Efter en større vandskade oplevede vi, at Codan efter vores mening, var lidt for lang tid om at sende en taksator. Men da taksatoren endelig havde været her, gik nedrivning/genopbygning meget gnidn... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Codan tilbyder en bred vifte af forsikringer til både private og virksomheder. Men vi vil allerhelst hjælpe vores kunder til at undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer – vi rådgiver også om forebyggelse og om, hvordan du får den rigtige dækning til dine behov.

Midtermolen 7, DK-2100, København Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Indtil videre har jeg fået god hjælp og information omkring mine skader

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Jeg er netop kommet hjem fra ferie, hvor jeg havde et uheld der gjorde mig midlertidig 100 % døv. Det var et uheld der kostede 946,- kr. med lægehjælp og medicin. Det lyder måske ikke af meget, men som pensionist kunne det da mærkes i ferie budgettet.
Codan har tidligere oplyst mig om, at jeg betragtes som kernekunde, da alle mine forsikringer er samlet hos dem. Jeg følte mig derfor tryg og gemte mine regninger som dokumentation. Men jeg blev noget overrasket og skuffet, da Codan oplyste mig om, at min rejseforsikring ikke dækker udgifter under 1000,- kr. Jeg er dødtræt af forsikringsselskabers krumspring og virkelig skuffet over Codan som jeg ellers var tryg ved.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Min rejseforsikringdækket heldigvis da jeg blev syg.

25-07-2026
Vi er desværre uenige i en afgørelse og den er så sendt til ankenævnet for forsikringer.
For store opkrævninger, manglende kontakt, men ellers har vi været ret glade for dem.
Opfølgning kommer, lige pt mangler der dog dialog fra deres side siden 04.01.2026 og vi har sendt mange rykker mails i håb om at få dialog igang, og nu modtog vi en "hvordan synes i sagens forløb har været" fordi de har valgt at "lukke sagen" uden at besvarer vores mails desværre.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Codan har en elendig chat. Og det er virkelig ringe, at det ikke er muligt at sende en mail med spørgsmål, men at man er tvunget til at bruge chat, hvis man har spørgsmål i en weekend.
Det er også virkelig ringe, at - når I har valgt ikke at holde åbnet om formiddagen i en wekend, at man så ikke online kan opsige sine forsikringer. Og så er det virkelig utrygt, at jeg - når jeg vil se hvad jeg har af forsikring hos jer, kan se, at min motorcykelforsikring stadig er synlig hos jer - til trods for at jeg tilbage i marts solgrte den - og jeg på mc reg. nr kan se, at den nu står forsikret hos Tryg. Så min forsikring hos jer skulle slet ikke vises. Jeg har forsøgt at gå ind på forsikringen, som tilsyneladende skulle være aktiv hos jer - da den står under "Mine forsikringer" hos jer. Men når jeg klikker ind på forsikringen får jeg beskeden "Der er sket en fejl".
Med dette niveau af service og muligheder for selvbetjening, samt fejl, kommer jeg aldrig til at benytte Codan igen - eller anbefale det til andre

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Hele Codan teamet arbejder hurtig og konstruktivt når man uheldigvis har en skade, stor ros til det.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Hurtig, god og professionel behandling. Jeg blev guidet og hjulpet hele vejen.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
De gør deres arbejde så det hele kommer i orden uden problemer.

14 dages sagsbehandling om en simpel afbestillingsforsikring er lidt for længe

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Hej tak for hjælpen indbor forsikring selv risiko lidt dyrt det håber næsten kommer selvrisiko kommer bilight mvh alt var vidunderligt mvh Tahir

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Betjening af medarbejdere er i top, men scalepoint og mine muligheder at følge min skade, er under al kritik.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Han var høflig og venlig og hjælpsom så det var virkelig oplevelse et stort 10 her fra 🤟🤞👌