Codan Forsikring A/S Anmeldelser

18.949

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.750 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser medarbejderne for deres professionelle tilgang, venlighed og store hjælpsomhed igennem hele skadeforløbet. Forbrugerne fremhæver desuden den hurtige, ukomplicerede og yderst effektive service, især når eksterne samarbejdspartnere som autoværksteder håndterer opgaverne hurtigt. Mange oplever, at den daglige dialog fungerer fremragende, og at erstatninger udbetales hurtigt uden nogen form for unødvendige forsinkelser. Nogle personer var utilfredse med den lange ventetid i telefonkøen samt det store besvær med at komme i kontakt med kundeservice. Flere forbrugere bemærkede desuden, at sagsbehandlingen for visse simple og mindre forsikringssager tog væsentligt for lang tid at udrede i praksis.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder havde positiv oplevelser med service og udtrykker stor tilfredshed med den professionelle håndtering... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og fremhæver generelt en hjælpsom og professionel betjening.... Se mere

Response time

Forbrugere finder oplevelsen med svartider og sagsbehandling meget tvetydig og svingende. Mens nogle... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om customer_service. Mens nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed og... Se mere

Customer communications

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med kontaktmulighederne. Mange anmeldere udtrykker frustration over... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Efter en større vandskade oplevede vi, at Codan efter vores mening, var lidt for lang tid om at sende en taksator. Men da taksatoren endelig havde været her, gik nedrivning/genopbygning meget gnidn... Se mere

Al telefonisk kontakt med Codan har været til 5 stjerner og det har hastigheden af skadesbehandlingen også. Den eneste grund til, at jeg må nøjes med 4 stjerner er, at det stadig er for kompliceret... Se mere

Jeg fik et fint opkald fra Jonas, der prøvede at sælge mig en forsikring. Han lød som om han ikke havde mærket duften af glæde, i minimum to uger. Og da jeg er en lille spasmager, afviste jeg ham på e... Se mere

Vi fik en god behandling og alt forløb tilsyneladende helt ok. Vi var lidt spændte på forløbet, da det er flere år siden vi har brugt forsikringsselskabet til at melde en skade. Med venlig hilsen Moge... Se mere

1. nr. 27 af de 38 bedste virksomheder i Forsikringsvirksomhed

Codan tilbyder en bred vifte af forsikringer til både private og virksomheder. Men vi vil allerhelst hjælpe vores kunder til at undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer – vi rådgiver også om forebyggelse og om, hvordan du får den rigtige dækning til dine behov.

Codan Forsikring

God

19 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(18.949)

1.699 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt og hurtigt!

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din henvendelse.

EasyPeasy 😊

Jamen alt er gået helt perfekt. Jeg sat bare bilen hos Assentoft Autoglas - og hentede den et par dage efter uden overhovedet at skulle gøre noget… Alt foregik imellem forsikringen og ham der ordnede det, så det var så nemt👌

Hej,

Det glæder os meget at høre, at du oplevede processen som nem og problemfri. Vi ved, hvor vigtigt det er, at en glasskade bliver håndteret hurtigt og uden besvær, så det er dejligt at høre, at samarbejdet med værkstedet gjorde det muligt for dig blot at aflevere og hente bilen igen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kasper / Codan Forsikring

Oprtig og forstående rigtig god …

Oprtig og forstående rigtig god service.5 stjerner ud af 5 mulige hilsen Peter 😄👍

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivere.

Fantastisk udbedring af skade

Jeg oplevede en fantastisk udbedring af den skade, der var tilført min bil (smadret forrude).
CODAN fik via deres samarbejdspartner CarGlas, etableret en mulighed for reparation indenfor kort tid efter skaden var sket, og skaden blev hos CarGlas udbedret på kortere tid end forventet.
Alt sammen en super oplevelse.
TAK til CODAN og CarGlas.

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med håndteringen af din skade. Vi er glade for, at du hurtigt kunne få en tid hos Carglass, og at reparationen af forruden blev udført både hurtigt og tilfredsstillende.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for de pæne ord til både os og vores samarbejdspartner. Det sætter vi stor pris på.

