4,4

Drømmen om en online b2b løsning blev…

Drømmen om en online b2b løsning blev lagt i hænderne på Connectify og teamet bag. Det var en god beslutning.
Hele teamet fik gjort drømmen til virkelighed, og vi havde en rigtig god oplevelse undervejs.
Klar projektstyring, præcise estimater, og minimale udfordringer.
Efterfølgende har driftet kørt godt, og de få problemer der er opstået undervejs, er blevet løst med det samme.

Allan Kastbjerg
AB Camping & Outdoor A/S

23. juni 2023

Mean Machine på et verdensklasse niveau

Connectify er vores go to samarbejdspartner, når det kommer til integrationer mellem ERP og Shopify for vores kunder - nye som eksisterende. Vi samarbejder med dem fordi de tør udfordre status quo, er proaktive og rådgiver vores kunder i en løsning der er baseret ud fra vores kunders behov og ikke nødvendigvis hvad der er native løsning.

De er vanvittig dygtige og kan deres kram. Hvis der er noget de er i tvivl om kaster de ikke bare bolden til hjørne, men undersøger og følger op. Når Connectify er inde over, så skaber det tryghed, ro i maven og en sikkerhed i, at integrationen bliver gjort ordentligt.

Derfor får Connectify de allerbedste anbefalinger herfra.

- Kasper Nørbæk / Grafikr

1. juni 2023

sløj start, men de kom efter det!

Vi havde lidt start-vanskeligheder hvor der gik lidt lang tid mellem besvarelser og eksekveringer, men det blev løst efter lidt tid og det var nok bare på grund af for mange opgaver og for få udviklere.

Nu spiller det hele og der er virkelig god service og hurtig løsninger.

Vores løsning startede med Magento2 til Navision, nu Magento2 til Business Central 365.

28. marts 2023

Generelt meget positivt samarbejde, som helt sikker kan anbefales herfra!

Vi valgte at benytte os af Connectify til at forbinde vores Magento 2.4 løsning til Microsoft Business Central. Det fungerer super, med meget høj driftsikkerhed. Ved problemer har det været både nemt og hurtigt at komme i kontakt med support, og få det løst med minimal nedetid.
Generelt meget positivt samarbejde, som helt sikker kan anbefales herfra!

20. juni 2022

Vi har haft en meget positiv oplevelse…

Vi har haft en meget positiv oplevelse med Connectify.dk. For vores fælleskunde Kaffekapslen har de integreret 365 Business Central til Magento 2, og de har udvist yderst høj professionalitet med evne til at opbygge produktiv og transparant kommunikation mellem alle parter. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Connectify.dk og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

31. marts 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto