Fin service, ret men guide til hvilke slags persienne stil man kan vælge.
Helt igennem fed kvalitet på de bambus persienner som jeg havde bestilt, pakningen til den lange fragt var i sig selv en kunstart og pakket bedre end noget andet firma, og jeg handler meget på nett... Se mere
Som det første bestilte vi nogle prøver af træ persienner , de lå i postkassen inden for få dage - efter at have valgt ind på hjemmesiden og bestille. Hjemmeside let at forstå og man bliver hjulpet ig... Se mere
Alt er godt, lige fra bestilling til levering. De er emballeret rigtig godt i kraftig papkasser, den ene kasse var dog gået op i enden, men da hver enkelt persienne er emballeret i plastik, var er ikk... Se mere
Clickforblinds.com - Made-to-Measure Blinds Online, Aluminium Blinds, Wooden Blinds, buy blinds online - we deliver to your door anywhere in Europe.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra ClickForBlinds
Hurtig aktion og fin kvalitet
Bambus persienner
Meget, meget tilfreds, alle aftaler overholdt. Super information vedr. levering og produkt.
hurtig og effektiv
Fungerer fint og gnidningsløst
Fungerer fint og gnidningsløst! God service og god påmindelse om, at være sikker på bestilling.
Flotte persienner efter mål
Flotte persienner efter mål. Hurtig service og god tilbagemelding hvor langt varen er kommet i processen. Pakket forsvarligt og grundigt ind.
Her kan du roligt handle
Her kan du roligt handle, der er styr på det hele, og produkterne er også i top.
Har købt persienner hos ClickForBlinds
Har købt persienner hos ClickForBlinds, som man selv designer ift. mål og udseende mv. Har modtaget persiennerne, og de er super flotte og er rigtig god kvalitet. Kan anbefale denne virksomhed
Den skønneste træpersienne jeg nogen…
Den skønneste træpersienne jeg nogen side har set.
Orientering om proces forløb og kommunikation var second to none.
Tak for upåklagelig levering til tiden med en overordentlig velemballeret pakke.
Ingen problemer overhovedet, den hænger hvor den skal - og jeg er meget tilfreds.
Philip Svane / Snekkersten
Super produkt og hurtig levering!
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds, har tænkt på, at bestille persienner til resten af huset.
Lis Seidenfaden
Har bestilt træ persienner 3 gange hos…
Har bestilt træ persienner 3 gange hos Click for Blinds, alle 3 gange er produkterne leveret inden for den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. Deres hjemmeside er meget overskuelig og bestillingsprocessen er effektiv og nem. Jeg vil helt klart anbefale Click for Blinds.
Super gode og hurtige
Ikke første gang vi har brugt ClickForBlinds - lige nemt og hurtigt hver gang😉👍
God oplevelse og godt produkt.
Persiennerne passer perfekt
Persiennerne passer perfekt. Kvaliteten superb. Desværre var der kludder i leveringen men efter henvendelse var de her allerede dagen efter.
Kan anbefales 👍
Super god hjemmeside til bestilling af …
Super god hjemmeside til bestilling af flotte persienner. Alt fungerer. Hurtig levering af flotte træperienner i god kvalitet - nem opsætning. De er så fine.
Fantastisk hurtig levering,ikke set dem…
Fantastisk hurtig levering,ikke set dem endnu da jeg ikke har fået mine nye vinduer 😜