1. Herretøjsbutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Streetwear, Amsatff, Dobermans aggressive, Bullrot. Soone, S2one, Pelle Pelle, Geographical Norway,

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

jakken går fra hinanden

Kære Con-wear
Jeg købte sidste år en jakke hos Jer til ca. 1200,00 kr. som gik i stykker, den fik jeg byttet til en noget dyrere jakke, meget hurtigt og Jakob var rigtig flink at tale med. Efterfølgende er den dyrere jakke som er af mærket SMOG ice explorer, gået fuldstændig fra hinanden. Jeg har ledt virkelig længe efter Jer på nettet, under Con-wear, men har ikke fundet noget. Efterfløgende har jeg fundet et håndskrevet brev fra Jakob, og her stod der team Con-wear, og vupti så fandt jeg Jer. Nu sender jeg jakken retur, og så må I finde ud af hvad vi gør, den skiller af både på lommer i sygninger og lynlåsene. Jeg har som I kan se prøvet at reparere den fordi jeg ikke kunne finde jer på nettet, men det holder heller ikke.

14. marts 2011

Ringe

Mail modtaget 30 marts 2010

Hej Kunde

Tak for din mail vi har sendt den første trøje afsted til dig den anden bliver afsendt i morgen da vores lagerfolk er gået for i dag.

Jeg beklager endnu engang den pinlige sag fra vores side.

Nick Kærgaard

Teamleder

Team Con-Wear

Fik den første trøje til 399 kr men fik aldrig trøje nummer 2 som kostede799 kr . Siden har jeg skrevet 2 gange inden de har lukket deres hjemmside. Det skal lige siges at de 2 varer der er tale om er ting jeg har betalt for helt tilbage i August 2009. Simpelthen for ringe.

20. april 2010

ikke fået min vare og intet feedback

Købte et par bukser 20. marts og den 24. marts skrev de ''i har sendt ordren videre til vores samarbejdspartner i usa og varen vil blive sendt til dig direkte der vil desværre være lidt længere leveringstid på varen som også skrevet i vare info da dette ikke er en af vores lagervare.
Vi forventer at varen vil være hos dig i løbet af 7-10 dage.

Din ordre #739 har ændret status til "Modtaget".''

Hvordan kan de kalde den modtaget når jeg ikke har fået den.

har siden skrevet og ringet et par gange til dem men får intet svar

DENNE SIDE KAN IKKE ANBEFALES

20. april 2010

Leon Milverts

Kan ikke anbefale den forretning Dårlig kundeservice for det 1 for det 2 fik man ikke de vare man bestilte de gav post Danmark skylden og for det 3 havde sælgeren flere navne at udgive sig for. Jeg beklager men ( Fusker firma )

13. april 2010

Super Shop

Jeg har efterhånden været kunde hos con-wear.dk længe og jeg har aldrig oplevet nogle problemer med servicen eller leveringen så 5 stjerne herfra. keep up the good work.

1. april 2010

Jeg har flere gange handlet hos con-wear og hver gang har jeg fået en fin service og ofte en lille ekstra ting, denne gang fik jeg mine vare dagen efter og en gratis t-shirt så jeg yderst tilfreds:-)

26. november 2009

Helt igennem iorden

Jeg har lige købt en trøje og et par jeans som jeg modtog dagen efter trøjen var desværre for lille og jeg ringede til dem og fik en rigtig god betjening af kundeservice og 2 dage efter jeg havde sendt trøjen retur modtog jeg en ny sammen med en gratis t-shirt.

Det kalder jeg service.

25. november 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto