Rigtig skuffende oplevelse
Vi var en gruppe på 10 piger der til polterabend d. 27. juli 2013 skulle på Club Mambo og have 3 retters menu og danseundervisning. Mange af os var fra Jylland og kendte ikke til stedet og vi glædede os helt vildt. Da vi ankom kl. 19 gik vi selv ind og der var ingen modtagelse overhovedet. Vi kunne se et bord til 10 som var dækket op og med velkomstdrinks, men de folk som var på arbejde gik bare lige forbi os, så vi måtte selv sætte os til bords og sidde og vente. Så kom en ung pige og gav os lidt info, men det virkede på ingen måde som om hun havde styr på noget som helst.
Nå, men vi fik vores 2 første retter, som var okay, dog ikke noget at råbe hurra for. Så fik vi desserten, som var den dårligste dessert jeg nogensinde har fået: et meget lille stykke kage, som smagte som tør sandkage fra Rema 1000, med noget vammelt creme ovenpå, som skulle forestille at være vanilje creme med limestykker - derudover en kugle mangois, som smagte utrolig kunstigt og vi rørte ikke resten af desserten efter at have smagt på det.
Drikkevarerne var også rimelig dårlige: drinksene blev fyldt med sødestoffer, så de nærmest var udrikkelige og hvidvinen var den dårligste vin bruden nogensinde havde smagt.
Da klokken nærmede sig 21.30 blev vi jaget væk fra vores bord, fordi "de skulle gøre klar til når der om lidt blev fyldt" - nå ja, for der står ingen udenfor og venter på at komme ind! Kl. 22 skulle der så være danseundervisning og vi regnede med, at det var for os - der blev vi så umådeligt skuffede og irriterede, for Club Mambo valgte simpelthen at lukke 2 skoleklasser med 15 årige franske elever ind, hvilket ikke liiiige er det fedeste for 10 piger fra 22-27 år. Danselæreren var frisk, men hans dans var rigtig kedelig og for mange svær at følge med i og samtidig var det svært at forstå hvad han sagde. Vi deltog heller ikke alle sammen, da vi ikke følte for at danse med en masse 15 årige drenge. Så snart dansen var forbi, tog vi vores ting og gik og blev enige om, at Club Mambo havde været en kæmpe skuffelse og havde sat en dæmper på den ellers gode dag vi havde haft - jeg vil ikke anbefale det til andre og tager heller ikke selv derind igen.
10. august 2013