Ros til jer!
Tak, for en helt igennem tilfredsstillende behandling! Tilykke med de nye lokaler, lyst og lækkert, meget indbydende. Også virkelig spændende med nye produkter på hylderne. Altid en fornøjelse at komme hos jer!
Jeg kom der engang meget, indtil jeg mødte ejeren. Hun er så usympatisk og tror hun er bedre end andre, og dét møde gjorde at jeg af princip aldrig ville lægge mine penge der igen!
Virkelig professionel og fantastisk behandling. Har lige fået rettet øjenbryn og farvet dem 💫.
Derudover har min mor fået en fantastisk ryg og ansigtsmaasage på klinikken. Kan helt klart anbefales. Begge dele. Tak 🙏 ❤️ 🌻 Kavi
Tak, til Nina for den sublime oplevelse af velvære og professionel behandling man møder hos Clinique Kavi.
Jeg har modtaget behandling i en årrække, og har kun positive oplevelser.
Kan varmt anbefales:-)
Hvis kunne undlade at give stjerner, så gjorde jeg det. Jeg havde været inde og undersøge med tider til permanent makeup, da jeg gerne ville have tegnet mine læber op. Kavi var perfekt, da jeg bor lig om hjørnet, og jeg havde et gavekort jeg havde fået i julegave. Jeg bookede ikke nogen tid, men blev så efterfølgende ringet op at en der præsenterede sig som XX fra Clinique Kavi - og om jeg var interesseret i at booke en tid til PMU. Jeg fortalte hende, at jeg havde et gavekort, og fik helt klart indtryk af, at det ikke var noget problem at bruge dette til delvis betaling.
Da jeg så mødte op til min tid i dag, kunne gavekortet lige pludselig ikke bruges, da hende der laver PMU åbenbart "bare" lejer sig ind.
Det er ikke de 895,- mit gavekort er værd der er problemet - jeg skulle nok kunne de penge, men det var den helt igennem ikke dårlige service jeg blev mødt med. Der var ingen mulighed for at de kunne løse det indbyrdes. Det skal siges, at det ikke var hende der skulle lave min PMU der var problemet, det var indehaveren af salonen. Det skal også siges, at det ikke står på deres hjemmeside at jeg ikke kan bruge mit gavekort til denne type behandling.
Så hvis nogen ønsker at købe et gavekort, har jeg et til salg. Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen.
Jeg fik en rigtig god service og dejlig ansigtsbehandling af Yeliz i dag. Hun er meget dygtig og elsker sit arbejde. Hun stråler af positiv energi, og er en meget smilende og imødekommende dejlig person. Kæmpe high-five til Yeliz, hun er super sød og professionel. Jeg har hele vejen igennem følt mig rigtig godt behandlet. Jeg kommer helt klart igen, kan varmt anbefales. Tusind tak for en fantastisk skøn behandling.
Fantastisk sted, masser gode råd og fantastisk personale.
Dårligst kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Havde booket en tid og søgt på deres hjemmeside, hvilke vilkår som gælder i tilfælde af forsening/afbestilling af tid. Der stod intet. Uheldigvis var jeg 10min forsinket. Da jeg ringede for at informerer om dette var Louise fra klinikken meget negativ. Da jeg kommer frem til klinikken informerer hun om, at hun ikke kan nå alt, hvilket er okay - jeg var jo lidt sent på den. Chocket bliver jeg, da hun alligevel tager betaling for hele behandlingen. Jeg havde håbet på, at ejeren af klinikken var mere forstående, men desværre ikke. Hun nægter at svare på min klage idet jeg har taget kontakt til forbrugerklagenævnet. Under mine 10år indenfor kundeservice branchen har jeg ALDRIG oplevet noget så dårligt !