Fint lille tog
CLUB DEL SOLE VIAREGGIO
Da jeg bestilte en uge på denne campingplads med vores campingvogn, ønskede jeg en plads i skyggen og i nærheden af toilettet. Det eneste vi ikke fik. Så jeg måtte op og brokke mig og de indrømmede at de ikke havde læst mine ønsker. Vi fik en anden plads. De blev en del sure da jeg bad om en anden plads. Blandt andet fik jeg en begrundelse at der var fuldt booket. Det så vi så ikke i den tid vi var der.
Derudover var det meget snævert at komme rundt med campingvognen og meget svært at komme ind på den første plads vi fik.
Det andet som er meget utilfredsstillende var toiletterne og baderum
Der er sååå mange myg og de vaskede toiletter ned med vandslanger og efterlod gulvene drivvåde, lige noget for myggen
Der var kun 1 Vaskemaskine i den ende med campingpladsen, resten var ikke sat til. I den ene med bungalows var der 3 maskiner og en tørretumbler, men der var sku langt at gå, så vi tog bilen 👍
Vi valgte at tage afsted en dag før, da vi havde fået så mange myg stik og ikke gad være der mere. Så lad være med at tage din campingvogn med til denne plads. Men der var fine forhold til den i bunglows