Meget uretfærdigt bedømmelse

Meget uretfærdigt bedømmelse

Hej,

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med Codan.

 Hvis du er uenig i vores afgørelse eller utilfreds med den måde, vi har behandlet din sag på, vil vi naturligvis gerne hjælpe med at opklare eventuelle spørgsmål du måtte have.
Kontakt gerne vores skadesafdeling på tlf.: 33 55 29 29. Skadesafdelingen har åbent man-fre kl. 9-14.

Kasper / Codan Forsikring

Rigtig venlig betjening og hurtig…

Rigtig venlig betjening og hurtig hjælp!!
Jeg er virkelig tilfreds

Mange tak for din gode anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har fået en venlig betjening og hurtig hjælp.

Skulle der være spørgsmål i denne anledning eller andet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Hej,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivere.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Service og god behandling

Service og god behandling

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse.

Kasper / Codan Forsikring

Gjorde brug af min rejseforsikring

Gjorde brug af min rejseforsikring, alt var som det skulle være

Hej,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at din oplevelse med din rejseforsikring levede op til dine forventninger, og at alt forløb som det skulle. Det sætter vi stor pris på.

Skadenr.CSP1679022

Skadenr.CSP1679022

Idag, august mdr! 2026

Den 11 Dec 2025 køre jeg I min kabine scooter på en cykel sti, Taastrup, da ingen nr plader er på den type,!
En kunde oprettet hos Codan kommer bagfra, køre højre ind af en vej, en slags højresving ulykke!
Smadre hele fronten på min scooter!
Han fik en lille bule i sin skærm!
Der blev udvekslet diverse med hjælp fra et bosted som havde sendt deres pædago ud for at hjælpe mig! De Køre mig på hospitalet, rift i panden hurtigt klaret!
Fra den 11 december 2025 til midt i marts 2026 blev den ikke afhentet og kørt på værkstedet!
Jeg ringede marts for at høre en status!
De så gerne at JEG fik den på værksted så deres assurandør kom og ku gøre den op!
Nu jeg handicap og Der er en årsag at jeg køre i den scooter..
Men påkørt ku ej komme videre, den stod stille!
Smadret hele fronten og Codan fik nøglen så den ku hentes! Men..
Skal jeg m mit handicap selv.. sørge for tingene! Nej sån en spillerregl kendes ikke! Sagde jeg i tlf..

Jeg Kender moral spillet men den ejer de ikke..!
Jeres kunde har gjort jeg ikke kom videre, så er det jeres ansvar at bringe den der hvor jeres assurandør er mm.
14 dage efter.. var den væk! Tænkte så den hentet af dem!
Ringer her d 12 august 2026 for at høre hva der sker!

De har IKKE hentet den!
Og der bliver intet gjort fra deres side da de aldrig haft den på værksted!

Dvs..
Som bilist i Codan kan man gøre skade på andre og i materiale det op til ejeren af det ødelagte materiale SELV skal fuldføre et værksted besøg trods.. den står stille! De gør intet.. før!

Politiet har den ikke!
Hvem har så!
De har som forsikring selskab, ansvaret i sekundet det sker fra deres kunde!
Men nej nej..
Børster hænder 😔

Så.. vildt skuffet!

Svaret på jeres svar,!

I har mit nr ud fra det skader jeg har oplyst! !

Jeres mulighed for personlig betjening er ligemeget da jeg for 5 valg mulighed for personlig betjening som det første! vælger et tal, derefter igen 5 valgmuligheder, vælger et tal, igen 5 valgmuligheder!
Så ring gerne!:-)

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du oplever så stor frustration over forløbet, og at du fortsat mangler afklaring i din sag. Da vi ikke kommentere den konkrete årsag og sammenhæng her, har vi desværre ikke mulighed for at undersøge eller kommentere sagen.
Vi vil derfor opfordre dig til at kontakte vores skadesafdeling direkte, så de kan gennemgå sagen med dig og hjælpe med at afklare det videre forløb.

Tak for din feedback. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil gerne hjælpe dig videre.

