Dårlig kundeservice!
I november måned flyttede min datter ind i en ny bolig i en boligforening med tv-pakke fra You-see, men vi kunne ikke få fjernsynet til at virke. Vi ringede efter hjælp til "Computerhjælpen" og de sendte en ung mand, som kunne fortælle at han læste til stærkstømsingeniør. Men X der var både sød og venlig, kunne ikke få liv i kanalerne og kunne ikke måle TV signal i stikket. X kontaktede You-see af flere omgange, men kunne ikke klare opgaven, selvom You-see kunne se at der var signal. Til slut blev de enige om at sende en montør fra You-see.
Et par dage senere kom montøren og var der i under 5 minutter. Han kunne konstatere, at X havde brugt computerstikket i væggen i stedet for antennestikket i den anden ende at stuen og nu virkede TVét!!!
I dag kom fakturaen fra Computerhjælpen. Jeg ringene til dem, for at høre om vi kunne dele regningen, ud fra hændelsesforløbet. Herren der talte i telefonen, blev herefter meget ophidset og antydede at jeg var en af dem der ikke ville betale regninger og at sådanne kunder ville blive blacklistet. Han ville vide mit navn og det ville jeg ikke give ham, når han talte til mig i den tone. Han sagde at han havde måling fra lejligheden at der ikke var noget TV signal og at han havde så lidt tro på You-see, for de havde sagt så meget gennem tiden, som ikke var rigtigt. Men jeg kunne nu bare lade være at betale regningen, så blev min datter blacklistet, ville få nogle ubehagelige rykkere og komme i fogedretten.Jeg prøvede forgæves at tale fornuft og sagde til ham, at jeg selvfølgelig var villig til at betale, men at jeg syntes at han godt måtte give rabat ud fra det der var sket. Men han var meget ophidset og blev med at tale om blackliste og rykkere. Jeg gav op, sagde pænt farvel og lagde på. Nu er regningen betalt og jeg vil ALDRIG bede om deres hjælp igen. Fimaet har ændret deres mailadresse.
Det firma kan jeg IKKE anbefale!
13. december 2018
Uopfordret anmeldelse