Constantia2 Anmeldelser

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Brunch buffetten endelig blev klar…

Da Brunch buffetten endelig blev klar manglede der hele tiden mad og blev ryddet for hurtigt! Selskab på 40 Pers. spiser en del, ærgerligt at spise røræg uden bacon 👎 eller at der ikke er varme pandekager til alle på samme tid. Det kan man ikke være bekendt til den pris. Overhovedet ingen luksus her.

29. juni 2024

Jeg kan give mine anbefalinger - der taget hensyn til mine allergener

Jeg kan give mine beste anbefalinger. Ugen før kursus kontaktede jeg Constantia2 ift. mine allergener.

I denne uge har der stået på en 3 dages kursus-uge, hvor vi har fået lækker mad og hjemmebagt brød, mad lavet fra grunden, med rigtig gode friske varer. Morgenmad, formidags-opkvikker, frokost og eftermiddags-kage.

Til alle måltider, blev der taget hensyn til mine allergener og min mad var lige så lækker og indtænkt i det de andre fik.
Lige fra de hjemmebagt glutenfri boller, laktosefri kost,lækre salater, samt tilbehør m.m.
Hele vejen igennem blev der taget hensyn til de ting jeg ikke kunne tåle, og samtidigt fik jeg noget der lignede det de andre fik.

Jeg følte mig velkommen og taget hensyn til på beste vis og ser frem til endnu en kursus dag i morgen med lækker mad.

Der ud over er det hyggeligt omgivelser, ude og inde og til de små selskaber i det hyggelige cafe-lokale. Der er plads til gå tur i natur og slå mave.

Kunne sagtens forestille mig at holde selskab der, en gang i fremtiden.

3. juni 2024

Suveræn oplevelse

Holdt min 70 års fødselsdag på Constantia2 i maj 2024 og det blev en fantastisk dag - selv solen skinnede.
Alt og jeg mener alt fungerede upåklageligt og meget professionelt.

Erik som stod for betjeningen fremstod med ro og overblik meget kompetent og meget venlig
Birgit som stod for maden (og meget andet) havde kreeret en helt vidunderlig buffet. Alle gæster var ovenud begejstrede.

Rammerne er mageløse. Smukt lokale med kunst på væggene og vidunderlige lamper og så selvfølgelig en fantastisk udsigt og loungemøbler udenfor.
Jeg kan på det varmeste anbefale Constantia2. Der er styr på tingene og samtidig er der en skøn afslappet stemning.

Ilse Kjær

25. maj 2024

Tak for en FANTASTISK dag

Tak for en FANTASTISK dag med sødt personale og mad i topklasse. Især den hjemmerøgede laks; men også alt det øvrige på den lækre buffet, der hele tiden var fyldt op. Smukt sted på en solskinslørdag.

6. april 2024

Aflysning i sidste øjeblik

Min kone og jeg havde i god tid bestilt to overnatninger på Constantia2. Dagen før ankomst aflyste Constantia2 vores reservation, selv om vi havde bekræftelse på vores reservation. Vi fik at vide, at de nu ville leje ud til et helt selskab og så var der ikke plads til os. De sendte os blot en mail. Gud ske lov nåede vi at læse mailen lige inden vi tog fra København til Århus. Det var en meget dårlig oplevelse

30. juni 2022

20 juni 2021

20 juni 20121
UTROLIG DÅRLIG OPLEVELSE
Det var bare med at holde k.t.r. i forhold til hvad ejeren Birgit fortalte, bl. andet havde vi sat os for tidligt til bordet, forretten skulle først være sat på ?? så aftalte jeg med tjeneren at en ville rejse sig og sige et par ord mellblev serveretem den varme ret og desserten.
Det pointerede Birgit så det ikke var til at misforstå, absolut ingen (ligesom i absolut ingen) måtte rejse
sig når det varme blev serveret.
En tjener til 22 personer.
Den varme ret var overhovedet IKKE varm. og saucen skulle man være heldig, at få øje på
Vi bad om opfyldning af vin, når glassene var tomme.
En gang blev der sprunget over en række, som tjeneren dog kom med på opfordring, OK