Kasper / Codan Forsikring

En meget fair sagsbehandling 👍…

En meget fair sagsbehandling 👍 ventetiden skyldes behandlingen fra andet flyselskab 👎så den blev lidt lang 🙁 jeg er glad og tilfreds med forløbet af skadesagen👍

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er glad og tilfreds med forløbet af din skadesag, og at du har oplevet en fair sagsbehandling hos os.
Vi forstår samtidig godt, at ventetiden har været frustrerende. Nogle gange er vi afhængige af oplysninger og behandling hos andre selskaber, hvilket desværre kan forlænge sagsforløbet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på.

Codan

Codan – et forløb jeg aldrig vil anbefale

Mit forløb med Codan har været så frustrerende, at jeg i dag ikke kan anbefale dem til nogen arbejdsgiver.

Min arbejdsskadesag har kørt i flere år. Jeg har oplevet en lang og opslidende proces, hvor jeg som skadelidt har følt, at jeg hele tiden har skullet kæmpe for min sag.

Det mest bemærkelsesværdige er, at Ankestyrelsen ændrede vurderingen af mit varige mén fra 5 % til 25 %.

For mig siger det meget om, hvor langt der var mellem Codans udgangspunkt og den vurdering, Ankestyrelsen endte med at træffe. At gå fra 5 % til 25 % er ikke en lille justering – det er en fem gange højere vurdering.

Det er selvfølgelig min sag og min oplevelse, men jeg synes, at arbejdsgivere bør spørge sig selv: Er det virkelig det forsikringsselskab, jeg ønsker skal stå bag mine medarbejdere, hvis de bliver arbejdsskadede?

Jeg havde forventet, at et stort forsikringsselskab ville være interesseret i at finde en rimelig løsning. I stedet har mit forløb været præget af en lang kamp og fortsat uenighed.

Hvis Codan mener, at de har håndteret min sag korrekt, må de selv forklare, hvordan en vurdering på 5 % endte med 25 % hos Ankestyrelsen.

For mig er konklusionen klar: Jeg ville ikke vælge Codan, og jeg vil ikke anbefale dem til andre arbejdsgivere.

Dette er min personlige oplevelse og bygger på mit konkrete arbejdsskadeforløb.

Hej,

Vi kan godt forstå, at et langt og krævende sagsforløb kan skabe frustration, særligt når der er uenighed om vurderingerne undervejs. Det er naturligvis beklageligt, hvis du ikke har følt dig tilstrækkeligt hørt eller hjulpet gennem processen.
Da vi ikke har adgang til de konkrete oplysninger i din sag her på Trustpilot, har vi desværre ikke mulighed for at kommentere på forløbet eller de afgørelser, der er truffet. Vi vil derfor gerne opfordre dig til at kontakte vores skadeafdeling, så de kan gennemgå sagen sammen med dig og besvare eventuelle spørgsmål, du fortsat måtte have. Du bedes kontakte dem på tlf. 33552929.

Tak for din feedback. Vi tager alle kundeoplevelser alvorligt og bruger dem i vores arbejde med løbende at forbedre vores service.

Som I kan se

Som I kan se, har jeg alle mine forsikringer hos jer, og jeg har altid haft en forventning om, at jeg som kunde hos Codan får en god og professionel service.

Min telefon er blevet indleveret til reparation hos GreenMind, som er en af de virksomheder, I samarbejder med. Jeg er dog meget utilfreds med den måde, sagen bliver håndteret på.

Jeg har fået at vide, at det ikke er muligt at oplyse, hvor lang tid reparationen kommer til at tage. Samtidig har GreenMind ikke mulighed for at tilbyde mig en lånetelefon, mens min egen telefon er til reparation.

Det, jeg har svært ved at forstå, er, hvorfor jeg som kunde ikke bliver informeret om disse forhold på forhånd. Når Codan vælger at samarbejde med en bestemt reparatør, mener jeg, at det bør være tydeligt for kunden, hvilke vilkår der gælder – herunder at der muligvis ikke kan tilbydes en lånetelefon, og at der ikke kan gives et estimat på reparationstiden.

