Jeg har aldrig oplevet nogen problemer med Concordia forsikring, har fået en fantastisk service når jeg ringer ind. Personen i den anden ende giver mig de oplysninger, som jeg har brug for plus vi lig... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag. Vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring. Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet. Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele landet. Dyreforsikring tilbydes via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – ligeledes i hele Danmark. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring. På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke. For os er god forsikringsrådgivning individuelt, for ikke to mennesker er ens. Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig. Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude. Du kan nemt komme i direkte kontakt med din rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer. Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Tietgens Allé 112-114, 5230, Odense M, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget meget meget store problemer med annekendelse og udbetaling af reelle skadesbeløb
selvom det kun drejede sig om ca kr. 300,-
Og meget meget meget langsom behandling af anmeldelse.

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Har ikke noget at udsætte concordia på en ellers kulørt branche

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Altid hurtig og kompetent rådgivning, skarpe priser og erstatninger uden de store spørgsmål.
Vi har alle vores forsikringer hos dem, altid tilfredse. Vi mærker tydeligt, at det er en mindre virksomhed med hurtig respons.

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Ringer tilbage når de har lovet det 👍😀

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Jeg har gennem nogle år været kunde hos Concordia, med stor glæde og tilfredshed. Både hvad angår skadesbehandling, policer og rådgivning, så er Concordia kundeservice helt i top.
Man møder altid en glad Concordia medarbejder i røret, som står klar til at hælpe.
Så skal du have et godt forsikringstilbud af en super aussrandør, så er det Martin fra Concordia du skal tale med :)

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Konkurrencedygtige priser og god service og ved skade er der en nem sagsbehandling

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Jeg mangler nogen til bagemelding på det jeg sendte ind, synes det kom for langtid bagefter

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Gode og aktive medarbejdere!
Hjælpsomme og engagerede!
Man føler sig godt behandlet!

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Det handler om tryghed og være forsikret, hos Concordia føler vi os trygge og til fornuftig pris

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Har kun positivt at sig om concordia forsikring , der hurtig og venligt betjening når man kontakter dem ,og deres priser er ok , man kan jo altid snakke med dem om.
Vi fik et tilbud fra andet forsikrings selvskab, tog kontakt til concordia og sagde som det var , og om de måske kunne gøre de forsikringer vi havde hos dem billigere end det nye tilbud , de ringede tilbage dagen efter og det endte med at de kunne gøre vores forsikringer bedre og lidt billigere , så vi valgte at blive hos concordia .
De er bestemt værd at kontakte og indhente tilbud
Jeg/ vi er glade for concordia forsikring

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Har altid fået en fair behandling og man får altid en snak med en person som ikke bare sidder i et call center

Besvarelse fra Concordia Forsikring as.
Jeg syntes i var meget imødekomne da jeg ringede til jer pr. telefon og skulle have lavet en forsikring på min hund i var rigtig søde og rare at snakke med.Derfor syntes jeg i har fortjent 5 stjerner