Der blev genserveret en gang mere af det varme,
jeg fik det sidste stykke der var så lille, at jeg ikke ville serverer det for mine egne gæster.
Det var for lidt mad til voksne
Yderligere havde vi sendt afbud af en gæst (corona)
Så gad vide ingen mad skulle have (der er betalt)
Desserten Nøddekurv med is og frugt. Frugten bestod et halvt jordbær og et hindbær.
Kurvens bund sad totalt fast på tallerknen, ligeledes en chokolade stribe.
Det søde til kaffen, var meget små stykker, et eller kage, der var temmelig tør (3 borde 2 fade ??)
De havde styr på det hele, mente Birgit, vi var af en ganske anden mening
Jeg ringede og talte med hende dagen efter, det skulle jeg nok ikke (ifl. Birgit) for hvad jeg havde at berette, afviste hun pure, alt hvad jeg beklagede over, for de havde jo fuldstændig styr på alt.
ALT I ALT EN NOGET DÅRLIG BEHANDLING
men heldigvis kunne vi dog hygge os med vore gæster

22. juni 2021

Bryllupsfest var en stor skuffelse

Vi fejrede vores bryllupsfest på Constantia2 i maj måned. Vi havde valgt stedet af 3 årsager:
1. Den smukke beliggenhed
2. Vi havde været til fødselsdag der sidste år - en god oplevelse
3. Ejeren havde med stor iver fortalt, at hun kunne "levere varen" på vores bryllupsdag. Der ville være rigelig mad, og vi skulle ikke tænke på noget på selve dagen - det var jo vores store dag.

Desværre fik vi ikke den oplevelse på Constantia2, som vi havde forventet:
- Der manglede generelt drikkevarer i løbet af dagen. Vi/vores gæster måtte flere gange selv efterspørge opfyldning.
- Ukompetent servering af ufaglært personale, som ikke var trænet i at servere i større selskaber
- Hovedretten blev kold, før alle gæster havde fået serveret, og vi kunne gå i gang med at spise
- Der var ikke tilstrækkelig sovs og kartofler til, at alle gæster kunne få 2. servering.
- Der blev ikke serveret "noget sødt" til kaffen, som ellers aftalt og skrevet på alle menukort
- Der var ikke nok natmad til alle
- Personlige aftaler mellem os og personalet blev ikke ført ud i livet på dagen (tuscher til gæstebog blev ikke lagt ved gæstebogen, en medbragt rom kom ikke på drinksbordet, personligt pynt til brudekagen blev ikke sat på osv.). Små ting som betød noget for os, og som vi havde en klar forventning om, at personalet kunne håndtere.
- En venindes sang blev ikke båret ind efter hendes tale
- Ingen håndklæder/papir at tørre hænder i på toilettet, da vi er gennem halvdelen af festen.
- Om aftenen til festen bliver vi bedt om, at fortælle, hvornår vi vil spise morgenmad dagen efter brylluppet. Vi svarer 9.30, da vi skal sige et tidspunkt, velvidende at vi ikke aner, hvornår vi står op. Dagen efter møder vi op kl. 11.00, og ejeren fortæller os, at hun ikke er tilfreds med, at vi ikke kommer som aftalt. Vi er utrolig uforstående overfor, at vi ikke kan sove så længe, det passer os og så kan melde vores ankomst om morgenen/formiddagen, når vi engang vågner.

Ovenstående er kun udpluk af mange utilfredsstillende punkter, som bare ikke var i orden ved vores bryllup. Alle disse fejl og mangler er ikke godt nok, når man betaler 1240 kr. pr. mand for sådan en aften. Derudover finder vi ikke ejeren sympatisk eller interesseret i at give sine gæster en god oplevelse.

Vi kan ikke anbefale at holde bryllup på Constantia2.

Hilsen et skuffet brudepar

1. juni 2019

Det kunne være så godt

Åh jeg ville så gerne give 5 stjerner, fordi beliggenhed og mad er i top.

Servicen lever ikke op til det samme antal stjerner. Vi skulle fejre en vennefødselsdag, og tog 2 uger før selv ned til restauranten for bestille bord til kl. 13.00 Endda havde vi bestilt et bestemt bord, så vi kunne nyde udsigten til søen.

Da vi ankom kunne vi konstatere, at der ikke var noget bord til os. Det havde de glemt. Vi blev placeret ved det eneste ledige bord - et stort plankebord uden dugi midten af lokalet, men det var ikke lige det, vi havde bedt om. Da et bord med dug lidt senere blev ledigt, måtte vi selv spørge, om vi måtte flytte bord. Da vores mad kom ind, spurgte vi, om vi ikke skulle have vores fisketapas først. Den havde de glemt, men servvitricen undskyldte mange gange, og vi fik serveret fiskeretten først..

Op i gear med den service, så hele indtrykket kan blive godt.

9. oktober 2017

Yderst velsmagende, velkomponeret og smagfuldt anrettet - Ud af huset Luksus Buffet

Jeg holdt for nylig fødselsdagsfest med 19 deltagere i alderen 1½ - 85 år.
Fik maden bragt til den aftalte tid, smukt anrettet på diverse fade, skiferplader mm.
Anretningerne var lette at dækket op med og krævede kun minimal indsats fra min side, hvilket var et ekstra plus.

Alle gæster uden undtagelse var begejstrede for maden. Selvom sengetiden for længst var overskredet for de to 1½ årige tvillinger, hørte man ikke en lyd fra dem, mens de guffede løs. Det var især den trækulsgrillede laksefilet med ramsløgspesto, der holdt pylreriet på afstand.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller mad fra Constantia2, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

Birgit Bach

13. december 2013

Perfekt fødselsdag i flotte omgivelser

Jeg fejrede min 60 års fødselsdag den 21/9 2013 med 31 gæster. Der var dækket op i salen så vi kunne nyde den flotte udsigt sammen med maden. Det var et perfekt arrangement. Betjeningen var venlig og imødekommende og maden helt i top. Vi havde valgt luksusbuffeten. Forretten var tapas med diverse røgede specialiteter, flot anrettet på tallerknerne, som straks slog det høje niveau an. Laks og kalvefilet var grillet på trækul og gav en udsøgt smag. Også det langtidsstegte lam var i top. Salaterne og det andet tilbehør var smagfuldt, og der var rigeligt af det hele. Der var valgt hvid og rød vin, som begge kunne måle sig med resten af menuen. Desserter og oste smagte fantastisk og rundede middagen af på bedste måde. En gluten allergiker og en vegetar fik særlig mad, så det blev også indpasset. Alle gæster har bagefter fortalt mig, at de var meget tilfredse med maden og oplevelsen.
Vi startede kl. 12 og var ude kl. 18. Vi var heldige med pænt september vejr – lidt skyer, men dog med solskin ind imellem, så vi kunne strække ben udenfor. Hermed mine bedste anbefalinger til Constantia2.
mvh
Poul Søndergaard

26. september 2013

Skøn natur, lækker mad & god betjening

Dette sted kan jeg klart anbefale.

Vi var til 80 års fødselsdag d. 1. juni 2013, og vejret var helt i top, så når vi ikke indtog den lækre mad, sad vi ude i haven, med udsigt ud over den smukke natur omkring Brabrand søen.

Betjeningen var i top, og blev udført af nogel søde mennesker:-)

Maden var let og lækker, og passede fantastisk til sommervejret udenfor. Et sted jeg helt sikkert gerne vil tilbage til

2. juni 2013

lækker mad og hyggelig atmosfære

Luxusbrunch og frokostanretningen kan klart anbefales. Maden blev spist ude med udsigt til Brabrand sø. Hyggelig og afslappet atmosfære med plads til børn også. Helt sikkert et sted vi skal besøge igen.

5. august 2012

Er dette din virksomhed?