Jeg føler mig ærligt talt både skuffet og vildledt som kunde. Hvis jeg havde fået disse oplysninger på forhånd, havde jeg haft mulighed for at forholde mig til situationen og planlægge derefter.

Jeg forventer derfor, at Codan tager min klage alvorligt og forklarer mig, hvorfor jeg ikke er blevet informeret om disse forhold, samt hvad I konkret kan gøre for at hjælpe mig i den nuværende situation.

Jeg ser frem til at høre fra jer hurtigst muligt

OG

Jeg oplevede desværre, at medarbejderens tilgang var, at hvis jeg ikke var tilfreds med situationen, kunne jeg lige så godt opsige mine forsikringer. Jeg synes, det er en meget utilfredsstillende måde at kommunikere med en kunde på – især når jeg har flere forsikringer hos Codan. Jeg forventer, at mine problemer bliver taget seriøst, og at man forsøger at finde en løsning i stedet for at give mig følelsen af, at jeg bare kan finde et andet forsikringsselskab

Hej,

Tak for din anmeldelse og for din feedback.
Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der har efterladt dig både skuffet og frustreret. Vi kan godt forstå, at det er en udfordrende situation at stå uden sin telefon og samtidig opleve usikkerhed omkring det videre forløb.
For at kunne vurdere omfanget af en skade og afgøre, om en telefon kan repareres eller skal erstattes, er det nødvendigt, at både værkstedet og teknikeren får telefonen ind til nærmere undersøgelse. Først når telefonen er gennemgået, er det muligt at vurdere skadens omfang, behovet for reservedele og dermed også det videre reparationsforløb. Derfor er det desværre ikke altid muligt at oplyse en præcis reparationstid på forhånd.
Vi forstår samtidig din frustration over, at det ikke har været tydeligt for dig, at der ikke nødvendigvis kan tilbydes en lånetelefon, og at der ikke altid kan gives et tidligt estimat på reparationstiden. Det er værdifuld feedback, som vi tager med os i arbejdet med at sikre, at vores kunder får de rette forventninger til forløbet fra start.

Det gør os også kede af det at læse, hvis du har oplevet kommunikationen som afvisende eller har fået indtryk af, at dine forsikringer ikke blev værdsat. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis du fortsat har spørgsmål til din sag eller ønsker en nærmere gennemgang af forløbet, vil vi opfordre dig til at kontakte vores skadesafdeling på tlf. 33552929.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Meget fin behandling

Meget fin behandling. Har mange års god erfaring med Codan og føler mig tryg.
Og hurtig og konsekvent behandling af min skade.

Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din sag.

Stor ros til Allan K.Nielsen

Stor ros til Allan K.Nielsen. Han forklarer tingene, så alle kan forstå det. Rigtig god oplevelse.
Jytte Nielsen
Esbjerg

Shiv R

Shiv R. Kishore
Thorupgård alle 16, st. mf,
2720 Vanløse. Tel. Nr. 60626841

Til: Codan
Skadesnummer: 1772941

Klage over uacceptable forhold og dårlig service under genhusning hos Q Apartments

Formålet med dette brev er at gøre opmærksom på en række særdeles utilfredsstillende oplevelser, jeg har haft under min midlertidige genhusning hos Q Apartments, som I har henvist mig til på grund af en vandskade i min egen lejlighed.
Opholdet var oprindeligt anslået til at vare cirka to uger, men på grund af skadens omfang ser det nu ud til, at jeg skal bo her helt frem til udgangen af september 2026.

Selvom selve lejligheden er god, har servicen og de praktiske forhold været uacceptable.

Jeg er en mand på snart 80 år. Jeg tager fast medicin og er helt afhængig af en god natsøvn, for at min hverdag og mit helbred kan fungere. Desværre har rammerne hos Q Apartments gjort dette meget svært:

1. Problemer med sengetøjet og manglende nattesøvn:
Da jeg ankom, konstaterede jeg, at både dyne- og hovedpudebetræk samt selve dyneovertrækket er lavet af 60% polyester. Der er hverken knapper eller lynlås i bunden af betrækket. Når materialerne rører hinanden, skabes der voldsom statisk elektricitet, hvilket resulterer i, at dynen hele tiden glider ud af betrækket. Jeg har måttet kæmpe med dynen hele natten, hvilket har ført til alvorlig søvnmangel.
2. Da jeg kontaktede Q Apartments, fik jeg blot besked på, at de kun har denne ene slags, og at jeg selv måtte købe noget andet. Jeg har nu været nødt til selv at købe sengetøj for at kunne sove ordentligt.

