1. Softwarevirksomhed

Concept Data er officiel partner og forhandler af Uniconta. Hvorfor vælge Concept Data? Vi har et dedikeret supportteam, der altid er klar til at hjælpe dig. Vi har vores eget Uniconta kursuscenter, så du kan blive fortrolig med systemet og maksimere dets potentiale. Vores eget udviklingsteam arbejder konstant på at forbedre vores løsninger og tilpasse dem til dine behov. Vores erfarne Salgsteam er specialiseret i klassificering og kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine behov. Vi har mere end 7 års erfaring inden for Uniconta, så du kan stole på, at vi ved, hvad vi taler om. Vi er opdateret med den nye bogføringslov og kan hjælpe dig med at sikre overholdelse af kravene.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales - vi har været kunde hos dem i en lang periode, og hver eneste gang man skal bruge deres service, så skal man rykke, rykke og rykke - og er man heldig får man et svar at de ikke har tid. Og det er trods alt det de lever af... og vi som kunder betaler for.

Jeg har indsendt en "ticket" for 14 dage siden, og rykker for svar hele 4 gange - der er forsat ingen der har svaret.

Imponerende man kan drive virksomhed på den måde.

29. marts 2026

Udskiftning af ERP system

Vi har anvendt Concept Data A/S til programmering i forbindelse med skift af ERP system. Concept Data A/S bør få fremhævet at de altid er tilgængelige og løser evt. få udfordringer ASAP. En virkelig god samarbejdsparter - De kan hvad de lover.

9. august 2024

Besvarelse fra CONCEPT DATA a/s

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vi lever op til jeres forventninger som ERP-leverandør på Uniconta-løsningen. Det betyder meget for os at vide, at I er tilfredse med vores samarbejde.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og hjælpe jer med at nå jeres mål fremadrettet.

Jeg har benyttet UniConta igennem…

Jeg har benyttet UniConta igennem Concept Data i flere år, hvor jeg har betalt 99kr,. pr. måned for deres "service".
Det eneste jeg fik for mine penge var et dårligt regnskabssystem, som var under al kritik i både funktionalitet samt brugervenlighed.
Godt gemt i en faktura, varsler Concept Data pludselig prisstigninger på deres abonnement. De skriver ikke hvor meget det stiger. Det bliver også gemt rigtigt godt væk som et link til deres udbyder i deres PDF faktura.
Prisstigningen viste sig, at være på hele 150% !!!!!!
Det betyder, at Concept Data nu opkræver hele 249kr. pr. måned, for et regnskabssystem, som stadig ikke lever op til forventningerne.
Det værste er, at Concept Data ikke er til at snakke med. De gemmer sig godt og grundigt "under vingerne" på deres leverandør Uniconta, og giver dem hele skylde.
Det er godt nok dårlig forretnings etik!
Sidst, men ikke mindst, har jeg selv måtte tage kontakt til Uniconta, for at opsige mit abonnemet. Det kunne Concept Data heller ikke finde ud af, trods det var dem der var min leverandør.
Det er godt nok amatør agtigt!
Den 5. Februar 2021 har Concept Data forsøgt at "undskylde" deres totale mangel på almindelig forretnings moral, ved at frembruse med nedgørende udtagelser mod os hos Alliance Data. Hvis det er måden Concept Data reagerer på kritiske henvendelser, forstår jeg nu virkelig godt, hvorfor de har så mange 1-stjernet anmeldelser på TrustPilot, som det er tilfældet.
Måske skulle Concept Data, lige som UniConta har gjort, tage kritikken fra os brugere af deres system til efterretning, og opføre sig som ansvarlige leverandører.

3. februar 2021

Besvarelse fra CONCEPT DATA a/s

Det er fuldstændig rigtigt at Uniconta har valgt at ændre prisen.
Vi er forhandler af Uniconta og kan ikke bestemme over prisen.
Det er det samme som hvis Landmanden vil have mere for hans mælken, skælder jeg jo ikke min lokale købmand ud.
Prisændringerne kommer efter en fastholdelse af såvel brugerprisen i over 4 år, hvor Uniconta programmet i samme periode er blevet markant udbygget med en masse nye moduler og funktioner.
Vi har mange andre Uniconta kunder der glade for alle de nye funktioner der er kommet i Uniconta
og har haft en stor forståelse for prisændring, og har læst om prisændringerne.
Vi er kede af du ikke har læst om prisstigningen på tilsende faktura siden september, hvor vi har informeret om det, samt vedlagt link med prisændring.
Du har haft over 4 måneder til at kontakte Concept Data eller Uniconta med hjælp til denne ændring.
Ifølge Licensbetingelser fra Uniconta skal man varsel ændring af prisen 1 måned før.
Da vi fik den viden om det begyndte vi at varsel 4 måneder før blandt andet på faktura, men også i vores Nyheds mail som du har fravalgt at modtage.
Når man skal opsige sin aftale kan man kun det via Uniconta – Concept Data kan ikke gøre det
så det en skam at man ikke har læst sin aftale eller har læst sin faktura.
Med hensyn til brug og forståelse af programmet er der mange muligheder for hjælp, Vi tilbyder Kursus , support aftale og Konsulnet hjælpe.
Ingen af disse muligheder har Alliance Data benyttes sig af.
Men tak for en stjerne for uvidenhed om hvilke beslutninger man selv har valgt.
Concept Data er primær et systemhus fokus er konsulent ydelser.
Så denne frustration om Uniconta er ikke berettiget på dette medie.
Vi har snakket med Alliance Data, det var ikke en konstruktiv samtale – når modparten råber og på ingen måde ønsker at lytte.
Vi har sendt kreditnota sidste faktura kr. 249,-
Så Alliance Data ikke betalt for at benytte Uniconta den sidste måned.

Ringeste service" 3 måneders opsigelse …

Ringeste service" 3 måneders opsigelse på et online software regnskabsprogram?!?! Aldrig har jeg hørt noget lignende, haha.

6. december 2017

Hej Andreas
Det er normalt, at der er 3 måneders opsigelse på Microsoft C5 Online programmet.
Vi er kede af du ikke har læst det , da du lavede aftalen med os.
Vi har gjort at for at infomere om dette , dels ved login brevet , men også på de regninger du har modtaget.
Den første måned var gratis – og hvis du ikke vil have programmet, så var der INGEN opsigelses betingelser.
Det er har intet med service at gøre , der er mere en opfattelse hvad man vælger.
Det er normalt der er en opsigelse periode på aftale , det er der og på f.eks. på mobil abonnement eller kabel TV.

Negativ oplevelse

Købte sidste år regnskabsprogrammet C5 Light hos firmaet. Betalte dengang for programmet og får et år efter tilsendt faktura pålydende 575,20 kr. for "vedligeholdelsesplan" af mit program.

Dette skulle jeg have "opsagt 3 måneder før årsdagen for mit køb, og iøvrigt er det microsoft der opkræver beløbet, vi sender bare regningen videre." er beskeden, da jeg ringer for at spørge om hvorfor jeg modtager regningen.

Tænker det havde været meget smart, at oplyse kunderne om dette ved køb af produktet. Det påstår firmaet at de gør nu men det får jeg intet ud af.
Jeg mener det er urimelig behandling, derfor min lave vurdering.

4. august 2015

Hej Jeppe
Vi er kede af, at du ikke fik læst betingelser fra Microsoft , da du bestilte C5, selv om du svare JA for at du have læst standard betingelser, men som vi fortale dig i telefon, vil vi kreditere regningen.
Vedligeholdelses plan fra Microsoft var for at du altid vil have en version, hvor du var up do date med regnskabsprogrammet C5 – denne kan du så gøre brug af stadig.