Jurkje viel een beetje tegen, dat is jammer, dat kan. Maar voor een jurkje van 29 euro retour te sturen dan de verzendkosten wel te moeten betalen a 7,50 en ook de retour kosten a 9,50 … beetje jam... Se mere
Virksomheden har svaret
Oplichting, verstuurd kledij dat totaal niet aan de verwachtingen voldoet! Weigeren problemen op te lossen. Nooit zal ze nog iets verdienen en in het verleden bijna wekelijks wat gekocht bij haar dus... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling donderdag gedaan, zaterdag binnen in de mooie roze zak van Closet van Val. LOVE IT. 3 jurken besteld. Mooie kleuren, lekkere stoffen. Ik ben 💯% tevreden. Ga zeker nog een keer bestellen.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
2 kledingstukken besteld en voldeden volledig aan de verwachting. 1 kledingstuk wel geretourneerd. Beide producten waren in de uitverkoop en toch mogen retourneren, je ziet bij veel webshops dat dat niet mogelijk is.. super dus!
Zelfs mail contact gehad omdat ikzelf ongeduldig werd en dacht dat ik al veel eerder had besteld (had zonder even zelf te kijken toch een mail gestuurd of ze mijn geretourneerde pakket al hadden ontvangen, het was rond kerst best logisch dat alles dan wat langer duurt 🙈 sorry nog daarvoor😂)
Ook gewoon vriendelijk ter woord gestaan.
Top ervaring! Ga zeker nog vaker bestellen!
Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost via klantenservice zoals ze dat met iedereen doet. Top vrouw!!
2 weken geleden een lila jurkje binnen gehad ! Ben er erg blij mee, hele goede kwaliteit! Werd binnen 3 dagen bezorgd! Top service !
Dankjewel val :)
Xx
Geweldige vrouw , mooie kleding optijd binnen en als der iets mis is kijkt ze samen met je mee om een oplossing te zoeken .
Heb inmiddels een paar keer besteld. Super snel in huis en leuke kleding. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Echt Toppers!! Verzenden snel, leuke prijzen en zeer goede kwaliteit qua kleding.
Ik heb een tijd geleden besteld maar plaats nu de review omdat ze het verdienen! Dikke 10 sterren verdienen ze!!
JIJ BENT EEN TOPPER.
Mag ik aller eerst even zeggen hoe verdomd moeilijk het is om bedrijf hier tegen op de boksen .( spreek ik uit ervaring ) je hoort en leest altijd alleen de slechte ervaringen en idd de goede lees je nooit. Door jou laatste TikTok werd ik mij daar ook bewust van. Wij Nederlanders schrijven alleen een review als er iets niet goed gegaan is maar wat is het o zo belangrijk om ook de goede dingen te vermelden.
Ik zal bij deze even jullie mijn ervaring delen.
Ik had een pakketje besteld helaas niet wat ik had verwacht dus retour gegaan. Nu duurde het wat langer voordat de retour verholpen ben dus ik met me korte lontje meteen mailen van joe Joe gaat het allemaal wel goed . En daar kwam het antwoord van de klantenservice wij hebben 1 stuk kapot ontvangen helaas kan deze niet retour ? Ik dacht hé hoe kan dit nou ik heb niks gezien, ben eerste reactie was o nee en nu. Ik heb meteen terug gestuurd van hé hoe kan dit ik heb niks gezien kunnen jullie jij bewijsje sturen ( ik voelde me helemaal schuldig ) uit eindelijk na een paar keer heen en weer mailen heeft Valerie de chat overgenomen en ja zelfs op de zaterdag en zondag mag even wat bewondering voor komen gezien haar situatie en het recht op een vrije dag . Valerie vond dit onwijs vervelend en maandag zijn meteen de beelden op gevraagd in het verpak centrum en is de collega gesproken dit was een foutje en hè dat mag . Wij zijn mensen en we maken allemaal wel is een foutje . Ik heb de jurk vergoed gekregen en de verzendkosten . Wat ik hiermee wil bereiken en zeggen laten we allemaal ook onze positieve er veringen delen . Vaak denken mensen dat een review schrijven alleen moet bij fouten en negatiever ervaring maar dat is dus absoluut niet zo .
Wat ik hiermee duidelijk wil maken , val en ed doen hun uiterste best om iedereen zo netjes en vriendelijk te woord te staan en waar nodig een passende oplossing te zoeken voor iedereen!
Val en ed jullie zijn toppers ! Ik heb het vanaf het begin mogen mee mogen en ben jullie altijd blijven volgen en het is fantastisch om te zien hoe ver Valerie gegroeid is de afgelopen 2,5 jaar chapauu ! En ga zo door !!!!
Al verschillende producten bij ClosetvanVal besteld, soms met een snelle levering,soms een dagje langer wachten. Maar daar gaat niemand dood van, want ook mensen met een webshop hebben een gezin en een leven. De producten zijn gewoon goed van kwaliteit en in verhouding tot prijs, ik heb zelf een grotere maat en kan eindelijk leuke kleding kopen die niet doorschijnt. En ja, ze zijn recht voor ze raap en duidelijk. Maar dat weet je als je de socials volgt en daarna gaat bestellen. Dus dan moet je achteraf niet gaan piepen omdat je op je tenen getrapt bent. Bij closetvanval weet je tenminste waar je aan toe bent, omdat ze duidelijk en eerlijk zijn. Ik waardeer het, hou ervan en ben superblij met hun kleding. LOVE IT!!
Ja wat anders kan ik zeggen dan geweldig.
Goed prijs artikelen, en uitstekende kwaliteit!
Snelle levering.
Logish dat een levering langer duurt tijdens feestdagen!!!
Exht voor herhaling vatbaar ik ben verliefd
Ik ben niet van dit soort dingen maar ik heb ooit eens een bestelling gedaan welke op een of andere manier niet door was gekomen. Toen heb ik gemaild en is er contact geweest en alsnog verstuurd. Ben er tot op de dag van vandaag nog steeds blij mee. En als t me weer uitkomt zal ik zeker weer bestellen.
Super goede service , hele snelle verzending, en mega transparant, hier staat de klant op 1
Weinig webshop die zo netjes handelen
Super leuke kleding. Eindelijk betaalbare mode voor een maatje meer. Dinsdag besteld, donderdag geleverd. Netjes verpakt. Dit smaakt naar meer
Super goed geholpen toen ik jullie mailde! Leuk bedrijfje!!!
Top vrouw en geweldig kleding voor een leuk prijsje . Val en ed jullie zijn toppertjes
Heel fijn huispak besteld. Een zachte stretch stof en heerlijk materiaal. Het was binnen no time binnen. Val is een topper
Snelle bezorging, netjes verpakt en artikelen zoals beschreven. Superlieve dame met een gouden hart voor haar klanten! Veel succes Valerie. Je bent een topper!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.