Jeg har benyttet UniConta igennem…
Jeg har benyttet UniConta igennem Concept Data i flere år, hvor jeg har betalt 99kr,. pr. måned for deres "service".
Det eneste jeg fik for mine penge var et dårligt regnskabssystem, som var under al kritik i både funktionalitet samt brugervenlighed.
Godt gemt i en faktura, varsler Concept Data pludselig prisstigninger på deres abonnement. De skriver ikke hvor meget det stiger. Det bliver også gemt rigtigt godt væk som et link til deres udbyder i deres PDF faktura.
Prisstigningen viste sig, at være på hele 150% !!!!!!
Det betyder, at Concept Data nu opkræver hele 249kr. pr. måned, for et regnskabssystem, som stadig ikke lever op til forventningerne.
Det værste er, at Concept Data ikke er til at snakke med. De gemmer sig godt og grundigt "under vingerne" på deres leverandør Uniconta, og giver dem hele skylde.
Det er godt nok dårlig forretnings etik!
Sidst, men ikke mindst, har jeg selv måtte tage kontakt til Uniconta, for at opsige mit abonnemet. Det kunne Concept Data heller ikke finde ud af, trods det var dem der var min leverandør.
Det er godt nok amatør agtigt!
Den 5. Februar 2021 har Concept Data forsøgt at "undskylde" deres totale mangel på almindelig forretnings moral, ved at frembruse med nedgørende udtagelser mod os hos Alliance Data. Hvis det er måden Concept Data reagerer på kritiske henvendelser, forstår jeg nu virkelig godt, hvorfor de har så mange 1-stjernet anmeldelser på TrustPilot, som det er tilfældet.
Måske skulle Concept Data, lige som UniConta har gjort, tage kritikken fra os brugere af deres system til efterretning, og opføre sig som ansvarlige leverandører.
3. februar 2021
Uopfordret anmeldelse