Computerhjælpen Anmeldelser 5

2,5

2,5

Under middel

Computer...hjælp

Sidst i November 2025, havde jeg besøg af en repræsentant fra 'Computerhjælpen Jylland.'
Han opgav prisen til "omkring 600 kr. i timen", men glemte at fortælle, at det var uden 25% moms.
Man sendte regningen med DAO, som Jeg modtog 16. december, med forfaldsdag 2. december. Jeg ringede til firmaet, og fik at vide, at regningen var på vej til incasso??? Derudover brugte repræsentanten en stor del af den dyrebare tid på at kritisere min printer, som et dårlig køb, og alt for dyr i brug.
Da han gik, efter ca. 35 minutter, var det eneste jeg havde lært, at han ikke kunne lide min printer .
Besøget kostede 798,75 kr. Det var ikke den bedste oplevelse i mit liv.

24. november 2025

Den mest forfærdelige oplevelse

Den mest forfærdelige oplevelse, dårlig service og kommunikation. Dårligt udført arbejde og ikke engang arbejde som aftalt er udført men pengene er de meget hurtige til at opkræve. Vi har haft gentagne besøg, hvor de ikke har været ordentlig forberedt og måtte komme igen og så lige en extra regning. SÅ BRUG DEM IKKE

1. december 2023

Computerhjælpen Jylland CVR 41386835

Computerhjælpen Jylland - ualmindelig elendig service og inkompetence.
Vi skulle have en ny printer, laangt om længe kom de med de med den, 3 dage frem og tilbage, havde ikke skaffet printerpatron, kunne ikke finde internettet. Det er pensionister, der slet ikke har nogen færdigheder for IT eller printere.
Masser af spildte penge.

20. februar 2022

Dårlig kundeservice!

I november måned flyttede min datter ind i en ny bolig i en boligforening med tv-pakke fra You-see, men vi kunne ikke få fjernsynet til at virke. Vi ringede efter hjælp til "Computerhjælpen" og de sendte en ung mand, som kunne fortælle at han læste til stærkstømsingeniør. Men X der var både sød og venlig, kunne ikke få liv i kanalerne og kunne ikke måle TV signal i stikket. X kontaktede You-see af flere omgange, men kunne ikke klare opgaven, selvom You-see kunne se at der var signal. Til slut blev de enige om at sende en montør fra You-see.
Et par dage senere kom montøren og var der i under 5 minutter. Han kunne konstatere, at X havde brugt computerstikket i væggen i stedet for antennestikket i den anden ende at stuen og nu virkede TVét!!!
I dag kom fakturaen fra Computerhjælpen. Jeg ringene til dem, for at høre om vi kunne dele regningen, ud fra hændelsesforløbet. Herren der talte i telefonen, blev herefter meget ophidset og antydede at jeg var en af dem der ikke ville betale regninger og at sådanne kunder ville blive blacklistet. Han ville vide mit navn og det ville jeg ikke give ham, når han talte til mig i den tone. Han sagde at han havde måling fra lejligheden at der ikke var noget TV signal og at han havde så lidt tro på You-see, for de havde sagt så meget gennem tiden, som ikke var rigtigt. Men jeg kunne nu bare lade være at betale regningen, så blev min datter blacklistet, ville få nogle ubehagelige rykkere og komme i fogedretten.Jeg prøvede forgæves at tale fornuft og sagde til ham, at jeg selvfølgelig var villig til at betale, men at jeg syntes at han godt måtte give rabat ud fra det der var sket. Men han var meget ophidset og blev med at tale om blackliste og rykkere. Jeg gav op, sagde pænt farvel og lagde på. Nu er regningen betalt og jeg vil ALDRIG bede om deres hjælp igen. Fimaet har ændret deres mailadresse.
Det firma kan jeg IKKE anbefale!

13. december 2018

Useriøs og inkompetent computerhjælp

Jeg bestilte Computerhjælpen til at løse 2 IT-problemer:

1. Mit problem med at jeg ikke kunne vække skærmen igen når den var gået i pauseskærm fik jeg at vide at jeg nok skulle geninstallere alle programmer inkl. styresystemet men at det nok ikke ville hjælpe.

2. Problemet med min kones computer var at vi ikke kunne tilknytte en mailadresse. Da fik vi at vide at det var computeren der var defekt (1 år gammel) og vi måtte købe en ny. Det problem blev løst da vi fik en anden til at se på computeren.

Desuden reklamerer de med en timepris på kr. 399, men har faktureret kr. med en timepris på kr. 486,25

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse der absolut ikke bliver bedre af en trussel om incasso (der i øvrigt ikke lever op til formkravene). Jeg kan ikke advare kraftig nok mod at benytte sig af firmaet

Firmate kalder sig også IC-net.

21. april 2016

Er dette din virksomhed?