kan ikke se at vi har modtaget en SMS fra en' med dit navn.
Er du sikker på at du har tastet det rigtige nummer?

Jeg kan ikke finde en ordre med dit navn. Men måske ordren er lagt i et andet navn?
Under alle omstændigheder er jeg rigtig ked af hvis der sket fejl med din ordre.
Hvis du klikker besvar på din ordre mail, og skiver til mig ad den vej, så kan vi få styr på det.
Og jså eg kigger alle ikke sendte ordre igennem, for at se om der er en' som er blevet overset. Så det kan blive bragt i orden

Mvh. Zoe
Contact Saddlery

Kan ikke anbefales ud fra mine…

Kan ikke anbefales ud fra mine oplevelser. Bestilte en vare for ca. tre uger siden. Pengene blev trukket fra min konto, men jeg har aldrig modtaget min vare. De svarer ikke på mine mails, og jeg har aldrig modtaget en bekræftelse.
PostNord bekræfter at varen er registreret hos dem, men at de ikke har modtaget den endnu fra afsender.

5. november 2024

Hej Maria.
Jeg er rigtig ked af at du ikke har modtaget din vare endnu.
Jeg har undersøgt sagen, og besvaret din mail.

Mht. at du ikke har modtaget en ordreoversigt, så tror jeg at forklaringen er at du har indtastet din mailadresse forkert ved bestilling. Den er i hvert tilfælde forskellig fra den mail adresse som du skrev fra igår.

Jeg kan kun se at der er ankommet 1 mail fra dig, som er modtaget igår eftermiddags. Det har først været muligt at besvare den idag.
Det er desværre ikke muligt at besvare mails, nøjagtig når de komme ind i indbakken. så derfor har du først fået svar efter 1 dag.
Det er altid muligt at ringe på hverdage fra kl. 10-17 hvis du ønsker at få direkte kontakt.

Jeg håber at du har modtaget mit svar på din mail, og at du kan blive tilfreds med en løsningen.

Hav en god dag 🌞

Virkelig hurtig service og levering af…

Virkelig hurtig service og levering af korrekt produkt, og til en bedre pris end andre websites. Jeg bestilte kl 13 og modtog varen dagen efter kl 13.10. Det er dælme godt klaret. Kæmpe anbefaling herfra!

4. september 2024

Besvarelse fra Contact Saddle

Mange tak for den fine anmeldelse. 🙏🌞

God service og hurtig levering

Jeg har bestilt hutter og lydisolerende ører til mine heste til nytår. Nogle af varerne viste sig at være udsolgt, men jeg blev kontaktet samme dag og blev oplyst om forskellige andre muligheder og vi fandt en fin løsning. Jeg var ret sent ude med at bestille, så jeg var spændt på om tingene ville nå frem inden nytår, men her dagen efter er der allerede besked om at varene bliver leveret i dag.
Der var en lille difference mellem de varer jeg oprindeligt havde bestilt og de varer jeg endte med at bestille, men jeg er alligevel kun blevet opkrævet det oprindelige beløb.
Rigtig fin og hurtig service - jeg handler helt sikkert her igen.

28. december 2023

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den gav lige humøret et ekstra løft 🙏 🌞

Simpelthen for dårlig service!!

Jeg er så skuffet over service niveauet...

Jeg bestilte et produkt, som var både vist på billede og beskrevet i teksten som grå og sort. Jeg modtager det så i blå og sort, og informere om det via mail samme aften jeg modtager min pakke. Jeg får svar på mailen med det samme, at de er klar over billedet ikke stemmer overens, men produktet kun laves i blå og sort - Jeg svare tilbage igen med det samme, at det også fremgår i teksten at produktet er grå og sort, og jeg gerne vil returnere produktet, da det jo ikke er i den farve jeg ønskede.
Derfra kan jeg så ikke komme i kontakt med kundeservice. Jeg var inde og kigge på hjemmeside et par dage efter og kan se at fejlen er rette, så jeg kan konstatere at min mail er læst, men ignorere at jeg ønsker at returnere. Jeg skriver igen en mail, men her 2 uger efter har jeg stadig ikke fået svar..
Nu har jeg selv været inde og betale for at kunne sende produktet retur, hvilke jeg ikke synes er i orden, når det ikke er min fejl at i reklamere med forkerte oplysninger - når det er sagt har jeg så også betalt fragt for at få afsendt pakken.
Så det var lige næsten 100kr ud af vinduet, for jeres fejl. Her handler jeg ikke igen. :-)

7. juni 2023

Hej Maria.
Jeg er ked af at du ikke har fået svar på dine mails. De var endt i spamfilteret. Desværre har der været en opdatering på spamfilteret, som har gjort at vilkårlige mails ender i spamfilteret, selv om det er fra mailadresser som jeg både har modtaget fra og sendt til tidligere. Så der er desværre også andre end dine mails som ikke er kommet frem.
Det er meget beklageligt. Det ser heldigvis ud som om at problemet er blevet løst.

Jeg rettede billede og oplysninger til på hjemmesiden, efter at jeg havde modtaget din 1 mail. Da det selvfølgelig skulle være korrekt. Efter at Acavallo har ændret farven på bidet.

Du kan selvfølgelig returnere det uden omkostninger, hvis den nye farve på bidet ikke duer for dig.
Normalt ville jeg have sendt dig en returlabel, men når du nu har sendt det, så kan du sende mig kvitteringen for fragten samt et konto nr. , så skal jeg refundere fragten også.
Bidet har jeg endnu ikke modtaget. Men når det kommer med posten, krediterer jeg det ASAP.

PS! Når man returnerer en vare, så bliver fragten altid krediteret også, såfremt det var den eneste varer som blev sendt i pakken. Det er uanset om det er en returnering eller en reklamation.

PPS! Jeg beklager endnu en gang den lange svartid, fordi din mail var endt i spamfilteret.
Men håber at du, nu hvor din reklamation er modtaget og færdigbehandlet, og alle udlæg er refunderet, at du er glad igen. 🌞

Hav en god dag 🌞
Zoe Ocklind
Contact Saddlery

Ødelagte varer

Jeg giver to stjerner fordi jeg ellers synes leveringen kommer rigtig hurtigt, hvilket er rigtig rart.

Ordrenummer 29748

10. december 2022

Hej Maria.
Dejligt at høre at du syntes at din bestilling kom frem hurtigt.
Men jeg er ked af at du ikke er tilfreds med svartiden.
Der har være lidt længere svartider på mailen i december end normalt pga. juletravlhed.
Jeg kan se at du har fået svar efter 7 dage d. 20/12-22
Jeg beklager meget den forlængede svartid.
Mange hilsner Zoe

SÅ GOD SERVICE

Jeg havde lidt problemer med at finde frem til str. og model af bid og fik super kyndig og venlig hjælp på telefonen og endte ud med det helt perfekte match. Jeg kan varmt anbefale den her webshop. Jeg blev mødt med høj faglighed, venlighed og fleksibilitet. Alt i alt en super god oplevelse og jeg handler hjertens gerne her igen :o)

7. februar 2022

Besvarelse fra Contact Saddle

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg håber at kunne hjælpe en anden gang 😊

En virkelig nem webshop

En virkelig nem webshop der har stort udvalg til gode priser, problemløs bestilling og betaling, omhyggeligt pakkede varer, hurtig levering.
Favoritsted at købe tilskud og ting til stald apoteket - også akut fordi det også er en fysisk butik!

11. november 2021

Hurtig og fin levering.

Hurtig og fin levering.
Dog noget sløv når pengene skal retur ved returnering.

4. august 2021

Hej Anita.

Det er beklageligt at du ikke er tilfreds med forløbet.

jeg har kigget på forløbet med din bestilling.
Varerne er sendt afsted samme dag som du lagde bestillingen.
Og krediteringen er udført på 4. hverdag efter modtagelsen af returneringen.
Det kan desværre ikke gøres meget hurtigere. Og er fuldt ud inden for hvad der er beskrevet i de godkendte handelsvilkår på webshoppen.

MVH. Contact saddlery