closetvanval.nl Anmeldelser

3,9

Oplichting, verstuurd kledij dat totaal niet aan de verwachtingen voldoet! Weigeren problemen op te lossen. Nooit zal ze nog iets verdienen en in het verleden bijna wekelijks wat gekocht bij haar dus... Se mere

Bestelling donderdag gedaan, zaterdag binnen in de mooie roze zak van Closet van Val. LOVE IT. 3 jurken besteld. Mooie kleuren, lekkere stoffen. Ik ben 💯% tevreden. Ga zeker nog een keer bestellen.

Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... Se mere

Beste Valerie, Ik wilde je even laten weten hoezeer ik jouw bedrijf en inzet waardeer. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je je passie voor kleding omzet in een succesvolle onderneming. B... Se mere

God

Svarer typisk inden for 24 timer

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Topper op en top!

Alleen haar vrolijkheid laat je dingen kopen!
Mijn eerste bestelling was top! En supersnel in huis.
Mijn 2e bestelling daar klopte iets niet.
Mailtje gestuurd en direct alles netjes geregeld! Geld terug gekregen , ondanks een fout product mogen houden.
Ze is een topper !

Super jurken

Enige nadeel this slecht voor je portemonnee want ze heeft teveel leuke dingen.
Vorige maand 2 jurken besteld super blij mee!
Waren ook snel binnen wat super fijn is

20. marts 2024

Dikke pluim en alle lof!…

Allereerst een dikke shout out naar Closet van Val! Hoe snel en netjes van bestelling naar bezorging altijd gaat. Bij mail contact altijd beleefd en netjes, met respect naar de klant! Maar de klant(lees ik) ook naar Closet van Val. Elke ervaring is anders, van een ieder, maar om dan zo fucked up reviews te plaatsen terwijl er zo net mogelijk mail contact is geweest gaat echt mijn pet te boven! Als er niet respectvol of überhaupt fatsoenlijk naar Closet van Val gemaild wordt maar dan toch een net en fatsoenlijk mailtje terug gestuurd wordt als antwoord maar t is niet naar JOU wens, om dan maar verrotte review te plaatsen, nou sorry, dan is er ergens in je opvoeding dan wel eigen mensheid en respect naar andere iets misgelopen dan wel vergeten!
Een Ding! Behandel iemand zoals jezelf behandeld wilt worden!! Denk dat dat al enorm veel zou schelen.

Lieve Val, Closet van Val!
Niks meer dan lof! En een dikke pluim voor je geduld, fatsoen en respect naar andere dan wel zeker je nette duidelijke en NIKS geen misleidende tiktoks, waar ik enorm graag naar kijk!
Tot mijn volgende bestelling 👌🌸

Wat een super service!

Wat een service! Ondertussen al vaker besteld en altijd snel en compleet geleverd. Op de laatste keer na.. iets niet op voorraad maar voor ik de mail kreeg was het geld al terug overgeboekt dus kan niet meer zeggen als super service. Fijne comminicatie na afloop en super snel binnen! Voor die prijsjes bestellen we zeker vaker! Ga door met hoe jullie het doen dikke kus een tevrede klant!

6. marts 2024

Top kleding

Top kleding, van goede kwaliteit! Misgunnende mensen zullen er altijd zijn! Zou zeker aanbevelen om te winkelen op haar webshop mooie goede en vooral mooie kwaliteit kleding voor een mooie prijs!

5. april 2024

Ontzettend lieve en goede service

Ontzettend lieve en vriendelijke vrouw. Ik heb al een aantal keren dingen besteld bij Closet van Val, als ik een vraag had ben ik gelijk geholpen! Mijn voorkeur is en blijft hetzelfde, ik bestel graag kleren bij Valerie! Ga zo door lieverd!

Prima ervaring!

Ondertussen 2x iets besteld, 1 keer stond mij iets minder mooi en heb ik hierdoor het artikel geretourneerd. Als "klein" bedrijf snap ik dat je retourverzendkosten berekend. Je krijgt tenslotte het heen sturen al! Ik vind het een prima klantenservice voor zover ik kan beoordelen.

18. marts 2024

Heerlijk mens ben je 🥰

Wat zijn mensen tegenwoordig toch respectloos. Ze denken echt alles te mogen zeggen en dat mensen dan nog vriendelijk terug blijven doen. Degene die hier hun shit op tafel leggen op deze manier moeten even een eticette school gaan doen. Hopelijk leren ze dan nog manier. Helaas moeten we het tegenwoordig doen met dit soort respectloos volk.

Val, je bent echt echt echt iemand die bovennatuurlijk vriendelijk is en het hart op de juiste plek heeft. Ik geniet van je filmpjes op tiktok en je verteld gewoon je eigen verhaal zonder namen wat in mijn ogen niks mis mee is. Je mag delen wat jou wordt aangedaan. Daarbij verkoop je top kleding waar vele mensen blij van worden 😍🥰

4. april 2024

top kwaliteit en super fijne kleding

Al vanaf 2021 bestel ik hier kleding. Altijd goed, netjes verpakt en super kwaliteit.
Ik had eens een jurkje dat mij gewoon echt niet stond en Val heeft het top opgelost, toen al (dat was 2021)!
Je bent een topper en ben nog altijd fan van je kleding. Keep up the good work ❤️