3. Mangler ved indflytning og langsom udbedring:
Efter indflytning var en knagerække i soveværelset faldet ned, og håndvasken på badeværelset var stoppet.

Det tog hele 3-4 dage at få udbedret disse basale mangler.

4. Uprofessionel kundeservice og kommunikationssvigt:
Da jeg rykkede for at få løst problemerne, fik jeg til sidst besked på, at jeg "ikke måtte skrive e-mails hver dag".

5. Det er rystende at blive mødt med en sådan afvisning, når man blot forsøger at få løst reelle mangler ved sin bolig. Derudover er der intet dansk telefonnummer til almindelig kundeservice. Da jeg ringede til deres akutnummer, blev jeg mødt af en udelukkende engelsktalende medarbejder, som ikke kunne hjælpe, men blot bad mig skrive en e-mail eller ringe igen nogle timer senere.

Da jeg via Codan er tvunget til at bo her i halvanden måned endnu, og der ifølge jer ikke er andre genhusningsmuligheder, ser jeg mig nødsaget til at acceptere situationen.
Jeg mener dog ikke, det kan være rigtigt, at I tilbyder jeres kunder – og i særdeleshed ældre borgere i en sårbar situation – en så mangelfuld service.

Jeg håber, at Codan vil tage denne klage alvorligt og gå i dialog med Q Apartments vedrørende deres standarder, så fremtidige kunder ikke skal udsættes for det samme.

Jeg hører gerne jeres bemærkninger til sagen.
Med venlig hilsen,
Shiv R. Kishore

8. august 2026

Hej Shiv
Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre om de oplevelser, du har haft i forbindelse med din genhusning hos Q Apartments. Vi kan godt forstå, at situationen har været frustrerende, særligt når forholdene har påvirket din søvn og trivsel i en periode, hvor du allerede er berørt af en vandskade i din egen bolig.
For at vi kan behandle din henvendelse korrekt og drøfte de forhold, du beskriver, beder vi dig kontakte vores afdeling for Husskade direkte.
Du kan få fat i Husskade alle hverdage kl. 9.00-15.00 på:
tlf. 57 66 62 10.

Her vil de kunne gennemgå sagen nærmere med dig og tage stilling til dine bemærkninger vedrørende genhusningen og dialogen med Q Apartments.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forholdene.

Jeg er tilfreds

Fint at jeg kunne downloade skadesanmeldelse. Havde senere kontakt med en vidende venlig og informerende kvinde, og gavekortet fungerede fint. Så jeg er tilfreds.tak.

5. august 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord.
Det glæder os at høre, at skadesanmeldelsen var nem at hente, at du fik god hjælp af vores medarbejder, og at gavekortet fungerede som forventet.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at du er tilfreds med forløbet.
Tak fordi du har valgt Codan, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Kasper / Codan Forsikring

Nemt og hurtig at anmelde sin skade og…

Nemt og hurtig at anmelde sin skade og hurtig løsning på reparation af mobil tlf. Reparation gik problem frit og hurtig.

1. august 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at det var nemt og hurtigt at anmelde skaden, og at reparationen af din mobiltelefon forløb problemfrit. Vi ved, hvor vigtigt det er at få hverdagen tilbage på sporet hurtigt, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Bilka-bule rep

Alt fungerede perfekt

7. august 2026

Rasmus / Codan Forsikring

Intuitiv skadeanmeldelse og effektiv behandling

Intuitiv skadeanmeldelse. Effektiv behandling af erstatningssag. Fik uden problemer det beløb, som jeg forventede.

7. august 2026

Rasmus / Codan Forsikring